HDP'li Başkandan skandal sözler: İç savaş başlayacak

Eteklilere bak sen, sizi sahipleriniz fazla şımarttı. İç savaş çıkarsa, o tasmanızla boğarız sizi. O günü bekliyoruz, size iyi bir şamar gerek. Leşler sizi.

Şu kadını elime verseler ah verseler
A...O.....suuu

İç savaşmış o savaş olmadan boğulun gidin ülkemden e mi?
Sizin yaptığınız savaş değil anca vatana hainlik. Sinsice arkadan pusu kurmak sizin işiniz.

bunun gibi katiller açıklama yapıyor ve hala elini kolunu sallıyarak gezip dolaşıyor.sonra başbakan çıkıyor terör yok olucak diyor bu nasıl iştir ?

gidip dağları bombalıyacagına önce meclisdeki asıl pkk nın adamlarını liderlerini temizlesene

bu kadının ne dediğini duyupta her hangi bir kanuni işlem yapmazsan hapse atmazsan cezalandırmazsan pkk yı yok edemezsin

İşte bunlar hep şımarıklıktan. Neyi niçin yaptıklarını kendileri de bilmiyorlar

Neyi yaptıklarını çok iyi biliyorlar. Şımarana değil şımartana bakacaksın.
Allah İmralı'daki yaratığın belasını versin. İmralı'daki yaratığa sayın öcalan diyenlerin iki kere belasını versin.

Amin canım. Eşin doğuda görevliymiş yeni ögrendim. Nasılsın eşinden haber alabiliyor musun? Rabbim hepsini korusun..

Ben mesela Cizre'ye hayatımda hiç gitmedim. Merak da etmedim. Fakat son 10 gündür gerçekten Cizre'de aslında ne olduğunu çok merak diyorum.

Teşekkür ederim ilgin için. Görüşebiliyoruz. Sizde mi güneydoğudasınız?

Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin.

Amin tekrar gülay

Yok canım ben batıdayım ama tüm ruhum ve dualarımla doğudayım aslında.

Çok şükür sevindim görüşebilmenize peki nasıllarmış iyiler mi?

HDP li birinin bun u söylemesine gerek yok. Bunubende biliyorum.

Yani iç savaş çıkacak çünkü bütün amaçları bu, planlar bu yönde.

"TÜRKİYE'YE KARŞI İÇ SAVAŞ YÜRÜTÜYORUZ"

siz kimsiniz ya. hani biz Türkiye partisiyiz edasıyla geziyordunuz.. soysuz.. bunlara küfür etmek bile övgü sayılır.

kendi kanınızda boğulun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…