He değil Efendim uyarısı

Hep babalarımız gibi erkeklere çekiliyoruz ne kadar tuhaf. Bu arada he değil efendim tamam da bu o şekilde söylenmez. Gerçi nasıl he dediğine de bağlı biraz çok kaba rahatsız edici şekilde söylediysen rahatsız olmuş olabilir ama normal bir tonda söylediysen de senin rahatsız olman çok normal. Ama bence adam genel olarak takıntılı insanlara karışmayı seven biri

Öncelikle yardım almanızı öneririm
Neden derseniz sizin aslında kırgınlığınız erkek arkadaşınıza değil geçmişe.
Geçmişle olan sorununuzu halletmeden sürekli bu durum tekrarlayacak.

Dışarıda konuşmama dikkat ederim, eşimde bilir. Ama evde Abo da derim, napıyon da derim… köyle bağlarımız yok ama il merkezinde de biraz şivemiz var. İçinden geçtiği gibi konuşurum. Zaten burası benim evim içimden geldiği gibi olmasa benim için anlamı olmazdı.

bu adamın huyu böyle olacak ama size göre olduğunu düşünmüyorum. Yanında rahat edebileceğini insanı seçin.

Teşekkür ederiz. Saygı çerçevesini korumazsak anne babanın evliliği gibi evliliklerimiz olurdu. Senin de bu durumu idrak edip samimiyet ve saygısızlığı karıştırmamayı öğrenmen gerekiyor iyi bir evlilik ya da ilişki sürdürebilmek için.

Her ilişkide dengeyi sağlamak için baskın bir karakter olur ama eğer kontrolü eline fazla verirseniz bu zorbalığa dönüşür,bir süre sonra kendisi bile farkında olmadan yapar bunu o yüzden güç dengesi önemli,aslında bu herzaman kötü birşey değildir bazen bir tarafın daha keskin daha net kararlar alabileceği güçlü olduğu bir ilişki daha naif net kararlar veremeyen insanlar için dahada iyi olur,ben burada kontrolcü bir erkek gördüm,siz alınmışsınız onu bile farketmemiş üstüne uyarının dozunu aşmış sert bir dille yapmış telefonu bırakmanız konusunda,bu şu anlama geliyor kontrolü biraz fazla verip geri çekilmişsiniz bozulup telefonla oynamanız içe döndüğünüzü gösteriyor,tepkiniz ayarında fakat uyarı niteliğinde olmalıydı,konuşma tarzımı beğenmeyebilirsin ben böyleyim,doğal olmayı seviyorum,uyarına ihtiyacım yok bilerek yapıyorum tarzında olabilirdi,beni sert dille uyarma eleştirme kırılıyorum bir daha bu kadar ılımlı olmam diyebilirsiniz,bunun doğal olduğunu düşünebilir çoğu insan ama bu kontrol özgürlüğü her seferinde artar manipüle eden bir adamla buna maruz kalan bir kadın seviyelerine çıkar,sınır en başından çizilmeli kontrol onun kadar sizinde elinizde olmalı.

Yeri gelir bende uyarırım benimde uyarıldığım olmuştur. Telefonu bile dalıp he diye açmışlığım vardır. Gülüp geçerim takılacak bir durum değil. Bu durumla ilgili travmanız olduğundan erkek arkadaşınızın haberi var mı? Güzel bir dille üstü kapalı olarak durumu kendisine anlatabilirsiniz. Ben sizin hareketlerinizi yanlış buldum. Trip atmak yerine açıklasaydınız gününüz mahvolmazdı.

Siz istiyorsunuz ki kimse sizi elestirmesin, kotu bir davranis, ozellik vs size soylemesin.tdk mi gelip sizi uyaracak.karsi taraf bir kelimenizden , avam kactigi icin rahatsiz olmus ve bunu dile getirmis.kendisi nornalde tolere tabiki edebilir ama bunu 3.kisilere karsi agiz aliskanligi olmamasi adina size karsi uyarisini yapmistir.iliskiler boyledir.boyle boyle gelistiririz kendimizi.bende kocama hoslanmadigim birsey olursa, hoslanmadigimi yapmamasi gerektigini soylerim ve oda ayni sekilde bana soyler.ki hakli ise niye alinayim.kendimi gelistirmek sayarim bunu.esim tirnak etlerini yer.belki gunde 10 kez yeme sunlari diye azarlarim.cunku yara oluyor ve ben kocami seviyorum,yara olsun istemiyorum.
Tramvalariniz var ise oncelikle bu konuda tedavi alin.yoksa sosyal iletisimde herkesle sorun yasarsiniz.insanlarida yorarsiniz.

