- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.501
Bence bi sehri sevdiren ortami oluor, ben ankarayi seviorum ama denizi ormani olsa fena olmazdi. Haftasonu bi yere gidemiosun, gitsen kalabalik. Ben avm fln hic sevmem gitmem de hobilerim vs kurtaricim oluo ankaradayken. Duzce de mesela o yonden cok sansli olursunuz, yakininda cok guzel seyler var,umarim kendine uygun insanlarla da tanisirsin.Umuyorum gelsin puanlarr kaç haftadır düzgün kilo veremedim veremiyorum
Her yeni günün bize hangi kapıları açacağını bilemeyiz . Benim de ruhsal durumum çok iyi sayılmaz eşimin işi dolayısıyla düzceye taşınmak zorunda kaldık gitmeyelim diyemiyorum ama Ankara'ya da gelin geldim tüm düzenimi kurdum işimi de buldum bir anda herşeyi bırakıp gitmek bana çok zor geliyor ama umutluyum belki böylesi daha iyi olacak ama işin içindeyken şu an o iyiyi göremiyorum umarım iyi olur demekten başka birşey gelmiyor elimden
Anam yakaladim dedikodumuz yapilmisPiknikteler miydi acep? Pegasus nerde? Çiğdem yolda hadi, verano desen bir yerlerde sabahlayıp duru. bilinmeyen zaten Leyla...
bu gruba ne olmuş kızlar canlanın nerdesiniz, bi merhaba diyin. Burdayım deyin, n’aptınız bugün.
harika o zaman.@kolera88 kız ne leylası geçti o buhranlar taş gibi burdayım artık
ne güzel yaa. Ben de bu sene Aydın'dan Ankara'ya geldim.. İnanılmaz bi bocalama yaşadım. Yürüyecek bulvar arıyorum yok.. Her yer avm.. Ben hiç sevmem avm gezmeyi..Anam yakaladim dedikodumuz yapilmisbugun cok cilgin yerler gorduk walla bi sabahlama olmasa da
Balıklıgöl'e gitmediniz miUrfa Antep diye devam ettik ama durmadık. Sadece urfada yemek yedik.. zaten ben hep uyudum. Oraları hatırlamıyorum
+1Yoga incelmeye etkili mi? Esneme gibi geliyor. Ben de şu var ne kadar verirsem vereyim göbeğim hep olacak ben yıllardır kurtulamadım üstüne bir de sezeryan oldum. Arzu ettiğim o göbek hiç olmayacak galiba
Edremit'e varmak uzereyizcgdmk vardnmı memleketıne.
Ben menü paylaşmayı unutur oldum yoğunluktan.
Sabah
Hyumurta
Domates salatalık biber peynir zeytin
Akşam
Ciğer ve engınar yoğurt
Gitmez olur muyuz? Yerli turistten balıklar görünmüyordu. Şaka bi yana gittik tabiki çok güzeldi. En çok da şehrin tam merkezinde olmasına çok şaşırdım. Diğer yerlerde gezilecek yerler şehre biraz uzak kalıyor. Balıklı göl çok güzeldi. Kıyafetle foto falan çektirdim. Bilirsin senBalıklıgöl'e gitmediniz mi
Ben de küçük sehir severim hem de çok.ne güzel yaa. Ben de bu sene Aydın'dan Ankara'ya geldim.. İnanılmaz bi bocalama yaşadım. Yürüyecek bulvar arıyorum yok.. Her yer avm.. Ben hiç sevmem avm gezmeyi..
Aydın'da avm açıkhavaydı mesela, onu nasıl arıyorum.
@bnnu bence de küçük şehir daha iyi oluyor. orda o kadar çabuk çevre yaparsınız ki, sen bile şaşırırsın. Tabi insan bağ kurduklarından da ayrılmakta zorlanıyor.
Balıklıgöl'ün otantik havası çok hoş.Gitmez olur muyuz? Yerli turistten balıklar görünmüyordu. Şaka bi yana gittik tabiki çok güzeldi. En çok da şehrin tam merkezinde olmasına çok şaşırdım. Diğer yerlerde gezilecek yerler şehre biraz uzak kalıyor. Balıklı göl çok güzeldi. Kıyafetle foto falan çektirdim. Bilirsin sen
Kucuk sehirde de aktivite yok, tiyatro yok sinema az, konser yok, hobi kursu yok ama kucuk sehir samimiyeti hos olabilio tabi ozel hayata mudahale olmuosa. Avm olayinda bizim insanimizin da sucu var, hem sevmioruz hem de gidioruz. Cocuklu ailelerr mecburen goturuo guvenli,aktivite var vs die elestiremiorum ama ben de gitmiorum, gitmem yanine güzel yaa. Ben de bu sene Aydın'dan Ankara'ya geldim.. İnanılmaz bi bocalama yaşadım. Yürüyecek bulvar arıyorum yok.. Her yer avm.. Ben hiç sevmem avm gezmeyi..
Aydın'da avm açıkhavaydı mesela, onu nasıl arıyorum.
@bnnu bence de küçük şehir daha iyi oluyor. orda o kadar çabuk çevre yaparsınız ki, sen bile şaşırırsın. Tabi insan bağ kurduklarından da ayrılmakta zorlanıyor.
Zaten guzel kilo veriodun pegasuscum, sende bole tikir tikir calisan metabolizma oldukca ooooSlm kızlar.2 gündür k.v hastanede o yüzden pek gelemiyorum.hastane ev okul cocuklar derken kafamı kaşıyamoyorum yani.zaman bulursam gelırım yıne.bu arada bu gün İsveç 6. Gün ve sanırım bu günden sonra devam edemeyecegım cok zorlandım.o kadar fazla bır kılo kaybımda yok zaten,kendıme ezıyet ettım .karatay canmış bunu bır kez daha anladım.neyse hadı kocaman öptüm sizi
Sporu azalttin sanki yada ben goremedim aralardaSen yakalayamadan arayı açmam lazım. Su mısafırler olmasaydı ara açılırdı baya ama gectıgımız hafta ben çok yavaş ilerledım. Bugünde regl oldum. Kısmet bakalım. Verelımde kıloları gerısı onemlı degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?