bende onu diyorum ayrıştırmayalım birbirimizi. burada yazan kimse(,suçlanan) o kadar şeytan değildir..,şu canlara üzülmeyecek kadar..Arkadaslar, hepimiz üzüntümüzden dolayi gercekten yipranmis durumdayiz su an. Lütfen birbirimize sarilalim, burada ayrimlastirma yapmayalim, yeterince yaptiriyorlar zaten bize.
Hic kimseyle probelmimiz yok, hepimiz burada üzüntümüzden dolayi gelmisiz, duygularimizi paylasiyoruz. hepimiz üzülüyoruz, korkuyoruz, endiseliniyoruz acana bugün ne olacak diye ?
alıntı yapmak yanlışsa yönetime bildirin kaldırılsın. ama sen bir mesajınla o kadar kişiyi zan altında bıraktınki. hemde o zan gerçekten feci bir zan. yazmayın böyle şeyler. linç etmeye gidiyor olay. herkes birbirinden şüphe etmeye başlıyor. aa acaba o mu terör sevdalısı yada şuu mu diye.
hele böyle acıdan yüreğimizin dağlandığı günlerde..
yada nick verin oda savunsun kendini diyorum. evet kızdım,nedenmi, suçlama oldu burada. sareye gelince alıntı yaptım ve akp olmasın o dedim diye alıntı yapmayın diye tepki verdiki hep alıntılar beni
hayır .önce,zan altında bırakmanın ne olduğunu blmek gerek. sareye sadece düşüncemi yazdım. akp yapıyor dedim. ne alaka Allahaşkına. sareyi suçlamaddımki. akp dir bunu yapan yazmak zan altında bırakmakmı.oky kendi yorumunla çelişiyorsun şuan diyorsun ki kimseyi zan altında bırakmayın yapmayın diyorsun
ama sare ye kızdım alıntı alıp o akp li olmasın mı dedim diyorsun ...oysa bana göre sare herkes gibi yorumunu yazmış beğenirsin beğenmezsin alıntı yapıp akp dersen onuda zan altında bırakırsın...anlatabildim mi..
Pardon kime camur atilmis Hdp ve pkk ya mi?Hala yanlışınız var. Cici çocuk demek saçma bir beyan. Bir şekilde buraya yazıyorsanız tartışmaya açıksınız demektir. Birilerine çamur atıp gidiyorsanız çamur yemeyi de göze alacaksınız.
Yahu oky Berkinin Ali Ismailin Ethemin ölümlerini konustugumuz konular da ayni sekilde akpliler nerdesiniz diyenler degil miydik?lütfen insanları suçlamayın artık. gına geldi suçlamalardan. insanları ithamlarınızdan. imalarınızdan.
bak suçlama kötü. anlatamıyormuyum. orada terörist olmakla kimse suçlanmadıYahu oky Berkinin Ali Ismailin Ethemin ölümlerini konustugumuz konular da ayni sekilde akpliler nerdesiniz diyenler degil miydik?
O zaman sorun yoktu da sorun simdi mi başladı?
Pardon kime camur atilmis Hdp ve pkk ya mi?
Hayir oyle bir algi yaratiliyor ki Hdp pkk tertemiz butun suc Akp de. Evet bence de istedigi oyu alamadı diye yeterince mudahale edilmiyor kaos ortamina o ayri suçlu hdp pkk ayri.
Bazen cok şaşırıyorum yazilanlari görünce
hayır oky, bugün hdp çıkıp diyecekki, bizim binalarımızı yakıyorlar, hemen mazlumu, mağduru oynayacak. işlerine yarıyor bu.sare bu durumda hdp endi binalarının yakılmasından gerim gerim geriniyo
bak suçlama kötü. anlatamıyormuyum. orada terörist olmakla kimse suçlanmadı
Katil olmakla sucladik. Ellerinizde kan var dedik. Bu partiye oy vermeye devam ederseniz ellerinizdeki kani cikaramayacaksiniz dedik.sare bu durumda hdp endi binalarının yakılmasından gerim gerim geriniyo
bak suçlama kötü. anlatamıyormuyum. orada terörist olmakla kimse suçlanmadı
umarım tekrar yanlış anlaşılmam.
evet aşırı gergin ve stresliyim, dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. dün hiç siyasete yorum yazmadım, elim gitmedi yazamadım.
bugünde gerginlikle anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım. baştan alıyorum.
hdpnin binaları yakılıyor, sabaha saldırı, hürriyete saldırı. dün burda belediye başkanı linç ediliyordu şehit cenazesi geldiğinde. bi durun yahu bu ney? şiddetin kime olduğunun önemi yok, herkese şiddet.
tekrar söylüyorum hdp pkk koltuklarında geriiim geriiim gerliyorlardır. nasılda ortalığı karıştırıyoruz diye. daha dün iç savaş çağrısı yapmadımı bunlar? amaçları bizi birbirimize düşürmek değilmi?
yahu şehit haberinde bile ayrışıyoruz senin partin benim partim diye. yere batsın partisi, siyaseti, millet vekili. can yahu can daha 20 sinde, biri kızının yanında. günlerdir kaç ocak söndü. ben burda nasıl parti propagandası yaparım, nasıl derim benim partim en iyisi. demirtaş değilmiydi, tcnin polisi askeri kaybedecek diyen. hdpye kin kusmam yersizmi.
hayır oky, bugün hdp çıkıp diyecekki, bizim binalarımızı yakıyorlar, hemen mazlumu, mağduru oynayacak. işlerine yarıyor bu.
Hdp =pkk kusura bakmayin zorunuza gidebilir ama gercek bu.HDP ile PKK'nın aynı kefeye koyulması bile çamurdur bana göre. Ha biri bana AKP'lisin sen dese bu da çamurdur.
Hdp =pkk kusura bakmayin zorunuza gidebilir ama gercek bu.
Aralarinda fark var diyorsan sirtlarini pyd hpg ye dayamis vekillerinize , hdp ocalanin projesidir bunlara alisin daha Ocalanin heykelini dikecegiz diyen Selonuza soyleyin. Onlarin haberi yoksa demek yazik zavallilar ogrensinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?