alıntı yasakmıyıdı.şakamısınız sabah sabah?
kimseyi alıntılamışmıyım?
kimsenin fikrine yanlışsın demişmiyim?
toplanmışsınız yine aynı görüşten 3-5 kişi. yüklenin bakalım. kimseyle ağız dalaşına girmek tarzım değil. alıntılamayın.
dip not: hdp-pkk cici çocuklar kabul.
şakamısınız sabah sabah?
toplanmışsınız yine aynı görüşten 3-5 kişi. yüklenin bakalım. kimseyle ağız dalaşına girmek tarzım değil. alıntılamayın.
bu konuda alıntı yapmışmıyım?alıntı yasakmıyıdı. biz de düşüncemizi yazıyoruz. bütün bunlara sebep birilerinin seçim kazanmas hırsı. kısaca bu olaylardan nemalanacak tek parti akp diyoruz. sanki hayatında alıntı yapmamışsın bizden değilmi. şakamısınız kendine sor
çamur atmakmı?Hala yanlışınız var. Cici çocuk demek saçma bir beyan. Bir şekilde buraya yazıyorsanız tartışmaya açıksınız demektir. Birilerine çamur atıp gidiyorsanız çamur yemeyi de göze alacaksınız.
ha demekki sen başka konuda bize alıntı yapabilirsin. ama biz sen yapmadan yapamayız. emrin olurbu konuda alıntı yapmışmıyım?
saldırmaya yer arıyorsunuz.
cevap vermiyorum.
çamur atmakmı?
çamur yemekmi?
hayretle okuyorum mesajları ve koşarak uzaklaşıyorum
lütfen insanları suçlamayın artık. gına geldi suçlamalardan. insanları ithamlarınızdan. imalarınızdan.
hayır amaç ne. birini yolladık. şunlardanda şüpheleniyoruz bunlarıda parmakla gösterip bunlarda terorist bak yazmıyorlar defolup gitsinler diye günahlarını almakmı. nedir amaç
Birde acik ve net kimlerse yaz bakalim, degilmi ? Hani ona göre bilinsin, dedigin sey adrese ulassin. Yok illa havada kalacak o tahminler, imalar, suclamalar.
Inan ben acimdan kimin nereye ne yazdigini görmüyorum bile.
Ama bu süpheciler yokmu bu süpheciler, icindeki fesatliklar nasil isliyorsa ??? Bu en üzüntülü günümüzde, politikacilimiz gibi ötekilestirmeyi aklindan cikaramayanlar var galiba.
Tüm Türkiye yasta kizlar, bunun ötesi ve berisi yok !!!
şehitlere elbet üzülüyosunuzdur,Allah askina kizlar burada, kac senedir üyeyim, kim pkk icin cici cocuk dedi ya ?
Gercekten kim dediyse lütfen görmek istiyoruz ?
Artik bu suclamalardan biktim ya ?
Kim su pkk`ya cici cocuk diyorsa lütfen ciksin söylesin bilelim artik ama baskalarini zan altinda tutmak kadar tehlikeli bir oyun yoktur bu hayatta.
Herkes Burda olanlara üzülmüyormu ? Varmi icimizde oohh olsun diyen, ciksin ortaya lütfen yaaa,
Sare Lavinya bu tehlikeli oyunlari birak lütfen, Hele hele bu hassas günlerde birak, Kimseye iftira atma, senin icini bilmiyorum ama benim görüdügm tablo, sehitlerimiz geliyor gün be gün fazlasiyla, insanlar ölüyor .... söyleyek laf bulamiyorum bu iftiralara.
şakamısınız sabah sabah?
Allah seninde eşininde yardımcısı olsun. hassas ve gergin olduğun belli zaten. alıntı yapıldı diye laf ettin çünkü.şehitlere elbet üzülüyosunuzdur,
polis eşi olarak dün sabah 8 den beri işten eve gelmeyen eşimden 2 dakikalık telefon bekliyorum şuan. bugün yada yarın terör bölgesine gidecek eşim.
herkesden hassas ve gerginim.
alıntı yapmak yanlışsa yönetime bildirin kaldırılsın. ama sen bir mesajınla o kadar kişiyi zan altında bıraktınki. hemde o zan gerçekten feci bir zan. yazmayın böyle şeyler. linç etmeye gidiyor olay. herkes birbirinden şüphe etmeye başlıyor. aa acaba o mu terör sevdalısı yada şuu mu diye.garip olan da bu zaten sabah sabah yorumları başka yere çekip kişilere sıffatlar yükleyip
ayrımcılık ötekileştirme adı altında alıntılar yapılıp kınadığı yada ters düştüğü yorumu yazarken aynı şeyi yapıyorsun sabah sabah okypete ... gerçekten bugün garip gördüm seni...
bu arada üstüme alınmam nedenmi,1 o konulara yazdım.
2. sadece bıktım insanların terörist diye suçlanmasından.
3. suçlayacaksınız nick verinki o kişi kimse savunsun kendini.
şehitlere elbet üzülüyosunuzdur,
polis eşi olarak dün sabah 8 den beri işten eve gelmeyen eşimden 2 dakikalık telefon bekliyorum şuan. bugün yada yarın terör bölgesine gidecek eşim.
herkesden hassas ve gerginim.
asla öyle bişi yapmaz, bende istemem zaten. bu onun işi değil, görevi, gidecek. kaderde ne varsa onu yaşayacağız.Allah yardımcınız olsun. Görevi red hakkınız var ise kullansın eşiniz.
M matmazeldepresif , bilmiyorum senmi yazmistin kim yazmisti aklimda, degil, ben sadece yorumlari okuyorum, inan kimin ne yazdigini degil.
Insanlari zan altinda birakacak seyler yazmamamiz lazim. Yukarida belirttigim gibi bu bizim problemimiz degil, bu su an olanlar politikacilarin savasi.
Biz Türkiye halki olarak oylarimizi verdik, oylardan koalisyon kurulsun dedik.
Bizim hic kimseyle derdimiz yoktu aylar önce, simdi eger bu duruma düstüysek suclusu biz halk degiliz, bu politikacilarin beceriksizliginden, koalisyon kuramadiklarindan kaynaklaniyor.
Ama baskalarini zan altinda birakmadan yazmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?