- 20 Kasım 2010
- 5.112
- 10.482
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.621
Erişte mantı kızartma pastaSelam :)
Kahvaltıda yulaf muz kakao bal süt
Öğlen domates çorbası 2 kaşık cevizli erişte 3 tane İzmir köfte yoğurt
Akşam 3 ya da 4 kaşık mantı kırmızı lahana yoğurtması kırmızı biber kızartmasından 2 parça(adet değil) bir de bir tane gelin pastası tatlısından yedim
Sonra Türk kahvesi
Tatlıyı yememeli idim
14106 adım görünüyor spor yapamadım bugün
Bu arada ben 22 yaşındayım164 boy 6 gün önce 65.5 ile diyete başladım
Hedefim aşamalı olarak zayıflamak
15 Haziran’a 58 olabilirsem de 56 olmak istiyorum inşallah Ramazan da ne kadar durabilirim bilmiyorum inşallah dururum
Asıl hedefim ise 52-54 arasını bulmak :)
Ekle ekle çok lezzetli ve sağlıklı oluyorAaaa ceviiiiz gerçekten harika olurdu yaa hiç aklıma gelmediii bi dahaki sefere inşallah ekliyiim
EvetErişte mantı kızartma pasta
Tabi ben ic yuzunu bilmeden konustum kus bakma, insallah olur en kisa zamandaHosbuldum canım boyum 164 . Senin kac sen evlimisn? doktor norml yolla bebek sahibi olamazsnz demis eşime .tup bebek demis.cok istiyoruz 2 yıl bana 12 yıl gibi geldi. Ama Allah büyük vardir bir hayır.
Aaa nasıl yanii nolduu nie uzayabilirTabi ben ic yuzunu bilmeden konustum kus bakma, insallah olur en kisa zamanda
Ben de evliyim 1 bucuk yil oldu, normalde memurum ankarada yasioruz ama evlenir evlenmez amerikaya geldik esimin yuksek lisansi icin. Ocak gibi donucez suan aldigimiz bi son dakka hbrine gore uzayabilir
Ben soslu makarna ve tereyagli bulgur pilavi yapmak isteyebilirim. Ya bu karbonhidratlarda ne varsa acabaAcaba düşünüyorumda ilerleyen zamanlarda böle güzel mi güzeeel eksiler gördüğümde (seneye falan belki) kendimi bi gün ödüllendirmek istesem bi öğün için hangi yemeği tercih ederim
Yaza ders alacakti , dersleri iptal etmisler simdi. Bu sekilde okulu bitiremio cunku kredisi az henuz, okul arada kredi sistemini degistirgi icin. Uzatmak da mesele insallah sikinti cikmazAaa nasıl yanii nolduu nie uzayabilir
ben karar veremem heraldeBen soslu makarna ve tereyagli bulgur pilavi yapmak isteyebilirim. Ya bu karbonhidratlarda ne varsa acaba
Hadii yaa fena olmuş bu ama hayırlısı olsun kuzumm en kötüü biraz daha tadını çıkarırsınız amerikanınYaza ders alacakti , dersleri iptal etmisler simdi. Bu sekilde okulu bitiremio cunku kredisi az henuz, okul arada kredi sistemini degistirgi icin. Uzatmak da mesele insallah sikinti cikmaz
Kizartma da olur boyle ev patatesi ,biber patlican , kabak. Ustune sos ustune limon oyyy ekmek arasiben karar veremem heraldebi yanım kızartma dio böle patates bolcaaa bi yanım pizza diyor sonraa makarnaa tabiii kesinliklee en iyisi ben ödül mödüll unutayımm
oooff offf böle tazecik ekmek Allahımmmm sana geliyoruuuummmKizartma da olur boyle ev patatesi ,biber patlican , kabak. Ustune sos ustune limon oyyy ekmek arasi
Evet ama yoluna girene kadar sikinti olacak ama bakalimHadii yaa fena olmuş bu ama hayırlısı olsun kuzumm en kötüü biraz daha tadını çıkarırsınız amerikanın
Karalara bağlama şimdiden dur bakalımmEvet ama yoluna girene kadar sikinti olacak ama bakalim
Haha suenocum yeni arkadaslar bu nasi grup dicek. Degisik bi motivasyon tarzimiz var arkadaslar, konusarak doyma terapisi yapioruz. Sevdigimiz yiyeceklerden bahsederek nefsimizi terbiye edioruz.oooff offf böle tazecik ekmek Allahımmmm sana geliyoruuuummm
Baya duzeldim airbnb de bi evde kalioruz, tanimadigimiz birinin evinde suan pijamamla oturmus kahve iciorumKaralara bağlama şimdiden dur bakalımmbu arada nasıl oldun sen daha iyi misin ?
sikinti cikmazsa ne guzel yaaa gezcek daha cok zaman olur:))Yaza ders alacakti , dersleri iptal etmisler simdi. Bu sekilde okulu bitiremio cunku kredisi az henuz, okul arada kredi sistemini degistirgi icin. Uzatmak da mesele insallah sikinti cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?