HDP’liye ait kitapevi tekbirlerle ateşe verildi

bende onu diyorum ayrıştırmayalım birbirimizi. burada yazan kimse(,suçlanan) o kadar şeytan değildir..,şu canlara üzülmeyecek kadar..
Vesveseyi bırakalım artık

oky kendi yorumunla çelişiyorsun şuan diyorsun ki kimseyi zan altında bırakmayın yapmayın diyorsun

ama sare ye kızdım alıntı alıp o akp li olmasın mı dedim diyorsun ...oysa bana göre sare herkes gibi yorumunu yazmış beğenirsin beğenmezsin alıntı yapıp akp dersen onuda zan altında bırakırsın...anlatabildim mi..

M matmazeldepresif ve Sare Lavinya Allah hepimizi ve özellikle o bölgelerde olanlari korusun. Hic kimseler üzülmesin, göz yaslari akmasin. Tüm kalbimizle bunlari hepimiz birlikte dilemiyormuyuz ?
Bir tane bile duymak istemiyoruz artik, yiprandik resmen. Hepimiz insaniz ya, kim savas ve ölüm isteyebilirki ???
Kim vatani bölünsün ister ??? Kim sehit haberleri dinlerken üzülmezki ??? Kürtde olsa türkde olsa hepimiz kardesiz, bizi bu hale sokanlar, bizim basimizdaki politikacilarimizdir.
Buraya üyelere degilde onlari kritize edin.

Bu günlerde hepimizin agzindan : BARIS, KARDESLIK, ESITLIK ve ÖZGÜRLÜK cikmali, bizim bunlara ihtiyacimiz var.
Ha birde skunet, elele kentlenmis bir halk, biz bu oyunlara gelmeyizi simgelememiz lazim.
Birisi bize nasil yasayacagimizi dikte edemez.
Biz oylarimizla, kardesligi, barisi ve birligi secmistik aslinda !!!

hayır .önce,zan altında bırakmanın ne olduğunu blmek gerek. sareye sadece düşüncemi yazdım. akp yapıyor dedim. ne alaka Allahaşkına. sareyi suçlamaddımki. akp dir bunu yapan yazmak zan altında bırakmakmı.
ha bir ek kızdığım sare değildi

umarım tekrar yanlış anlaşılmam.
evet aşırı gergin ve stresliyim, dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. dün hiç siyasete yorum yazmadım, elim gitmedi yazamadım.
bugünde gerginlikle anlatmak istediğimi anlatamadım sanırım. baştan alıyorum.
hdpnin binaları yakılıyor, sabaha saldırı, hürriyete saldırı. dün burda belediye başkanı linç ediliyordu şehit cenazesi geldiğinde. bi durun yahu bu ney? şiddetin kime olduğunun önemi yok, herkese şiddet.
tekrar söylüyorum hdp pkk koltuklarında geriiim geriiim gerliyorlardır. nasılda ortalığı karıştırıyoruz diye. daha dün iç savaş çağrısı yapmadımı bunlar? amaçları bizi birbirimize düşürmek değilmi?
yahu şehit haberinde bile ayrışıyoruz senin partin benim partim diye. yere batsın partisi, siyaseti, millet vekili. can yahu can daha 20 sinde, biri kızının yanında. günlerdir kaç ocak söndü. ben burda nasıl parti propagandası yaparım, nasıl derim benim partim en iyisi. demirtaş değilmiydi, tcnin polisi askeri kaybedecek diyen. hdpye kin kusmam yersizmi.

Pardon kime camur atilmis Hdp ve pkk ya mi?

Hayir oyle bir algi yaratiliyor ki Hdp pkk tertemiz butun suc Akp de. Evet bence de istedigi oyu alamadı diye yeterince mudahale edilmiyor kaos ortamina o ayri suçlu hdp pkk ayri.

Bazen cok şaşırıyorum yazilanlari görünce

lütfen insanları suçlamayın artık. gına geldi suçlamalardan. insanları ithamlarınızdan. imalarınızdan.
Yahu oky Berkinin Ali Ismailin Ethemin ölümlerini konustugumuz konular da ayni sekilde akpliler nerdesiniz diyenler degil miydik?

O zaman sorun yoktu da sorun simdi mi başladı?

Seçim ile birlikte her fikrin ortak olarak masaya yatırılacağı bir Türkiye beklerken şimdi ise kaos Türkiye'si ve Şehitlerimiz ile yeni bir güne uyanmanın acısı...
Allah yardımcımız olsun ülke olarak.

bir ek, sehit haberlerine yazıyorum. ancak
bazen okuyup yazmadığımda oluyor. içim eriyor
bazen okumak bile istemediğim haberler oluyor dayanamadığımdan
. ruh hali diyorsunuz ya. işte öyle bir şey bu.

