- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #6.421
Evet doğru, salı gününe kadar yokum demisti, unuttum.O bi kuzen diyordu ya galiba canım. Senin Doğum günü nasıldı bakalım?
Canım ben 9 temmuza kadar zayıflama sürecine devam edicem, ondan sonra da 15 eylüle kadar koruyabildigim kadar korumaya calisicam. 15 temmuza kadar hedefe az kala gibi bi grup ve ardandan eylüle kadar da koruma grubu bana ilaç gibi gelir. Diger arkadaşlar ne der bilemem ama olumsuz karar alınırsa da ben buralardayım :)Bir de bu topiği uzatma ya da yeniden açma nedir? Ne düşünüyorsunuz kızlar? Ben sizi özlüycem ya. Çok az kaldı
Ben sen varııımCanım ben 9 temmuza kadar zayıflama sürecine devam edicem, ondan sonra da 15 eylüle kadar koruyabildigim kadar korumaya calisicam. 15 temmuza kadar hedefe az kala gibi bi grup ve ardandan eylüle kadar da koruma grubu bana ilaç gibi gelir. Diger arkadaşlar ne der bilemem ama olumsuz karar alınırsa da ben buralardayım :)
Subattan beri sizlerleyim, iyi alıştım ben de. Ozlicem demek istemiyorum, kopmayalim. Hedefine ulasanlar da en azindan korumak için takılabilir.
Kisaca yeni gruba ben varim
Canım artık tatil moduna geçicez ya. Herkes bi yerlere gider herhalde. Ondan grupla ilgili ne olur bilemedim. Ama ben de istiyorum devam etmek. Hedefime ulaşırsam koruma olur, spora salona başlamayı düşünüyorum.Canım ben 9 temmuza kadar zayıflama sürecine devam edicem, ondan sonra da 15 eylüle kadar koruyabildigim kadar korumaya calisicam. 15 temmuza kadar hedefe az kala gibi bi grup ve ardandan eylüle kadar da koruma grubu bana ilaç gibi gelir. Diger arkadaşlar ne der bilemem ama olumsuz karar alınırsa da ben buralardayım :)
Subattan beri sizlerleyim, iyi alıştım ben de. Ozlicem demek istemiyorum, kopmayalim. Hedefine ulasanlar da en azindan korumak için takılabilir.
Kisaca yeni gruba ben varim
benim de bugün misafirim var. Yoğun geçti, yemek falan.. ama hallettim hepsiniEvet doğru, salı gününe kadar yokum demisti, unuttum.
İyiydi, güzeldi, atlattık :)
Sen nasılsin, epeydir konuşamadık
Karbonhidrat almışsın canım, aksine ödem yapmaması için suyu bol içmen gerekirdiSahur
1 kete
Domates salatalık
Peynir
İftar
Az yoğurt çorbası
1 dolma
Patlıcanlı et
1 dlm muhallebili kadayıf
Misafir olunca fazla oldu birazcgdmk
1 lt su anca
1 soda
Daha vakit var canım. Hemen içiyorum biraz daha:)Karbonhidrat almışsın canım, aksine ödem yapmaması için suyu bol içmen gerekirdi
Oğlun kaç yaşında? Maşallah ona..Sahur
Haşlanmış yumurta
Süt
Peynır
Iftar
Ev yapımı hamburger(oğlum hafta sonu oruç tuttuğu ıcın ıftarda onun ıstedıklerı oluyor. )
Ayran
Soda
Bol su
9 yasında. Bu sene okul olduğundan hafta sonu tutuyor. Hafta içi de tutmak ıstıyor ama ızın vermıyoruz.Oğlun kaç yaşında? Maşallah ona..
Sensiz olmazdı canım. Tabi inşallah hedefine ulaşırsın, sohbet ederiz o ayrı. En azından 1 ay daha uzatılabilir. Bana fark etmez ben devam ederim. Şu anda tatil planım Yok. Olana kadar da fit bir vücuda sahip olmak istiyorum.Selam kızlar inşallah yarından itibaren eski düzenime dönücem bu hafta maalesef böyle geçti. iki gündür deli gibi yürüyorum o ayrısüre olarak bilemiyorum ama zaten mecbur kaldığım bol karbonhidratların cezasına gitsin .
ben bi şekilde yazında devam etmesinden yanayım ki zaten hedefe ulaşamadığım için bi yerden devam etmem lazım. burasının etkisi göz ardı edilemeyecek kadar büyük bende o yüzden devam edenlerle birlikte olucam
Hedefıme yaklaşamadım galıba. Bakalım ıftar oncesı nasıl olcak kılom :))Merhaba arkadaşlar, bugun pazartesi. Kilo bildirimlerini unutmayalim, aksam iftara kadar yapabilirsiniz. Sokola müsait olmadığı için bu hafta da kilo bildirimlerinizde beni etiketleyin. Gecen haftaki hedefiniz varsa onu da yazin, listemden kontrol edeyim, bazen yanlışlık olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?