HDP’liye ait kitapevi tekbirlerle ateşe verildi

Amaçları zaten iç savaş çıkarmak hdp binaları tamam da vatandaşın ekmek teknesinden ne istersiniz. Çok tehlikeli işler bunlar..

benim dikkatimi bir şey çekti yazmadan edemiyecem...

kaç gündür şehit haberleri var kk siyaset bölümünde herkes acısını üzüntüsünü paylaşırken tek kelime yazmayanlar bu tarz haberlere yorum yapıyorlar.

tabi herkes özgür nereye ne yazarsa yazsın dediğim gibi dikkatimi çekti.

Sokaklara dökülüp protesto edenlerin de çoğu maganda. Muhatap olmaya korkacağım tipler yani. Bu insanların mantıklı davranmasını beklemek çok zor. Başıboş şekilde saldıracak yer arıyorlar. Gezide sokağa döküldük ne oldu gördük, olan bize oldu. Yine bize olacak, bunun Çözümü sokağa çıkmak değil.

Ben de siyaset topiğinde uyuyup kalkanları şehit haberlerinde görmemenin şaşkınlığını yaşıyorum.
Bence şehitlerimiz de ülkenin %40'ının umrunda değil.

lütfen insanları suçlamayın artık. gına geldi suçlamalardan. insanları ithamlarınızdan. imalarınızdan.

Bu vatan hepimizindir, hepimizde bir bayrak altinda mücadele etmeliyiz. Ötekilestirmeyle , ayrimlastirmayla, ön yargilarla hic bir yere varilmaz.
30 ayri etnik köken insanlar Türkiye´mizde yasiyor. Tek tip hic bir ülke yok, onun icin hep beraber elele baris icin olsun tüm dualarimiz.
Bu savasi halk degil, Türkiye´nin politikacilari cikardi. Halk kurun koalisyon dedi ama hic bir politikaci, verdigimiz oylari kabullenmedi.
Onun icin sakin sokaklara cikmayin, provokasyonlara inanmayin. Biz degil basimizdakiler birbirini yesinler.
Biz halk olarak hic bir problemimiz olmadigini oylarimizla belirttik.

lütfen insanları suçlamayın artık. gına geldi suçlamalardan. insanları ithamlarınızdan. imalarınızdan.
Birde acik ve net kimlerse yaz bakalim, degilmi ? Hani ona göre bilinsin, dedigin sey adrese ulassin. Yok illa havada kalacak o tahminler, imalar, suclamalar.
Inan ben acimdan kimin nereye ne yazdigini görmüyorum bile.
Ama bu süpheciler yokmu bu süpheciler, icindeki fesatliklar nasil isliyorsa ??? Bu en üzüntülü günümüzde, politikacilimiz gibi ötekilestirmeyi aklindan cikaramayanlar var galiba.
Tüm Türkiye yasta kizlar, bunun ötesi ve berisi yok !!!

aynen canım. pkklı diye kişileri yaftalamak günah almak hoş değil. aa oraya yazmadı buraya yazıyor kesin pkklıdır..
. hayır. bu günah almak.
yapmayın etmeyin. yeter. bir durun gerçekten. durun
bu yapılanın esmer diye pkkllı olduğu düşünülerek o gence saldırmaktan farklı yanı yok. o dışarda bu sitede..

O kadar cahil bir milletiz ki, Kitapevi yakıyorlar.. Madımak gibi.. Yakıyorlar.. Cahil cühela neden kitapçı yakar? Biri demiştir ki kitapçı pkk'lı.. bu kadar kolay işte.. sizin de eviniz yanabilir. Birileri çıkıp pkk'lı bunlar dediği anda kimi inandıracaksınız? Bu olay sonrasında kaç kişi gözaltına alındı?

Bakın burada bir suç var. Kitapçının olduğu bina kaç katlı? Orada yaşayan insanlar evsiz şu an. Evleri yakıldı. Peki kaç kişi yakalandı? Emniyet güçleri kimin için var? Normal şartlarda gaz sıkılması gerekiyor mu? Plasik mermi? E biz 10 kişi bir araya geldiğimizde yedik bunları.. O halde...

eminim hdp ve pkk koltuklarında gerine gerine bakıyorlardır bu haberlere, nasılda amacımıza ulaştık diye.
yapmayın Allah aşkına, şiddet heryerde şiddet, herkese şiddet. ben yoruldum artık.

neden tekbir? ne alaka?

Simdi o suradan geliyor canim, yani biz müslümaniz, karsimizdakiler kafir ve bizde müslüman kimligimizle bunlari yakmaya, yikmaya, atese vermeye, vurmaya, öldürmeye kadar hakkimiz vardir demek.
Yaradilani severim, yaradandan ötürü lafi, yavas yavas yok oluyor. Tek tip olana kadar savasmamizi istiyorlar.

madımak tekrar yaşanıyor işte

şakamısınız sabah sabah?
kimseyi alıntılamışmıyım?
kimsenin fikrine yanlışsın demişmiyim?
toplanmışsınız yine aynı görüşten 3-5 kişi. yüklenin bakalım. kimseyle ağız dalaşına girmek tarzım değil. alıntılamayın.

dip not: hdp-pkk cici çocuklar kabul.

madımak tekrar yaşanıyor işte

Değişen sadece zaman zihniyet aynı... Yine aynı yoldan ülke karıştırılmak isteniyor. 1 kasım seçimleri sonrası herkes herşeye hazır olsun bana kalırsa.. Siyasi hırslar yüzünden toprağa düşmüş, Dağlıca'da ölüme terkedilmiş fidanlara selam olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…