Yazdım ilk mesajda hangi konuda haklı olduğunu. Adama he demen saygısızlık ve kabalık. Adam seni uyarıyor, hemen tetiklenip bozuluyorsun (travman olsa he falan demezsin zaten dikkat edersin böyle bir şey yasanmamasi için, onu bahane etme diyorum) üstüne bir saygısızlık daha yapıp telefona dalıyorsun. Capiche?hangi konudan haklı?travmalarımı biri bana yaşatıyor ben birine yaşatmıyorum.düzgün okuyun
çok komiksinizEğer bir öğretmen gerekiyorsa yüksek müsaadenizle ben bu sorumluluğu yerine getiriyorumHe değil efendim
Şaka şaka. Takılma böyle şeylere.çok komiksiniz
bu benim hatamÜfff herkes travması olduğu için hata yapıyor zaten kimse yoğurdum ekşi demiyor da ailem şöyleydi annem böyleydi babam öyleydi diyip tabiri caizse suçu başkasına atıyor. Biri de çıkıp demiyor ki bu benim hatam.
Ve evet he kelimesi bence de avam.
Aferin, aynen böyle devambu benim hatam
benim eşimin de bir şaşirma tepkisi var "hii, wiii" arasi bir reflexBunu eşime arada söylerim. Alınırsa alınsın.
Benim eşim genellikle bana kızdığında telefonla uğraşırken söyler ben de damarına basmak için he değil efendim derimbenim eşimin de bir şaşirma tepkisi var "hii, wiii" arasi bir reflex
cok komik geliyor ne zaman duysam dalga gecip taklit ettigim icin artık ona da komik geliyor. son birkac aydir şaşirip "wii" dese mutlaka bir de benim taklit ettigim sekilde soyleyip gülüyor. Artik ona da sacma geliyor, kendi tepkisiyle kendi dalga geciyor
“sen cok biliyon yuruyen tdk” der guler gecerdik meselabugün erkek arkadaşımla konuşurken he dediğim için “he değil efendim” uyarısında bulundu.benim bozulup elime telefonu almam üzerine evinde oyna buraya telefonla oynamaya mı geldik dedi.neye bozulduğumu söylediğimde bu kadar kırılgan olma gülerek söyledim zaten açıklamasında bulundu.(gülmüyordu)kızlar gerçekten ben mi alınganlık yaptım?yoksa ebeveynim,öğretmenim gibi uyarması normal mi?
şuna da değinmek istiyorum.ben babamın annemi sürekli aşağıladığı,yanlış telaffuz ettiği kelimeler yüzünden dalga geçtiği bir ailede büyüdüm.bu yüzden karşımdaki bir eğitimci değilse uyarılmaya,düzeltilmeye karşı bir hassasiyetim var.kendimi annemin durumunda gibi hissediyorum.bu hassasiyetimin olmasına rağmen uyarması ve dugularımı küçümsemesi beni asıl üzen noktaydı.
zaten skeclerde falan şive yapanlar wiii diye dalga geciyorlar ya. onlar gibi taklit ediyorumBenim eşim genellikle bana kızdığında telefonla uğraşırken söyler ben de damarına basmak için he değil efendim derimBu arkadaş gibi celallenir
Eniştenin Alman olduğunu yazmasan kürt sanardım onlar da wiiii diye şaşırıyor. Demek ki onlarda da şive gomedisi var
1 seneyi geçen bir ilişkimiz içinde he,hı diye cevap veriyor olmam benim nezlimde samimiyet göstergesidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?