Bir daha bozulduğunuzda pasif agresif hareketler yapmak yerine direkt söyleyin. Telefonla oynamaya başlamanız komik olmuş :)

Ama sizin hassasiyetiniz bu işte. Sizin düzeltmeniz üzerine çalışmanız gereken bir durum. Normalde insanlar birbirini uyarabilir. Ancak sizin babanız çok yaptığı ve aşağıladığı için irite olmuşsunuz. Bunu bir şekilde normalleştirmeye çalışırsanız ilişkileriniz normalleşir. Birbirimizin yanlış kullandığı kelimelerle dalga geçmekte problem yok günlük hayatımızda yakınlarımızla. Uyarmak hele çok normal.

Aranızda geçen konuşmanın birebir aynısını eşimle yaşıyorum ama tek farkla he diyen o he değil efendim diye uyaran ben.

Eşimle 20 yılı aşkın bir süredir beraberiz ve her defasında uyarırım çünkü böyle cevap verdiğinde önemsenmediğimi hissediyorum söyleyişi küçümser gibi geliyor ister istemez geriliyorum bu söze. Belki sevgilinizde böyle hissetmiş olabilir.

Öff siz de kaç yaşında insansınız
Düzgün konuşmayı, diksiyonda hata yapmamayı, imla bilmeyi falan bi zahmet çözmüş olun cahil cühela değilseniz
İnsan sevgilisinin böyle konuşmasını istemez, beraber insan içine çıkacaksınız bi de

şaka mısınız? he demekle hassasiyetin ne alakası var?
he kaba bir tabir gerçekten
bu arada benim kocam fa uyarır he denmez efendim diye beni de kızlarımı da
ben alınmam çünkü kaba bir laf
telefonu elinize alıp trip mi attınız o ne öyle yaa çocuk gibi :)

Babanızın annenize yaptığı şeyleri şu an neden erkek arkadaşınızdan sizin görüyor olduğunuzu düşünmelisiniz.

Tek travması olan sen misin bu hayatta? Belki karşı tarafında travmaları var ve böyle tepki verdi. Her şeye de travma demek moda oldu Allah aşkına. Abartmışsınız, çocuk gibi telefon alıp trip atmışsınız bir de. Şöyle deseydi, böyle deseydi diyorsunuz da insanlar sürekli size göre hareket edemez kusura bakmayın. Travmalarınızla başa çıkmak sizin kendinize karşı olan göreviniz, sorumluluğunuz. Bir başkasının değil

Şunu anlamıyorum neden herkes kendi eğitim seviyesine uygun biriyle olmuyor. Beğenmediğin biriyle olup sürekli düzeltmenin, aşağı görmenin anlamı nedir yani , her 2 taraf için de rahatsız edici.Ben de he, ha abo türü sözcükleri kullanmam, kullanılmasını doğru bulmam o yüzden o şekilde konuşan biriyle baştan olmam. Bence ayrılın herkes kendine göre birini bulsun.

Herkes TDK kesilmiş. He de dersin hı da. Köylü gibi falan yazan olmuş. Himmet abeee heee gibi düşünmeyin.Günlük hayatta hepiniz trt spikeri gibi mi konuşuyorsunuz yani

Canım eşimle kaç yıldır bir aradayız az önce anlamıyom seni dedim bir Angaralı olarak
“Anlamıyorum” mu demek istedin? Dedi bana. Nasıl bir sevap işledim de bana böyle bir salon erkeği lütfedildi acaba

Bence kıymetini bil. Biz birbirimize her zaman “efendim” diye sesleniriz bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…