İnşallah Olim çok gerildik artıkBiliyorum canim Amy, ama ümidimizi yitirmememiz lazim. Aydinlik illaki olacak. Dilerim fazla ölümler olmadan gerceklesir.
Ben de siyaset topiğinde uyuyup kalkanları şehit haberlerinde görmemenin şaşkınlığını yaşıyorum.benim dikkatimi bir şey çekti yazmadan edemiyecem...
kaç gündür şehit haberleri var kk siyaset bölümünde herkes acısını üzüntüsünü paylaşırken tek kelime yazmayanlar bu tarz haberlere yorum yapıyorlar.
tabi herkes özgür nereye ne yazarsa yazsın dediğim gibi dikkatimi çekti.
lütfen insanları suçlamayın artık. gına geldi suçlamalardan. insanları ithamlarınızdan. imalarınızdan.benim dikkatimi bir şey çekti yazmadan edemiyecem...
kaç gündür şehit haberleri var kk siyaset bölümünde herkes acısını üzüntüsünü paylaşırken tek kelime yazmayanlar bu tarz haberlere yorum yapıyorlar.
tabi herkes özgür nereye ne yazarsa yazsın dediğim gibi dikkatimi çekti.
Birde acik ve net kimlerse yaz bakalim, degilmi ? Hani ona göre bilinsin, dedigin sey adrese ulassin. Yok illa havada kalacak o tahminler, imalar, suclamalar.lütfen insanları suçlamayın artık. gına geldi suçlamalardan. insanları ithamlarınızdan. imalarınızdan.
aynen canım. pkklı diye kişileri yaftalamak günah almak hoş değil. aa oraya yazmadı buraya yazıyor kesin pkklıdır..Birde acik ve net kimlerse yaz bakalim, degilmi ? Hani ona göre bilinsin, dedigin sey adrese ulassin. Yok illa havada kalacak o tahminler, imalar, suclamalar.
Inan ben acimdan kimin nereye ne yazdigini görmüyorum bile.
Ama bu süpheciler yokmu bu süpheciler, icindeki fesatliklar nasil isliyorsa ??? Bu en üzüntülü günümüzde, politikacilimiz gibi ötekilestirmeyi aklindan cikaramayanlar var galiba.
Tüm Türkiye yasta kizlar, bunun ötesi ve berisi yok !!!
eminim hdp ve pkk koltuklarında gerine gerine bakıyorlardır bu haberlere, nasılda amacımıza ulaştık diye.
yapmayın Allah aşkına, şiddet heryerde şiddet, herkese şiddet. ben yoruldum artık.
neden tekbir? ne alaka?
o akp olmasıneminim hdp ve pkk koltuklarında gerine gerine bakıyorlardır bu haberlere, nasılda amacımıza ulaştık diye.
yapmayın Allah aşkına, şiddet heryerde şiddet, herkese şiddet. ben yoruldum artık.
Hay agzina saglik, iste canim bunlar ön yargilar, gördügümüz gibi bir misali.Siz bence çok yanlış anlamışsınız olayları.
madımak tekrar yaşanıyor işteSimdi o suradan geliyor canim, yani biz müslümaniz, karsimizdakiler kafir ve bizde müslüman kimligimizle bunlari yakmaya, yikmaya, atese vermeye, vurmaya, öldürmeye kadar hakkimiz vardir demek.
Yaradilani severim, yaradandan ötürü lafi, yavas yavas yok oluyor. Tek tip olana kadar savasmamizi istiyorlar.
madımak tekrar yaşanıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?