Gecmis olsun, Canım kimyasal gebelik yaşıyorsun maalesef. Ama kimyasalın peşi çabuk olur derler bende kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kaldım.
Tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Rabbim.
Merhaba arkadaslar ben de dusuk yaptim ama hala inanamiyorum inanmak istemiyorm sanirim bir tane kizim var cok sukur 3.5 yasinda. Ikinciyi istiyoruz 2 yil once bi dusuk daha yasadim cok etkilendim. Bu kez olmaz dedim ama yine oldu. Degerlerim 18 sonra 16 ve 6ya dustu. Dusuk yapiyorsun dediler ama hala tutunacak dal ariyorum degeri sonradan yukselen var mi?
Merhaba cevap verirseniz sevinirim ben de şuan aynı durumu yaşıyorum 4 kez test yaptırdım ilk üçü güzel arttı dördündü 470 ten 449 a düşmüştü doktora gittim ultrasonda bir şey göremedi iki gün arayla test yapmaya devam et takip edicez dedi yarın yaptırcam testi çok endişeliyim inşallah kötü bir sonuç çıkmaz
Merhaba cevap verirseniz sevinirim ben de şuan aynı durumu yaşıyorum 4 kez test yaptırdım ilk üçü güzel arttı dördündü 470 ten 449 a düşmüştü doktora gittim ultrasonda bir şey göremedi iki gün arayla test yapmaya devam et takip edicez dedi yarın yaptırcam testi çok endişeliyim inşallah kötü bir sonuç çıkmaz
Merhabalar âynı durumu bende yaşıyorum ilk değerim 114 dü sonra 280 sonra 3 kez daha yapıldı ne 250 den aşagı ne de 285 den de yükselişe geçti takipte kalcaz dedi yarın tekrar var belirsizlik üzüyor insanı. Sizin durumunuz ne oldu
Merhabalar âynı durumu bende yaşıyorum ilk değerim 114 dü sonra 280 sonra 3 kez daha yapıldı ne 250 den aşagı ne de 285 den de yükselişe geçti takipte kalcaz dedi yarın tekrar var belirsizlik üzüyor insanı. Sizin durumunuz ne oldu
Çok üzücü herşey yolunda giderken birden kötü haberi almak çok acı inşallah en kısa sürede güzel haber alırsınız tekrardan sağlıklısıyla olsun inşallah..
Bende dün malesef kötü haber aldım. Bio kimyasal gebelik dedi
Çok üzücü herşey yolunda giderken birden kötü haberi almak çok acı inşallah en kısa sürede güzel haber alırsınız tekrardan sağlıklısıyla olsun inşallah..
Bende dün malesef kötü haber aldım. Bio kimyasal gebelik dedi
Amin gerçekten üzücü ve yıpratıcı bir süreç inşallah biz de hayırlı ve sağlıklı bir şekilde evlat sahibi oluruz.Kimyasal gebeliklerin ardından yeni bir gebelik çabuk olur diyorlar sıkmayın canınızı Rabbim gönlünüze göre versin
Merhaba aradan çok zaman gecmiş ama cevap verirseniz çok mutlu olurum şuan bende aynı durumdayım ilk degerleriz kaç tı benim ilk degerim 107 2 gün sonra yaptığımda 95 ertesi gün tekrar yaptım gene 95