mesele kürt türk çerkez yahudi süryani değil ki.
mesele benımmmm vatanıma göz dikilmesi
biliyormusun aylar önce seçimden önce,bir taksiye binmiştim . adam mhpli. bana şunu yazdı. apo imralıda değil. dikkat edin artık kimse oraya görüşmeye gitmiyor. apo vanda. bir yerde . orada korunuyor..
bilemiyorum artık
hııı yazdı deyince noluyo dedim bi anyazmadı siyasetten konuşuyorduk. partimi sordu . siyaset meraklısıydı sanırım. bayağıı uzun yoldu konuştuk.
yazdı demişim. söyledi olacaktı..
olsun fark etmez matmazelle aynı kafadan olduğumuz için ben cevap vernmiş oldum.Soruyu size sormamıştım zaten.
apo mapo terane....apoluk bişey yok şu an..hııı yazdı deyince noluyo dedim bi an
ama apoyu sayan kimki artık herkes kafasınca bi teori üretiyor
bir keresinde birisinden öyle şeyler dinlemiştimkişizofrenik bi duruma düşmüştüm
baldan arkadaşım herşey aslında ayna gibi ortada....
ama maalesef susuluyor.
taviz tavizi doğuruyor.
ama bizler ancak ağluıyoruz.
dua ediyoruz çünki elimizden çok fazla bişey gelmiyor.
ne yaapcağız oyumuzla bu işi sandıkta bitireceğiz.
bitiremezsek ülkenın durumu gerçekten vahim...Umuyorum ki bitirebiliriz. Benim artık çok fazla umudum kalmadı maalesef. İnşallah bitiririz.
benim dikkatimi bir şey çekti yazmadan edemiyecem...
kaç gündür şehit haberleri var kk siyaset bölümünde herkes acısını üzüntüsünü paylaşırken tek kelime yazmayanlar bu tarz haberlere yorum yapıyorlar.
tabi herkes özgür nereye ne yazarsa yazsın dediğim gibi dikkatimi çekti.
benım bütün komuşlarım kürt.
yahudi tanıdığım yok olmasında zaten.
eşimin en yakın arkadaşıda kürt.çokda severiz sayarız mesele etrafımdaki kürt değil mesele zihniyet mesele bölücülük cana kıyma.
Benzer şeyleri devlet bahçeli de söylemişti. Yurtdışında apo imralı'da değil demiştibiliyormusun aylar önce seçimden önce,bir taksiye binmiştim . adam mhpli. bana şunu yazdı. apo imralıda değil. dikkat edin artık kimse oraya görüşmeye gitmiyor. apo vanda. bir yerde . orada korunuyor..
bilemiyorum artık
susuyoruz abla, hep susuyoruz.
sare senin mesajını alıntılayarak yazıyorum ama sözüm herkese.
Burda kimse birbirini suçlamasın, ithamlarda bulunmasın, oraya yazıldı buraya yazılmadı gibi topik çeteleleri tutulmasın.
Demokrasi diyorsanız demokrasinin gereği Özgür iradesiyle X parti Y partiye oy verenleri suçlamayın.
Burda HDP'ye oy verildi deniyor diye kızıyorsunuz başka topikte AKP'ye oy verenlere kızıyorsunuz.
Ben sizin çelişkilerinizi de stratejilerinizi de anlamıyorum.
Anlamamda gerekmiyor, Özgür insanlarsınız, Canınız kimi isterse onu desteklersiniz ama burda birbirinize laf sokup yaftalayamazsınız.
Diyorsanız ki Herşeyin müsebbibi bir kişi, oturunda salim kafa düşünün suçlu tek mi?
Geçen günde yazdım yine yazayım.
HDP suçlu diyorsunuz ama onlara Dağdan in meclise gel Çağrısı yapan kim? Davullu zurnalı karşılamalar yapılmasına izin verenler kim?
AKP suçlu diyorsunuz ama seçimlerde ne güzel salladık deyip Hdp'yle bol gülümsemeli fotolar çektirenler kim?
Yani suçu birilerinin üstüne atıp çekilmeyin kenara, herkes takkesini koyup düşünsün.
Bugün iç savaşın eşiğindeyiz, bir adım ötesi iç savaş, kardeş Kanı akıtmak, akan kanlar kimin olacak?Sizin kanınız akacak, bir sakin olun, bir salim kafa düşünün, bir suçlamayın artık birbirinizi.
Yaw hdp pkk ya destek vermiyor diyenler sizler neyin kafasındasınız. Demirtas ın abisi daglarda degil mi? Kendisi de dagda militan kıyafetleri ile fotoları var. Hdp li milletvekillerinin pkk kampları ziyaretleri. Hepsini gectim Demirtaş dahil bir tane vekil pkk terör örgütü dür. Yaptıkları terör eylemidir dedi mi?
Pekeke diyorlar pekaka bile demiyorlar. Özerklik istiyorlar Atatürk ü sevmezler. Mitinglerinde Türk bayraklarını yaktılar. Apo yu lider görüyorlar. Ama pkk ile ilgileri yok öyle mi?
Akp li holiganlarını hic elestirmeyin onlar kadar körsünüz o zaman. Bu gerceklere ragmen hdp ye oy veriyorsanız pkk yı desteklemiyorum demeyin. Çünkü destekliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?