HDP’liye ait kitapevi tekbirlerle ateşe verildi

evet bu benimde dikkatimi çekti son zamanlarda ne bir heyet gidio ne bir mektup geliyor kendilerinden. Olabilir valla ben herşeyi bekliyorum.

yazmadı siyasetten konuşuyorduk. partimi sordu . siyaset meraklısıydı sanırım. bayağıı uzun yoldu konuştuk.
yazdı demişim. söyledi olacaktı..
hııı yazdı deyince noluyo dedim bi an

ama apoyu sayan kimki artık herkes kafasınca bi teori üretiyor

bir keresinde birisinden öyle şeyler dinlemiştimki şizofrenik bi duruma düşmüştüm

hııı yazdı deyince noluyo dedim bi an

ama apoyu sayan kimki artık herkes kafasınca bi teori üretiyor

bir keresinde birisinden öyle şeyler dinlemiştimki şizofrenik bi duruma düşmüştüm
apo mapo terane....apoluk bişey yok şu an..
apo sadece maşa..

Umuyorum ki bitirebiliriz. Benim artık çok fazla umudum kalmadı maalesef. İnşallah bitiririz.

bu benim yazdığım yorumu

altıma eklemişim herkes özgür sadece dikkatimi çekti demişim

allah aşkına gösterin neresin de törerist yazıyor.

hem insanları yargılamıyalım hem yaftalamıyalım hem o bu şu deyip ayrım yapmıyalım deyipte hiç bir şey yazmadığım şu yorumu nasıl olurda bu denli polemik yapar ve olmayan kelimeler eklenir bilemiyorum

ayıptır ya gerçekten ayıp

bu yorum sorası başka yorumlarım da yazdım duyarlı insan ülke vatanım diyen insan şehit haberine de iki laf yazar diye bu duyarlılığı şehitler içinde gösterir diye ama teröristtir demedim...

akp ve hdp yle ilgili görüşlerim zaten belli bunu yazıpta uzatmak ta istemiyorum

nasıl okuyup nasıl anlıyorsunuz şaşkınım...

gelde anlat bunu illa polemik olucak ya illa bir şey çıkaracaklar ya amaç bu

Benzer şeyleri devlet bahçeli de söylemişti. Yurtdışında apo imralı'da değil demişti

susuyoruz abla, hep susuyoruz.

sare senin mesajını alıntılayarak yazıyorum ama sözüm herkese.

Burda kimse birbirini suçlamasın, ithamlarda bulunmasın, oraya yazıldı buraya yazılmadı gibi topik çeteleleri tutulmasın.

Demokrasi diyorsanız demokrasinin gereği Özgür iradesiyle X parti Y partiye oy verenleri suçlamayın.

Burda HDP'ye oy verildi deniyor diye kızıyorsunuz başka topikte AKP'ye oy verenlere kızıyorsunuz.
Ben sizin çelişkilerinizi de stratejilerinizi de anlamıyorum.
Anlamamda gerekmiyor, Özgür insanlarsınız, Canınız kimi isterse onu desteklersiniz ama burda birbirinize laf sokup yaftalayamazsınız.

Diyorsanız ki Herşeyin müsebbibi bir kişi, oturunda salim kafa düşünün suçlu tek mi?
Geçen günde yazdım yine yazayım.
HDP suçlu diyorsunuz ama onlara Dağdan in meclise gel Çağrısı yapan kim? Davullu zurnalı karşılamalar yapılmasına izin verenler kim?
AKP suçlu diyorsunuz ama seçimlerde ne güzel salladık deyip Hdp'yle bol gülümsemeli fotolar çektirenler kim?

Yani suçu birilerinin üstüne atıp çekilmeyin kenara, herkes takkesini koyup düşünsün.
Bugün iç savaşın eşiğindeyiz, bir adım ötesi iç savaş, kardeş Kanı akıtmak, akan kanlar kimin olacak?Sizin kanınız akacak, bir sakin olun, bir salim kafa düşünün, bir suçlamayın artık birbirinizi.

aynen durum bu elelrine sağlık mune..
bir adım ötesi iç savaş...
iç savaş çıktığında yanan hepimiz olacağız.

