HDP’liye ait kitapevi tekbirlerle ateşe verildi

alıntı yasakmıyıdı.
biz de düşüncemizi yazıyoruz. bütün bunlara sebep birilerinin seçim kazanmas hırsı. kısaca bu olaylardan nemalanacak tek parti akp diyoruz.
sanki hayatında alıntı yapmamışsın bizden değilmi. şakamısınızı kendine sor

Hala yanlışınız var. Cici çocuk demek saçma bir beyan. Bir şekilde buraya yazıyorsanız tartışmaya açıksınız demektir. Birilerine çamur atıp gidiyorsanız çamur yemeyi de göze alacaksınız.

bu konuda alıntı yapmışmıyım?
saldırmaya yer arıyorsunuz.
cevap vermiyorum.

çamur atmakmı?
çamur yemekmi?
hayretle okuyorum mesajları ve koşarak uzaklaşıyorum

lütfen insanları suçlamayın artık. gına geldi suçlamalardan. insanları ithamlarınızdan. imalarınızdan.
hayır amaç ne. birini yolladık. şunlardanda şüpheleniyoruz bunlarıda parmakla gösterip bunlarda terorist bak yazmıyorlar defolup gitsinler diye günahlarını almakmı. nedir amaç

sabah sabah bu kadar gerilme bence okycim gerek yok çünkü:))
benim bir amacım yok bir niyetimde yok benden alıntı alıp bu denli gergin bir yorum yazmana da ayrıca şaşırdım bunu da söyleyim.aynı düşünceleri paylaşırken yorumlarda kızgın bir ifadeyle yazmış olman poelemik yaratman demektir.benim için...

benim dikkatimi çekti ve yazdım...ne ayrım yaptım ne ötekileştirdim ne suçladım heleki ayrım yapmak ban göre hiç değildir ben ayrımı siyasi görüşten dolayı yaparım kişisel görüşleriylede çok iyi arkadaş ve dost olurum..insanlara sen şu partilimisin eee ozaman senle arkadaş olamam demem

bana o kişinin krakteri ve kişiliği yeter..yani insanarı ayırmam bunu öncelikle bilmeni isterim ki aslında her ikimizde siyasetteyiz bunu bilmem de gerekirdi neyse...

siyasette yorum yapıp insan hakları ülke varlığı ve bütünlüğü gibi yorumlar yapıp bu ükenin varlığı ve bütünlüğü için şehit olan askerlerimize tek kelime yazılması doğrusu tuhafıma gitti bunu paylaştım...

bunda bir sıkıntı varmı bence yok ha bundan illa bir sıkıntı bir problem çıkaracaksanız da buyurun çıkarın...

bu ülkeyi düşünüp politikasını yerle bir edip ki (akp ye olan görüşlerimi biliyorsunuz) vatandan milletten bahsedipte ülke için endişelenip bu ülke askerleri için tek kelime yazmamak benim şahsi görüşüme göre ters düşmektir.

bu şehitler tek batıya gelmiyorTÜRKİYE nin her yerine köyüne kentine gidiyor bu kadar acı karşısında susmak bana göre değil.

ayrıca yaptığım yorumu neden üstüne alınıp bambaşka bir yorum yaptın doğrusu anlamadım.

yorumumda yazdığım gibi herkes nereye nasıl yorum yazar kendini ilgilendiri sadece dikkatimi çeken bir şeyi paylaştım...

ayrımcılık ötekileştirme dediğin şeyi bende değil bu kadar şehidi görmeyemeyip hdp'yle ilgili yada AKP'yle ilgili haberler olunca yorum yapanlar yapıyor bence

benim hakkımda gerçekten çok yanılmışın yada yanlış anlamışın

aynen olivacım tüm türkiye yasta bende aksini demedim zaten bu yası görmeyenlere lafım benim...

ayrıca fesat,şüpheci gibi lafların doğrusu hoş olmadı...hele senden bunları duymak gerçekten ayıp ettin bunuda ilk kez yapmıyorsun.
buna rağmen ben yine bütün iyi niyetimle aynı fikirde olduğumuz durumları beğenip karşılıklı muhabbet kuruyorken beni fesat diye nitelendirmen sence şu yaptığın yoruma yakıştımı?

Allah askina kizlar burada, kac senedir üyeyim, kim pkk icin cici cocuk dedi ya ?
Gercekten kim dediyse lütfen görmek istiyoruz ?
Artik bu suclamalardan biktim ya ?
Kim su pkk`ya cici cocuk diyorsa lütfen ciksin söylesin bilelim artik ama baskalarini zan altinda tutmak kadar tehlikeli bir oyun yoktur bu hayatta.
Herkes Burda olanlara üzülmüyormu ? Varmi icimizde oohh olsun diyen, ciksin ortaya lütfen yaaa,
Sare Lavinya bu tehlikeli oyunlari birak lütfen, Hele hele bu hassas günlerde birak, Kimseye iftira atma, senin icini bilmiyorum ama benim görüdügm tablo, sehitlerimiz geliyor gün be gün fazlasiyla, insanlar ölüyor .... söyleyek laf bulamiyorum bu iftiralara.

bu arada üstüme alınmam nedenmi,1 o konulara yazdım.
2. sadece bıktım insanların terörist diye suçlanmasından.
3. suçlayacaksınız nick verinki o kişi kimse savunsun kendini.

