- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 35
O okypete yazdıklarına bende katılıyorum,o kısımda sorun yok.Aşşağı yukarı bende aynı bunları düşünüyorum.Evet bu olayların baş sorumlusu Erdoğan dır,bu karmaşa en çok onun işine yarayacaktır.Hdp ye ancak oy kaybettirir..Ancak,olayları Hdp çıkarmasada çıkıp ''pkk terörünü desteklemiyoruz '' demekdikleri sürece ,Pkk lı cenazelerine katıldıkdıkları sürece,içlerindeki pkk ya yardım ve yataklık yapanları temizlemedikleri sürece,artık benim gözümde Hdp=Pkk=Akp dir.
pkk'yı desteklemeyen bir parti seçimin ertesi günü bebek katiline teşekkürlerini sunmazdı.
terörü desteklemeyen bir partinin eş başkanı biz gücümüzü pkk'dan, pyd den alıyorum da demezdi.
AKP güç kaybetsin diye hdp'yi destekleyen, yeterki saldırmasınlar demokratik olarak söz sahibi olabilsinler gibi gerekçelerle HDP'nin Türkiye partisi olduğuna inanarak oy veren bir çok kişi vardı evet ve haklı gerekçelerdi bunlarda.
ama pkk değişmez silah bırakmaz, HDP de onu her zaman destekler lanet etmez.
Ama son günlerde yaşanan olayların sadece hdp'ye oy verenlere bağlanmasını anlamak mümkün değil. 400'ü verseydik bu gün bunlar yaşanır mıydı? tabiki de hayır..
Hükümetin çözüm süreci adı altında pkk ile hangi konularda nasıl anlaşma sağladığını bilmek istiyorum. Yani ne dediler de pkk görünürde susturulabildi? apo zamanında akpyi iktidara biz taşıdık derken doğruyu mu söylüyordu? bunları bilmek istiyorum gerçekten.
evet bunu yapmak durumundalar. belkide bunu yaptıkları an pkk nın hedefi olacaklarını düşünüyorlar.
çünkü görüyoruz devlet hdpyi pek korumuyor. destek yok.
bu benim fikrim saddece. doğrumu düşünüyorum bilemeyeceğim o ayrı..
son yazdığını bende düşünüyorum. merak ediyorum.
pkk ne verildide o dönem sustu.
"X haberine yorum yazanlar neden Y haberine yorum yazmıyor" tartışması için yazacağım.
Bu tavır hakikaten rahatsız edici. Evet Akp'ye de nerede Akp'li arkadaşlar diyoruz, niye sesleri çıkmıyor diyoruz ancak bu haberler genelde kadın hakları ihlali, uzun adamın ayrıştırıcı açıklamaları, Akp'li bilmem nerenin milletvekilinin yobazlığa koşan cümleleri üzerine falan oluyor. Hani buna yorumunuz nedir bunu da savunacak mısınız bakalım gibi. Şehit haberleriyle bunları kıyaslayamayız bence. Kaç tane şehit haberi başlığı var bir tanesinde 80 sayfa var, kişi kişi takip mi ediyorsunuz gerçekten kim yazıyor kim yazmıyor? Yazmayana gizliden "terörist" iması yapmak ayıp olmuyor mu biraz?
Ben ithamları üzerime alınmadım sadece bana göre yanlış olduğunu düşündüğüm için yazıyorum.
biliyormusun aylar önce seçimden önce,bir taksiye binmiştim . adam mhpli. bana şunu yazdı. apo imralıda değil. dikkat edin artık kimse oraya görüşmeye gitmiyor. apo vanda. bir yerde . orada korunuyor..aponun serbest kalması olabilir diycem da apoyuda fazla takmıyorlar artık. zaten bu tek taraflı bir fayda olur, apoya yarardı.
Bence durum daha bi komplike karşılıklı bir çok şey konuşulmuş görüşülmüş olmalı.
yoksa ne akp ne de pkk bu çözüm süreci denilen hedeye kalkışmazlardı.
ayy bunları düşündükçe korkum iki kat artıyor.
bizlerde onların dizilerini filmlerini izleyip onları onurlandırıyoruz...
taksici size notmu yazdıbiliyormusun aylar önce seçimden önce,bir tasiye binmiştim . adam mhpli. bana şunu yazdı. apo imralıda değil. dikkat edin artık kimse oraya gör,şmeye gitmiyor. apo vanda. bir yerde . orada korunuyor..
bilemiyorum artık
mesele kürt türk çerkez yahudi süryani değil ki.Sizin çevrenizde hiç kürt, ermeni, yahudi vs.. var mı?
yazmadı siyasetten konuşuyorduk. partimi sordu . siyaset meraklısıydı sanırım. bayağıı uzun yoldu konuştuk.taksici size notmu yazdı
neden yazdı
yani bağlantı kuramadım o yüzden soruyorum
mesele kürt türk çerkez yahudi süryani değil ki.
mesele benımmmm vatanıma göz dikilmesi
aynen şimdi kösem sultandan bölüm başına 70 bini indirir cebe...bizi
izlemeye devam edin.....
susuyoruz abla, hep susuyoruz.Günlerdir herkesin sinirleri gerildi, lütfen birbirinize karşı duyarlı olun ve polemiğe girmeyin.
baldan arkadaşım herşey aslında ayna gibi ortada....mesela vatana göz dikilmesi evet ama göz dikenler kimlerle işbirliğinde bunu anlamak lazım. Asıl mesele bu. Bunun görüldüğü gün ülke aydınlığa kavuşur.
benım bütün komuşlarım kürt.senden alıntı alıp bunu yazdım
hemen alıntı alınmış ne demek istedin çevren de kürt Yahudi yok mu senin diye
hey allahım ya bu kadar yargılayıcı olundu ki yargılamayın diyen kişiler bunlar bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?