- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.341
Çok iyi, yarim kilo gitmis bileSLm kızlar.herkesmi oruç tutuyor kılo bıldıren olmamış
İlk ben yazayım bari.kılom 71,4.haftasonu kuzenlere gıdecegız en erken pazartes gece gelırım.salı bıldırımı yapsam sorun olurmu.
Sağol canım ❤Selam kızlar
akşamları uğramak sıkıntı oluyor benim için
o nedenle sabah tartıldığımı yazayım
bu arada sahura kalkamadım ya
5 dakika varken uyandım nasıl uyuduysam
tam o sırada sahur okundu, ben de niyetledim hemen
kahvaltısızım, akşam iftarda yediklerimleyim bugün
Allah kabul ederse
neyse kiloma geleyim
sabah 56,9 çıktım
akşam tartılıp yazarsam bazı arkadaşların morali bozulabilir
cgdmk cım şaka bi yana geçmiş olsun
Sadece ilk gün dikkatli yersen gelmez benceBen de 30 um. Ben de ramazanlarda çok yerdim. Bu sene çok mütevazi gidiyorum. Ama bugün aklıma şu geldi. Bu kilolar bayramda geri gelir mi acaba diye düşünüyorum.
çok teşekkür ederim canımSağol canım ❤
İnan cok seviniyorum hedefe çok yaklaştın, büyük yol katettin bence
Sana yetisemem ben, bu hafta koltugumu gecici olarak sana devredicem gibi ☺
15 temmuz koruma ve az kilosu kalanlar diye açalımcanım dikkatli olacağız bayramda da ve bayram sonrasında da bence
bu konu 15 haziranda kapanırsa, yeni konu açılsın bayram sonrası
hem koruma için hem de kilo alırsak verebilmek için
benim 15 haziran sonrası hedefim 51 olacak inşallah
niyetim de sonrasında 55 in üzerine hiç çıkmamak
hariç
Bu grupta sen de olduğuna göre sen de iyi ki varsın canım ❤çok teşekkür ederim canım
burada olmasaydım veremezdim
iyi ki varsınız
İnşallah koruruz bakalım. 51 e kalan 2 3 haftada düşebilir miyim acaba.canım dikkatli olacağız bayramda da ve bayram sonrasında da bence
bu konu 15 haziranda kapanırsa, yeni konu açılsın bayram sonrası
hem koruma için hem de kilo alırsak verebilmek için
benim 15 haziran sonrası hedefim 51 olacak inşallah
niyetim de sonrasında 55 in üzerine hiç çıkmamak
hariç
Canım sen kesin 51 i görürsün yaİnşallah koruruz bakalım. 51 e kalan 2 3 haftada düşebilir miyim acaba.
15 temmuz cok yakin deil mi15 temmuz koruma ve az kilosu kalanlar diye açalım
Ne guzel yaa dusersin bence kolera ne kaldi ki surdaİnşallah koruruz bakalım. 51 e kalan 2 3 haftada düşebilir miyim acaba.
tesekkurler cigdemmm:) sabah artik nasi bi heyecanla evden ciktiysam sirket kartimi unutmusum kapilari da o aciyo, ugrastim sabah sabah yedek kart cikartmak icin. tam saskinim ya:))Ben yapabilirim yine, sıkıntı yoksali yap o zaman, yarın erken olur.
İyi eglenceler sana
naptin zmnesrin yaa cok iyi gidiyodun, hadi toparla yaparsin sen:)hayırlı cumalar minnoşlar :) 10 gündür deli gibi yiyordum alah affetsin +600deyim malesef. kendimi söz verdim bayrama kadar hiç kaçamak yapmicam canımı cok sıktı neyseki dikkat edince cok hızlı verebiliyorum oda olmasaydı napardm
cgdmk hergün menü yazıcam canm inşallahh :))::)
15 eylül kışa hazırlık mı diyelim15 temmuz cok yakin deil mi
Kolera coktan duserdi de surunduruyor kendiniNe guzel yaa dusersin bence kolera ne kaldi ki surda
Ooo tebrikler, son zamanlarda iyi hizlandin sen deGuncel kilom 60.3haftasonu kac kilo alicam bakalim:))
Ooo harikasiniz kizlar, oruç sende de etkisini gostermeye başladıKızlar bildirimi 5 te yapıcam dedim ama yapamadım
7 de tartıya çıktım
52.5 geldim.Umarım pazartesi de böyle olur.
Aynen canım baya gösterdi de tartıda. Görüntüden memenun değilimOoo harikasiniz kizlar, oruç sende de etkisini gostermeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?