sare senin mesajını alıntılayarak yazıyorum ama sözüm herkese.
Burda kimse birbirini suçlamasın, ithamlarda bulunmasın, oraya yazıldı buraya yazılmadı gibi topik çeteleleri tutulmasın.
Demokrasi diyorsanız demokrasinin gereği Özgür iradesiyle X parti Y partiye oy verenleri suçlamayın.
Burda HDP'ye oy verildi deniyor diye kızıyorsunuz başka topikte AKP'ye oy verenlere kızıyorsunuz.
Ben sizin çelişkilerinizi de stratejilerinizi de anlamıyorum.
Anlamamda gerekmiyor, Özgür insanlarsınız, Canınız kimi isterse onu desteklersiniz ama burda birbirinize laf sokup yaftalayamazsınız.
Diyorsanız ki Herşeyin müsebbibi bir kişi, oturunda salim kafa düşünün suçlu tek mi?
Geçen günde yazdım yine yazayım.
HDP suçlu diyorsunuz ama onlara Dağdan in meclise gel Çağrısı yapan kim? Davullu zurnalı karşılamalar yapılmasına izin verenler kim?
AKP suçlu diyorsunuz ama seçimlerde ne güzel salladık deyip Hdp'yle bol gülümsemeli fotolar çektirenler kim?
Yani suçu birilerinin üstüne atıp çekilmeyin kenara, herkes takkesini koyup düşünsün.
Bugün iç savaşın eşiğindeyiz, bir adım ötesi iç savaş, kardeş Kanı akıtmak, akan kanlar kimin olacak?Sizin kanınız akacak, bir sakin olun, bir salim kafa düşünün, bir suçlamayın artık birbirinizi.
Yok cicim korkmadim siteye giriş yapamadım disaridayim isim vardıNe yazikki tarihde hic bir zaman ve hic bir ülkede sizin gibi düsüncelerde olanlarin kazandigini hic görmedim.
Simdilik bu böyle ama gün gelecek sizlerin halini cocuklarimiza anlattigimda size gülecekler.
O gün ne mezhep, nede din ayrimi olacak ama buna daha hazirlikli degiliz ülke olarak onu anladim.
Bir gün gelecek dürüstlük, baris ve kardeslik kazanacak Türkiye`de.
100 % eminimki su kurdugunuz cümleleri gün gelecek utanacaksiniz !
Burdada öyle, kime sorsan ben nazi degildim diyor, oohhaaa diyorum peki kim yahudileri öldürdü ?
Insallah sizlerde böyle inkar etmezsiniz evet ben bu görüsteydim dersiniz zamaninda.
Haaa bu arada birisi isim verecekti ? Hala vermemis ??? Korktu galiba ???
Sanirim ağır geldi hatuna fazla hahaladi :)Ahahaahhaha eeeeeee ne olacak simdi ?????? Peki ötekiler ??? Söyle bakalim isimleri söyleyecektin.
Açıklamasını yapmıştım ama kadesa :)Olivia ve kontes boş yere ban yiyeceksiniz yapmayın
Valla bence yapmayın bunu ya da özelden yazısın 3-5 gün ban yemeye değmez ikiniz içinde yani.Açıklamasını yapmıştım ama kadesa :)
Sanirim baya beklemis beni
Zaten yazmıştım bunu da ama dedimya dikkate almamış olacak ki sorduValla bence yapmayın bunu ya da özelden yazısın 3-5 gün ban yemeye değmez ikiniz içinde yani.
Nasıl yani? Valla nick de çok gizli gibi.anlat bence öğrenelimbildiklerimi anlatsam ?
:)aynen kadesaNasıl yani? Valla nick de çok gizli gibi.anlat bence öğrenelim
Tam bdvlik üye...:)Nasıl yani? Valla nick de çok gizli gibi.anlat bence öğrenelim
Ay anlat, ben dinlerimbildiklerimi anlatsam ?
:)aynen kadesa
Tam bdvlik üye...:)
En heyecanlı yerinde reklam arasi girdi resmen.Hayır bir de sadece beni izlemeye almis vallahi ürkütücü :)
Hadi yaHayır bir de sadece beni izlemeye almis vallahi ürkütücü :)
Anlat tabi durman hatabildiklerimi anlatsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?