Köylülük ile alakası var mı bunun? Her köyün kendine özgü bir şivesi konuşma tarzı vardır.He ne demek köylü gibi? Saygisizsin, eline telefon alıyorsun bulusmada bir de. Hassasiyetin olsa he demezsin zaten gecelim onu
Teşekkür ederiz. Saygı çerçevesini korumazsak anne babanın evliliği gibi evliliklerimiz olurdu. Senin de bu durumu idrak edip samimiyet ve saygısızlığı karıştırmamayı öğrenmen gerekiyor iyi bir evlilik ya da ilişki sürdürebilmek için.samimi olmadığım,ilk defa tanıştığım birine he diye cevap vermiyorum hanımlar sakin.1 seneyi geçen bir ilişkimiz içinde he,hı diye cevap veriyor olmam benim nezlimde samimiyet göstergesidir.size eşlerizle, sevgililerinizle saygı çerçevesi içerisinde günler diliyorum.
Her ilişkide dengeyi sağlamak için baskın bir karakter olur ama eğer kontrolü eline fazla verirseniz bu zorbalığa dönüşür,bir süre sonra kendisi bile farkında olmadan yapar bunu o yüzden güç dengesi önemli,aslında bu herzaman kötü birşey değildir bazen bir tarafın daha keskin daha net kararlar alabileceği güçlü olduğu bir ilişki daha naif net kararlar veremeyen insanlar için dahada iyi olur,ben burada kontrolcü bir erkek gördüm,siz alınmışsınız onu bile farketmemiş üstüne uyarının dozunu aşmış sert bir dille yapmış telefonu bırakmanız konusunda,bu şu anlama geliyor kontrolü biraz fazla verip geri çekilmişsiniz bozulup telefonla oynamanız içe döndüğünüzü gösteriyor,tepkiniz ayarında fakat uyarı niteliğinde olmalıydı,konuşma tarzımı beğenmeyebilirsin ben böyleyim,doğal olmayı seviyorum,uyarına ihtiyacım yok bilerek yapıyorum tarzında olabilirdi,beni sert dille uyarma eleştirme kırılıyorum bir daha bu kadar ılımlı olmam diyebilirsiniz,bunun doğal olduğunu düşünebilir çoğu insan ama bu kontrol özgürlüğü her seferinde artar manipüle eden bir adamla buna maruz kalan bir kadın seviyelerine çıkar,sınır en başından çizilmeli kontrol onun kadar sizinde elinizde olmalı.bugün erkek arkadaşımla konuşurken he dediğim için “he değil efendim” uyarısında bulundu.benim bozulup elime telefonu almam üzerine evinde oyna buraya telefonla oynamaya mı geldik dedi.neye bozulduğumu söylediğimde bu kadar kırılgan olma gülerek söyledim zaten açıklamasında bulundu.(gülmüyordu)kızlar gerçekten ben mi alınganlık yaptım?yoksa ebeveynim,öğretmenim gibi uyarması normal mi?
şuna da değinmek istiyorum.ben babamın annemi sürekli aşağıladığı,yanlış telaffuz ettiği kelimeler yüzünden dalga geçtiği bir ailede büyüdüm.bu yüzden karşımdaki bir eğitimci değilse uyarılmaya,düzeltilmeye karşı bir hassasiyetim var.kendimi annemin durumunda gibi hissediyorum.bu hassasiyetimin olmasına rağmen uyarması ve dugularımı küçümsemesi beni asıl üzen noktaydı.
Yeri gelir bende uyarırım benimde uyarıldığım olmuştur. Telefonu bile dalıp he diye açmışlığım vardır. Gülüp geçerim takılacak bir durum değil. Bu durumla ilgili travmanız olduğundan erkek arkadaşınızın haberi var mı? Güzel bir dille üstü kapalı olarak durumu kendisine anlatabilirsiniz. Ben sizin hareketlerinizi yanlış buldum. Trip atmak yerine açıklasaydınız gününüz mahvolmazdı.şuna da değinmek istiyorum.ben babamın annemi sürekli aşağıladığı,yanlış telaffuz ettiği kelimeler yüzünden dalga geçtiği bir ailede büyüdüm.bu yüzden karşımdaki bir eğitimci değilse uyarılmaya,düzeltilmeye karşı bir hassasiyetim var.kendimi annemin durumunda gibi hissediyorum.bu hassasiyetimin olmasına rağmen uyarması ve dugularımı küçümsemesi beni asıl üzen noktaydı.
Ama sizin hassasiyetiniz bu işte. Sizin düzeltmeniz üzerine çalışmanız gereken bir durum. Normalde insanlar birbirini uyarabilir. Ancak sizin babanız çok yaptığı ve aşağıladığı için irite olmuşsunuz. Bunu bir şekilde normalleştirmeye çalışırsanız ilişkileriniz normalleşir. Birbirimizin yanlış kullandığı kelimelerle dalga geçmekte problem yok günlük hayatımızda yakınlarımızla. Uyarmak hele çok normal.şuna da değinmek istiyorum.ben babamın annemi sürekli aşağıladığı,yanlış telaffuz ettiği kelimeler yüzünden dalga geçtiği bir ailede büyüdüm.bu yüzden karşımdaki bir eğitimci değilse uyarılmaya,düzeltilmeye karşı bir hassasiyetim var.kendimi annemin durumunda gibi hissediyorum.bu hassasiyetimin olmasına rağmen uyarması ve dugularımı küçümsemesi beni asıl üzen noktaydı.
he kaba bir tabir gerçektenşaka mısınız? he demekle hassasiyetin ne alakası var?
Babanızın annenize yaptığı şeyleri şu an neden erkek arkadaşınızdan sizin görüyor olduğunuzu düşünmelisiniz.şuna da değinmek istiyorum.ben babamın annemi sürekli aşağıladığı,yanlış telaffuz ettiği kelimeler yüzünden dalga geçtiği bir ailede büyüdüm.bu yüzden karşımdaki bir eğitimci değilse uyarılmaya,düzeltilmeye karşı bir hassasiyetim var.kendimi annemin durumunda gibi hissediyorum.bu hassasiyetimin olmasına rağmen uyarması ve dugularımı küçümsemesi beni asıl üzen noktaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?