Hedef 15 Haziran!

Erişte mantı kızartma pasta

Hosbuldum canım boyum 164 . Senin kac sen evlimisn? doktor norml yolla bebek sahibi olamazsnz demis eşime .tup bebek demis.cok istiyoruz 2 yıl bana 12 yıl gibi geldi. Ama Allah büyük vardir bir hayır.
Tabi ben ic yuzunu bilmeden konustum kus bakma, insallah olur en kisa zamanda
Ben de evliyim 1 bucuk yil oldu, normalde memurum ankarada yasioruz ama evlenir evlenmez amerikaya geldik esimin yuksek lisansi icin. Ocak gibi donucez suan aldigimiz bi son dakka hbrine gore uzayabilir

Acaba düşünüyorumda ilerleyen zamanlarda böle güzel mi güzeeel eksiler gördüğümde (seneye falan belki ) kendimi bi gün ödüllendirmek istesem bi öğün için hangi yemeği tercih ederim

Aaa nasıl yanii nolduu nie uzayabilir

Acaba düşünüyorumda ilerleyen zamanlarda böle güzel mi güzeeel eksiler gördüğümde (seneye falan belki ) kendimi bi gün ödüllendirmek istesem bi öğün için hangi yemeği tercih ederim
Ben soslu makarna ve tereyagli bulgur pilavi yapmak isteyebilirim. Ya bu karbonhidratlarda ne varsa acaba

Yaza ders alacakti , dersleri iptal etmisler simdi. Bu sekilde okulu bitiremio cunku kredisi az henuz, okul arada kredi sistemini degistirgi icin. Uzatmak da mesele insallah sikinti cikmaz
Hadii yaa fena olmuş bu ama hayırlısı olsun kuzumm en kötüü biraz daha tadını çıkarırsınız amerikanın

Karalara bağlama şimdiden dur bakalımm bu arada nasıl oldun sen daha iyi misin ?
Baya duzeldim airbnb de bi evde kalioruz, tanimadigimiz birinin evinde suan pijamamla oturmus kahve iciorum. Normalde hep kullanioruz da yatmadan yatmaya otel gibi oluodu bu cok degisik bi deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…