HDP ile PKK'nın aynı kefeye koyulması bile çamurdur bana göre. Ha biri bana AKP'lisin sen dese bu da çamurdur.

sare bu durumda hdp endi binalarının yakılmasından gerim gerim geriniyo

bak suçlama kötü. anlatamıyormuyum. orada terörist olmakla kimse suçlanmadı
hayır oky, bugün hdp çıkıp diyecekki, bizim binalarımızı yakıyorlar, hemen mazlumu, mağduru oynayacak. işlerine yarıyor bu.

sare bu durumda hdp endi binalarının yakılmasından gerim gerim geriniyo

bak suçlama kötü. anlatamıyormuyum. orada terörist olmakla kimse suçlanmadı
Katil olmakla sucladik. Ellerinizde kan var dedik. Bu partiye oy vermeye devam ederseniz ellerinizdeki kani cikaramayacaksiniz dedik.

Dedik yani ben dedim herkes de dedi okudum.

Kimseyi terorist diye yaftalamiyorum. Ama boyle konularda ortaya cikip "sizi gidi fasistler " diyen kürt fasizmini gormezden gelen (bence alkislayan)leri gorunce yazmak istemis M matmazeldepresif . Ben de sonuna kadar katiliyorum

olivia

dün konyaya 3 şehit geldi.bunu bir kaç yere yazdım.biri babamın öğrencisinin oğluydu konya karatay divanlar köyüne babam orda yıllarca öğretmenlik yaptı.ailesiyle görüşüyorduk.ailem duyunca hemen gitti gün içerisinde annemle konuştuk bana oranın durumu anlatamadı telefonda ağladı ağladı.

ordan geldiler konya Kadınhanı ilçesi şehit babamın uzaktan akrabasıydı.hemen oraya gittiler

ve diğer şehit tanımıyoruz diğer polis şehitleride asker şehitleride tanımıyoruz türkiye nin her yerine kürt ailesine laz ailesine türk ailesine gitti bu acılar... acı aynı acı ailece çok üzgünüz hemde

çok ben siyasette görüşümü açıkça yazarım birilerin hoşuna gitsin çabam yoktur.kaç kez dedim bilmiyorum bu kadar acı varken bu duyarsızlık dikkatimi çekti dedim

ama ayrıştıma yapmayın ötekeleştirme yapmayın deyip bana fesat şüpheci denmesi tuhaf oldu.ayrımdan bahsederken yapmayın kızlar derken herkesin de hassas olucagını düşünmek gerekir dimi.

bende kızıyorum burda çoğu üyeye ama başka bir konuda hem fikir oluyorum...kızıyorum diye kin gütmüyorum germiyorum her fırsatta ezmiyorum...

herkse saygımı gösteriyorum fakat kimse kusura bakmasın şehit haberleine duyarsız kalanlar da dikkatimi çektiy se yazıyorum yazdım da buda benim yorumum bunu beğenirsin beğenmezsiniz sizin bilecdeginiz bir şey...

ve polemikte yapmak istemiyorum çünkü aynı şeyleri yazman ve gerilmek istemiyorum.

tek dilediğim daha fazla can yok olmasın şehit haberleri almıyalım artık..ailelere ateş düşmesin anneler babalar evlatsız kalmasın eşler çocuklarıyla ortada kalıp acılar yaşamasın..

allahım askerimiz polisimi korusun her türlü hain kurşundan o hainlere katillere de fırsat vermesin

anlıyorum seni hdp bunu sonuna kadar kullanacak ve bunun intikami için bakalım ne planlanıyor...

allah kendilerine çevirsin hain planlarını

hayır oky, bugün hdp çıkıp diyecekki, bizim binalarımızı yakıyorlar, hemen mazlumu, mağduru oynayacak. işlerine yarıyor bu.

E bunu bilmiyor mu yakanların ağababaları? Neden yaktırıyorlar? Belki de bu işlerine gelecektir. Yani mağduru oynamaları. Ya cidden komiksiniz bence..

PKK bir terör örgütüdür. Ve doğuda terör estirmektedir. Batıda ise barbarlar milletin ırkından dolayı evlerini işyerlerini yakıyorlar... Benim gözümde bunları yapanlar da teröristtir. Peki Doğuda görev yapan Türk ırkından insanlara saldırılmaya başlanırsa ne olacak? Mağdur hükümet olacak. Belki de birileri birilerini devamlı tahrik etmeye çalışıyordur?

HDP ile PKK'nın aynı kefeye koyulması bile çamurdur bana göre. Ha biri bana AKP'lisin sen dese bu da çamurdur.
Hdp =pkk kusura bakmayin zorunuza gidebilir ama gercek bu.

Aralarinda fark var diyorsaniz sirtlarini pyd hpg ye dayamis vekillerinize , hdp ocalanin projesidir bunlara alisin daha Ocalanin heykelini dikecegiz diyen Selonuza soyleyin. Onlarin haberi yoksa demek yazik zavallilar ogrensinler

He bir de Cizrede TC ye karsi ic savas yurutttugunu soyleyen vekilinizi de unutmayin o tamamen fransiz kalmis demek olaya

Sen nereden biliyorsun benim hangi partili olduğumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…