HDP'li Başkandan skandal sözler: İç savaş başlayacak

Balkupu14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
1.023
922
123
İngiliz Vice News'in "Türkiye'de iç savaş çıkacak: Kürt direnişinin merkezine hoşgeldiniz" başlığıyla sunduğu haberde Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret skandal sözler sarfetti.

İngiliz Vice News'e konuşan DBP'li Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret, "Cizre'de Türkiye'ye karşı iç savaş yürütüyoruz" dedi.

Bir süredir Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özel Harekat polislerinin PKK'lı teröristlere operasyonlar düzenlediği Cizre'de, DBP'ye bağlı belediye başkanı Leyla İmret, "İç savaş Cizre'den başlayacak" dedi.

İNGİLİZ'İN İÇ SAVAŞ HABERİ

İngiliz Vice News'in "Türkiye'de iç savaş çıkacak: Kürt direnişinin merkezine hoşgeldiniz" başlığıyla sunduğu haberde Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret'in görüşlerine yer verildi.

"TÜRKİYE'YE KARŞI İÇ SAVAŞ YÜRÜTÜYORUZ"

Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret Vice News'e yaptığı açıklamada “Bir söz vardır barış olacaksa Cizre'den başlayacaktır ve savaş da olacaksa o da Cizre'den başlaycaktır” dedi ve “Türkiye'de bir iç savaş yürüttüğümüzü söyleyebiliriz”ifadelerini kullandı.

Bir süredir Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde HDP'nin kazandığı belediyelerin PKK ve PKK'nın şehir yapılanması YDG-H'ye destek verdiği güvenlik kaynaklarınca dile getiriliyor.

http://www.internethaber.com/hdpli-baskandan-skandal-sozler-ic-savas-baslayacak-812036h.htm

 

Allah sizin bin belanızı versin pis teröristler

bu durumda bile hdp tek çözüm oyumu ona vereceğim diyenler teröristten başka bir şey değildir
 
Allah sizin bin belanızı versin pis teröristler

bu durumda bile hdp tek çözüm oyumu ona vereceğim diyenler teröristten başka bir şey değildir

Birde ingiliz basınına konuşup iç savaş çıkarttık diyor. İç savaşsa tüm ülkeyi kapsar gelsin batıdada çıkartsın olay ne hale geliyorlar bakalım. Allah yaptıkları tüm planları başlarına yıksın.
 
Türkiye'de bir iç savaş yürüttüğümüzü söyleyebiliriz”ifadelerini kullandı.

Bir süredir Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde HDP'nin kazandığı belediyelerin PKK ve PKK'nın şehir yapılanması YDG-H'ye destek verdiği güvenlik kaynaklarınca dile getiriliyor.


Bilmediğimiz birsey söylememiş aslında. Içimizdeki hainlerin bitini kanlandiran sözde "vatansever" ler emanet oylariyla pek yardımcı oldular,sağolsunlar(!)
 
Resmen herşeyi açık açık biz yapıyoruz diyor yahu bu ne rahatlık!
Kökünüz kurusun soysuzlar.
soysuzlar teröristler açık açık konuşuyorken zaten adımız gibi emin olduğumuz şeyleri itiraf ediyorken

hala göz göre göre hdp diyenler bunun bize mantıklı bir açıklamasını yapsın diyeceğim de

bunun akıl mantık alır hiç bir tarafı yok
 
Hala bunlar bugday ambarinda goruyor kendilerini....
Ama bu gezi daha patlatirlar iki agac diye olmaz mi olur.Asker polisde ezer kafalarini.
 

Geçen seçimdeki gibi taktik uygulanmak istendi belkide bilmiyorum ama bunca can yitirdikten sonra asla ama asla onaylamıyorum. gidip mhpye versinler veyahutta tırıvırı partisine versinler ama şehitlerin kanına bulaşmış şahsiyetlere oy vermesinler.
Ben burda yapmasınlar etmesinler diyorum ama gerçekten bu Allah ile kul arasında.
hdpye oy vermeyip vicdan rahatlamaya çalışmakla olmuyor ne yazık ki.
 
Kürt direnişinin merkezi ha? Kime karşı direniş? İşgal altında mıydınız ki?

Aç köpekler, soysuz hainler.
Bunlar o kadar mal o kadar gerizekali ki arada Istanbul Kanarya da ozerklik ilan falan ediyorlar. Polis geliyo fistanlarini toplaya toplaya kaciyorlar. 3-5 gun sonra yine ayni terane.

Twitter'da tag aciyorlar yok Cizrede Diyarbakırda Hakkaride katliam var diye.. Fotolarin fake oldugu ortaya çıkmasına ragmen yalanlara devam ediyorlar. Hdp demek pkk demek yalan demek. Bizim ılık su solcularimiz da ah cocuk vah adam vay anam diyip klasik romantizmleriyle sahip cikiyorlar yalanlara.

Ic savas yurutecekler de cicekler mi atacaktik?
 


İşte bunlar hep şımarıklıktan. Neyi niçin yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar
 
Bir süredir Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde HDP'nin kazandığı belediyelerin PKK ve PKK'nın şehir yapılanması YDG-H'ye destek verdiği güvenlik kaynaklarınca dile getiriliyor.
burada dursun. secime dogru goren olur belki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…