Hdp eskiden de meclisteydi yani akp'den önce de. Dep vardı, hadep vardı bağımsız seçilerek giriyorlardı meclise leyla zana' nın olaylı meclis yemin törenini yaşı müsait olanlar hatırlar sanırım. Hdp' nin akp sayesinde meclise sokulduğu yanlış bilgisini onlarca kez okudum forumda düzeltmek istedim.

Yaw hdp pkk ya destek vermiyor diyenler sizler neyin kafasındasınız. Demirtas ın abisi daglarda degil mi? Kendisi de dagda militan kıyafetleri ile fotoları var. Hdp li milletvekillerinin pkk kampları ziyaretleri. Hepsini gectim Demirtaş dahil bir tane vekil pkk terör örgütü dür. Yaptıkları terör eylemidir dedi mi?

Pekeke diyorlar pekaka bile demiyorlar. Özerklik istiyorlar Atatürk ü sevmezler. Mitinglerinde Türk bayraklarını yaktılar. Apo yu lider görüyorlar. Ama pkk ile ilgileri yok öyle mi?

Akp li holiganlarını hic elestirmeyin onlar kadar körsünüz o zaman. Bu gerceklere ragmen hdp ye oy veriyorsanız pkk yı desteklemiyorum demeyin. Çünkü destekliyorsunuz.

akp lilere fanatik trol bir dünya benzetme yaparken kendileri hdp aracılığıyla pkk yı destekliyorlar bunun farkında değiller
tek kelime yazdığın an hdp yle azıcık ilgisi olması yeterli hemen gardlarını alıp

ayrımcılık yaftacılık ırkçılık etiketini yapıştırıyorlar ve yorumları allem edip kallem edip bambaşka bir duruma getiriyorlar.

oysa ayrımcılığın ırkçılığın alasını yapıyorlar.dedigin gibi körler.

akplilere gözlerinizi açın uzun adam böyle böyle yapıyor deyip dağdan inmeyen her gün şehitlerin olmasına sebeb olan bir partiyi de destekliyorlar.

al birini vur ötekine

tamam herkes kime ne isterde ona oyunu versin ama birini eleştirirken önce kendinin ne yaptığına bakmalısın ki eleştirebilesin...

S SheZofren , cocugum o avatarin Insallah gece rüyama girmez, ne korkunc, inan baktikca tüylerim ürperiyor, vampirmidir nedir o yavrum ?

Ne yazikki tarihde hic bir zaman ve hic bir ülkede sizin gibi düsüncelerde olanlarin kazandigini hic görmedim.
Simdilik bu böyle ama gün gelecek sizlerin halini cocuklarimiza anlattigimda size gülecekler.
O gün ne mezhep, nede din ayrimi olacak ama buna daha hazirlikli degiliz ülke olarak onu anladim.
Bir gün gelecek dürüstlük, baris ve kardeslik kazanacak Türkiye`de.
100 % eminimki su kurdugunuz cümleleri gün gelecek utanacaksiniz !
Burdada öyle, kime sorsan ben nazi degildim diyor, oohhaaa diyorum peki kim yahudileri öldürdü ?
Insallah sizlerde böyle inkar etmezsiniz evet ben bu görüsteydim dersiniz zamaninda.
Haaa bu arada birisi isim verecekti ? Hala vermemis ??? Korktu galiba ???

Kim ne derse desin, hepiniz bunu Kabul etmek mecburiyetindesiniz, kürtler / türkler kardesdir !!!
Bunu siyasete alet edenlerinde sadece rant icin, sadece iktidar icin yaptiklarini bilin.
Güclü olan bir politika barisi verir ülkesine ve bunu destekler ve buna yol acar !

RTE `nin veya Davutoglu`nun kürsüye cikip halkina, sukuneti ve barisi simgeleyen sözler söylemesini beklerdim dogrusu, bunu normalinda ülke daha fazla karismamasi icin yapar basbakanlar. Hele hele böyle bir durumda !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…