- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
genek olarak amaclari provakasyondu. ben istanbulda bulundugum hicbir noktada sorun cikarmayan bir terorist gormedim o donem. ne kadar zarar ziyannokduysa hepsini onlsr bilerek yaptilar. amaclari neydi? dusundugunuz seyi dusundurtmek
yok kardeş bunlara anlatamazsınGezide ortalığı karıştıran kimlerdi,suçu hep chp'ye atıyorlardı.
Bu itler vary,ellerinde paçavralarla etfafı yakan kıranlar bunlardı..
Evet abla amaclari oydu zaten ulastilarda gezinin ilk gunlerinde is makinelerinin onunde durarak artistlik yapan bir bdp yeni adiyla hdp vekili vardi onu goror gormez zaten insanlarin uyanmasi lazimdi isin altina saklanip bisey yapacaklarini.Gezide ortalığı karıştıran kimlerdi,suçu hep chp'ye atıyorlardı.
yok kardeş bunlara anlatamazsın
gezide kürtler bize destek vermedi
kürtlere kırgınlığım bu yöndedir
sürece zarar gelmesin babında destek vermediler
elinde apo bayrağı olan itlere gelince amaçları bizi yıldırıp provoke etmek ve adımızı lekelemekti ama başaramadılar .
Evet abla amaclari oydu zaten ulastilarda gezinin ilk gunlerinde is makinelerinin onunde durarak artistlik yapan bir bdp yeni adiyla hdp vekili vardi onu goror gormez zaten insanlarin uyanmasi lazimdi isin altina saklanip bisey yapacaklarini.
Evet istanbuldayimsiz istanbulda mı yaşıyorsunuz ona göre cevap vereceğim çünkü
geziye katıldınız mı bilmiyorumEvet istanbuldayim
Cevabinda ikametkahi mi olur ki
Hayir mecbur kalmadikca taksime bile gitmem Zamaninda hsbc patlama alaninda olumden donmustum o yuzden kalabalik yerlere giremiyrm.geziye katıldınız mı bilmiyorum
istanbul dışındakilerin bilmeden yorum yapmaları çok oluyor o açıdan sordum
öyle tabiHayir mecbur kalmadikca taksime bile gitmem Zamaninda hsbc patlama alaninda olumden donmustum o yuzden kalabalik yerlere giremiyrm.
Bunlar meydana cikmaya baslayinca bizler evlere döndük. Gezi kardesligi vs diyorlar da Gezi de bunlari kardes gören asiri uc gruplardi cogunlu bizler birakip gittik zatenGezide ortalığı karıştıran kimlerdi,suçu hep chp'ye atıyorlardı.
Bunlar meydana cikmaya baslayinca bizler evlere döndük. Gezi kardesligi vs diyorlar da Gezi de bunlari kardes gören asiri uc gruplardi cogunlu bizler birakip gittik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?