HDP’liye ait kitapevi tekbirlerle ateşe verildi

pkk'yı desteklemeyen bir parti seçimin ertesi günü bebek katiline teşekkürlerini sunmazdı.
terörü desteklemeyen bir partinin eş başkanı biz gücümüzü pkk'dan, pyd den alıyorum da demezdi.
AKP güç kaybetsin diye hdp'yi destekleyen, yeterki saldırmasınlar demokratik olarak söz sahibi olabilsinler gibi gerekçelerle HDP'nin Türkiye partisi olduğuna inanarak oy veren bir çok kişi vardı evet ve haklı gerekçelerdi bunlarda.
ama pkk değişmez silah bırakmaz, HDP de onu her zaman destekler lanet etmez.
Ama son günlerde yaşanan olayların sadece hdp'ye oy verenlere bağlanmasını anlamak mümkün değil. 400'ü verseydik bu gün bunlar yaşanır mıydı? tabiki de hayır..
Hükümetin çözüm süreci adı altında pkk ile hangi konularda nasıl anlaşma sağladığını bilmek istiyorum. Yani ne dediler de pkk görünürde susturulabildi? apo zamanında akpyi iktidara biz taşıdık derken doğruyu mu söylüyordu? bunları bilmek istiyorum gerçekten.

son yazdığını bende düşünüyorum. merak ediyorum.
pkk ne verildide o dönem sustu.

Tunceli de görev yapan bir polis kızıyla Erzincan a giderken arabasını durdurmak isteyen pkklara karşı durmayıp yola devam eden polis memuru şehit olmuş.yanında kızı varken bu hainliği yapmışlar.

o kızın psikoloji ne oluck bu şehit ailelerinin psikolojileri ne olucak

cizrede yada farketmez doğuda kendi halinde oynayan çocuklar veya masum olan aileler de ölüyor onların o çocukların psikoloji ne olucak

hdp kendi halkını korusa bu hainliği bu kalleşligi yapmaz...

hdp nin meclis te söz sahibi olmasının amacı da budur.kendi halkı değil hani diyorlar ya kürtler kürtler diye kullanıyorlar ya işte sadece bu dilerinde var hdp nin amacı ülkeyi bölmek pkk nın meclis sözcüsü hdp daha bunu anlamıyanlar var .

bunları görenler bilenler ve şuan ki ülke durumunu bilenler de hdp nin ne olduğunu daha iyi anlamıştır diye tahmin ediyorum ...

oky bunu yapmazlardı, yapamazlardı çünkü en büyük destekçileri pkk.

Arkadaşlar evet bi ayaklanma yanlis belki kendi kendimizi kaosa sürüklüyoruz ama SABIRLAR taştı, otobüslerimiz dükkânlarımız ambulanslarımız, herşeyimizi yaktılar protestolar eylemler derken buyuk zararlara uğrattılar ama sabır bir yere kadar artık sabrımız taştı. Yapacak birsey kalmadı buna dur demek isteyen herkez ayaklandı. Artık insanlar ne olacaksa olsun modunda.

saraya yürürüz diyen bohçalı
milletine sağduyu çağrısı yap

kılıçdaroğlu sağduyu çağrısı yaparken

sen oturma !!!
yada o koltukta oturma !!!

"X haberine yorum yazanlar neden Y haberine yorum yazmıyor" tartışması için yazacağım.

Bu tavır hakikaten rahatsız edici. Evet Akp'ye de nerede Akp'li arkadaşlar diyoruz, niye sesleri çıkmıyor diyoruz ancak bu haberler genelde kadın hakları ihlali, uzun adamın ayrıştırıcı açıklamaları, Akp'li bilmem nerenin milletvekilinin yobazlığa koşan cümleleri üzerine falan oluyor. Hani buna yorumunuz nedir bunu da savunacak mısınız bakalım gibi. Şehit haberleriyle bunları kıyaslayamayız bence. Kaç tane şehit haberi başlığı var bir tanesinde 80 sayfa var, kişi kişi takip mi ediyorsunuz gerçekten kim yazıyor kim yazmıyor? Yazmayana gizliden "terörist" iması yapmak ayıp olmuyor mu biraz?

