Çok fazla alınganlık etmişsiniz.Bunda bozulacak bir şey yok. He kelimesi hoş değil tabiki. Görüşmede telefonla takılmak asıl saygısızlık bana göre. Onun yerine kaliteli vakit geçirmek varken neden telefona bakasınızki ?bugün erkek arkadaşımla konuşurken he dediğim için “he değil efendim” uyarısında bulundu.benim bozulup elime telefonu almam üzerine evinde oyna buraya telefonla oynamaya mı geldik dedi.neye bozulduğumu söylediğimde bu kadar kırılgan olma gülerek söyledim zaten açıklamasında bulundu.(gülmüyordu)kızlar gerçekten ben mi alınganlık yaptım?yoksa ebeveynim,öğretmenim gibi uyarması normal mi?
Beyefendi sizden saygı ve ilgi beklemiş.Ama trip yemiş.bugün erkek arkadaşımla konuşurken he dediğim için “he değil efendim” uyarısında bulundu.benim bozulup elime telefonu almam üzerine evinde oyna buraya telefonla oynamaya mı geldik dedi.neye bozulduğumu söylediğimde bu kadar kırılgan olma gülerek söyledim zaten açıklamasında bulundu.(gülmüyordu)kızlar gerçekten ben mi alınganlık yaptım?yoksa ebeveynim,öğretmenim gibi uyarması normal mi?
bugün erkek arkadaşımla konuşurken he dediğim için “he değil efendim” uyarısında bulundu.benim bozulup elime telefonu almam üzerine evinde oyna buraya telefonla oynamaya mı geldik dedi.neye bozulduğumu söylediğimde bu kadar kırılgan olma gülerek söyledim zaten açıklamasında bulundu.(gülmüyordu)kızlar gerçekten ben mi alınganlık yaptım?yoksa ebeveynim,öğretmenim gibi uyarması normal mi?
Üslup problemi var bence erkek arkadaşının. Bence de rahatsız edici.bugün erkek arkadaşımla konuşurken he dediğim için “he değil efendim” uyarısında bulundu.benim bozulup elime telefonu almam üzerine evinde oyna buraya telefonla oynamaya mı geldik dedi.neye bozulduğumu söylediğimde bu kadar kırılgan olma gülerek söyledim zaten açıklamasında bulundu.(gülmüyordu)kızlar gerçekten ben mi alınganlık yaptım?yoksa ebeveynim,öğretmenim gibi uyarması normal mi?
şuna da değinmek istiyorum.ben babamın annemi sürekli aşağıladığı,yanlış telaffuz ettiği kelimeler yüzünden dalga geçtiği bir ailede büyüdüm.bu yüzden karşımdaki bir eğitimci değilse uyarılmaya,düzeltilmeye karşı bir hassasiyetim var.kendimi annemin durumunda gibi hissediyorum.bu hassasiyetimin olmasına rağmen uyarması ve dugularımı küçümsemesi beni asıl üzen noktaydı.bugün erkek arkadaşımla konuşurken he dediğim için “he değil efendim” uyarısında bulundu.benim bozulup elime telefonu almam üzerine evinde oyna buraya telefonla oynamaya mı geldik dedi.neye bozulduğumu söylediğimde bu kadar kırılgan olma gülerek söyledim zaten açıklamasında bulundu.(gülmüyordu)kızlar gerçekten ben mi alınganlık yaptım?yoksa ebeveynim,öğretmenim gibi uyarması normal mi?
He ne demek köylü gibi? Saygisizsin, eline telefon alıyorsun bulusmada bir de. Hassasiyetin olsa he demezsin zaten gecelim onubugün erkek arkadaşımla konuşurken he dediğim için “he değil efendim” uyarısında bulundu.benim bozulup elime telefonu almam üzerine evinde oyna buraya telefonla oynamaya mı geldik dedi.neye bozulduğumu söylediğimde bu kadar kırılgan olma gülerek söyledim zaten açıklamasında bulundu.(gülmüyordu)kızlar gerçekten ben mi alınganlık yaptım?yoksa ebeveynim,öğretmenim gibi uyarması normal mi?
şuna da değinmek istiyorum.ben babamın annemi sürekli aşağıladığı,yanlış telaffuz ettiği kelimeler yüzünden dalga geçtiği bir ailede büyüdüm.bu yüzden karşımdaki bir eğitimci değilse uyarılmaya,düzeltilmeye karşı bir hassasiyetim var.kendimi annemin durumunda gibi hissediyorum.bu hassasiyetimin olmasına rağmen uyarması ve dugularımı küçümsemesi beni asıl üzen noktaydı.
şaka mısınız? he demekle hassasiyetin ne alakası var?He ne demek köylü gibi? Saygisizsin, eline telefon alıyorsun bulusmada bir de. Hassasiyetin olsa he demezsin zaten gecelim onu
Şaka olan sensin evde bu kadar travmam var şöyle oldu böyle oldu diyen insan daha çok dikkat ederdi. Adam uyarmış hakli olarak sen çocuk gibi Trip atmışsın. Öğretmen mi olması lazım beğenmediği şeyi söylemesi için?şaka mısınız? he demekle hassasiyetin ne alakası var?
hangi konudan haklı?travmalarımı biri bana yaşatıyor ben birine yaşatmıyorum.düzgün okuyunŞaka olan sensin evde bu kadar travmam var şöyle oldu böyle oldu diyen insan daha çok dikkat ederdi. Adam uyarmış hakli olarak sen çocuk gibi Trip atmışsın. Öğretmen mi olması lazım beğenmediği şeyi söylemesi için?
Eğer bir öğretmen gerekiyorsa yüksek müsaadenizle ben bu sorumluluğu yerine getiriyorumÖğretmen mi olması lazım beğenmediği şeyi söylemesi için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?