şehitlere elbet üzülüyosunuzdur,
polis eşi olarak dün sabah 8 den beri işten eve gelmeyen eşimden 2 dakikalık telefon bekliyorum şuan. bugün yada yarın terör bölgesine gidecek eşim.
herkesden hassas ve gerginim.

garip olan da bu zaten sabah sabah yorumları başka yere çekip kişilere sıffatlar yükleyip

ayrımcılık ötekileştirme adı altında alıntılar yapılıp kınadığı yada ters düştüğü yorumu yazarken aynı şeyi yapıyorsun sabah sabah okypete ... gerçekten bugün garip gördüm seni...

Allah seninde eşininde yardımcısı olsun. hassas ve gergin olduğun belli zaten. alıntı yapıldı diye laf ettin çünkü.

M matmazeldepresif , bilmiyorum senmi yazmistin kim yazmisti aklimda, degil, ben sadece yorumlari okuyorum, inan kimin ne yazdigini degil.
Insanlari zan altinda birakacak seyler yazmamamiz lazim. Yukarida belirttigim gibi bu bizim problemimiz degil, bu su an olanlar politikacilarin savasi.
Biz Türkiye halki olarak oylarimizi verdik, oylardan koalisyon kurulsun dedik.

Bizim hic kimseyle derdimiz yoktu aylar önce, simdi eger bu duruma düstüysek suclusu biz halk degiliz, bu politikacilarin beceriksizliginden, koalisyon kuramadiklarindan kaynaklaniyor.
Ama baskalarini zan altinda birakmadan yazmak lazim.

alıntı yapmak yanlışsa yönetime bildirin kaldırılsın. ama sen bir mesajınla o kadar kişiyi zan altında bıraktınki. hemde o zan gerçekten feci bir zan. yazmayın böyle şeyler. linç etmeye gidiyor olay. herkes birbirinden şüphe etmeye başlıyor. aa acaba o mu terör sevdalısı yada şuu mu diye.
hele böyle acıdan yüreğimizin dağlandığı günlerde..
yada nick verin oda savunsun kendini diyorum. evet kızdım,nedenmi, suçlama oldu burada. sareye gelince alıntı yaptım ve akp olmasın o dedim diye alıntı yapmayın diye tepki verdiki hep alıntılar beni

bu arada üstüme alınmam nedenmi,1 o konulara yazdım.
2. sadece bıktım insanların terörist diye suçlanmasından.
3. suçlayacaksınız nick verinki o kişi kimse savunsun kendini.

ben yorumumu yaparım oky üstüne alınan alınır nick veririm yada vermem bu benim bileceğim bir şey ki az çok biliyorsun bunu da yaparım ama gerginlik olup karşılıklı polemik olmasın diye yazmadım sadece dikkatimi çekti dedim

ayrıca oraya yazdığım yorumda senle uzaktan yakında bir şey gelmedi aklıma ki sen yazıyorsun her yere o anki siyaset gündemi neyse şehitlerle de ilgili yazdı.bunun senle ilgisi yok

ama sabah sabah hemen bi atıldın bunu da neden yaptın gerçekten tuhaf ve gereksiz oldu.

kendin bazı yorumlardan dolayı sıkılmış canın sıkılmış olabilir ama can sıkıntını benim yazdığım yorumdan çıkarmasaydın keşke..

Allah yardımcınız olsun. Görevi red hakkınız var ise kullansın eşiniz.

Arkadaslar, hepimiz üzüntümüzden dolayi gercekten yipranmis durumdayiz su an. Lütfen birbirimize sarilalim, burada ayrimlastirma yapmayalim, yeterince yaptiriyorlar zaten bize.
Hic kimseyle probelmimiz yok, hepimiz burada üzüntümüzden dolayi gelmisiz, duygularimizi paylasiyoruz. hepimiz üzülüyoruz, korkuyoruz, endiseliniyoruz acana bugün ne olacak diye ?

oliva canım zaten şu yazdığın yoruma bende sonuna kadar katılıyorum sorun yok

ama diyorsun ki kimin ne yazdığına bakmıyorum ben bakıyorum canım kim ne yazmış ne demiş diye ki beğenimi yada alıntımı öyle yapıyorum ezbere değil yani

baktığım için kişilere ve yorumlara dikkatimi çekti dedim bu kada basit.

evet duyarlı olmak gerekiyor eme herkes olmalı bir yerde şehitler varken görmezden gelinipte başka bir habere yorum yapılması dikkatimi çekti bu kadar.

ben içimdeki heme söyleyen biriyimdir.içimde hesaplar kitaplar yapmam ha bunu söylerken kimi zaman sert kimi zaman yumuşak söylerim ama illa ki söylerim bu da onlardan biriyim di dikkatimi çeken bir şeyi paylaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…