Ben ithamları üzerime alınmadım sadece bana göre yanlış olduğunu düşündüğüm için yazıyorum.

son yazdığını bende düşünüyorum. merak ediyorum.
pkk ne verildide o dönem sustu.

aponun serbest kalması olabilir diycem da apoyuda fazla takmıyorlar artık. zaten bu tek taraflı bir fayda olur, apoya yarardı.
Bence durum daha bi komplike karşılıklı bir çok şey konuşulmuş görüşülmüş olmalı.
yoksa ne akp ne de pkk bu çözüm süreci denilen hedeye kalkışmazlardı.
ayy bunları düşündükçe korkum iki kat artıyor.

bunu ben üzerime alınıyorum çünkü ben yazdım bunu neden yazdığımı ise açıkladım...

tekrar açıklamalar yapıp aynı kelimeleri kullanmak istemiyorum

ben yazmıyanlar teröristir demedim lütfen ne yazdığımı nasıl yazdığımı okuyun ve öyle yazın bambaşka anlamlar katıp olmayan kelimeler eklemeyin...

bunun için alıntı yaptım sadece dikkatimi çekti dedim

tek tek de izlemedim izliyecek zamanımda yok hele dün hiç yoktu bir topikte evle ilgili görüntüyü paylaştım çok işim vardı. olsa da bana ne bu sözün de ayrı bir kırıcılık taşıyor...

dediğim gibi nedendir bilmiyorum dikkatimi çekti ve paylaştım.

ha yine dikkatimi çeken bir durum olursa yine yazarım duyarlılıktan bahsedipte işine gelince gören yada görmezden olamam ben

insan duyarlıysa ve insani özellikler taşıyorsa şehit haberlerine de duyarlı olur diye düşünüyorum...bunu yazmakta bir hata olduğunu da düşünmüyorum...

aksine doğru söylüyorum buda hoşa gitmedi malesef

biliyormusun aylar önce seçimden önce,bir taksiye binmiştim . adam mhpli. bana şunu yazdı. apo imralıda değil. dikkat edin artık kimse oraya görüşmeye gitmiyor. apo vanda. bir yerde . orada korunuyor..

bilemiyorum artık

taksici size notmu yazdı
neden yazdı
yani bağlantı kuramadım o yüzden soruyorum

Günlerdir herkesin sinirleri gerildi, lütfen birbirinize karşı duyarlı olun ve polemiğe girmeyin.

aynen şimdi kösem sultandan bölüm başına 70 bini indirir cebe...bizi
izlemeye devam edin.....

senden alıntı alıp bunu yazdım

hemen alıntı alınmış ne demek istedin çevren de kürt Yahudi yok mu senin diye

hey allahım ya bu kadar yargılayıcı olundu ki yargılamayın diyen kişiler bunlar bide

mesela vatana göz dikilmesi evet ama göz dikenler kimlerle işbirliğinde bunu anlamak lazım. Asıl mesele bu. Bunun görüldüğü gün ülke aydınlığa kavuşur.
baldan arkadaşım herşey aslında ayna gibi ortada....
ama maalesef susuluyor.
taviz tavizi doğuruyor.
ama bizler ancak ağluıyoruz.
dua ediyoruz çünki elimizden çok fazla bişey gelmiyor.
ne yaapcağız oyumuzla bu işi sandıkta bitireceğiz.

senden alıntı alıp bunu yazdım

hemen alıntı alınmış ne demek istedin çevren de kürt Yahudi yok mu senin diye

hey allahım ya bu kadar yargılayıcı olundu ki yargılamayın diyen kişiler bunlar bide
benım bütün komuşlarım kürt.
yahudi tanıdığım yok olmasında zaten.
eşimin en yakın arkadaşıda kürt.çokda severiz sayarız mesele etrafımdaki kürt değil mesele zihniyet mesele bölücülük cana kıyma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…