- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kremsokola
-
o kadar değişiyor ki aslında kalitesine göre midir artık nedirr . bende ilk heralde kötü bi yağa denk geldim sonrasında ısınamadım ama bazende öyle bi denk geliyo ki zeytinyağı demezsin yanii aynen eşin gibii bandır bandır yeeZeytınyagını bende sevemedım.eşim ekmegi banar yersalataya koyduğumda cok ağır gelıyor kokusu
dene dene seveceğini düşünüyorumm sevmezsende bakım yaparsın saçına falanbı ara denemek lazım.canan hocada öneriyor
Ege’de cok tuketılıyor zeytınyagı.alışıksın demekkı.eşim İzmir’de yaşamış o yüzden oranın mutfagınada aşınayız birazyaaa ben de pek severim baharatli zeytinyagina ekmek banmayiii
Italyadan getırıyorum cnm. zeytın bahçesi olan çiftçilerden.kalıtesız degıl de ben kokulu şeyleri pek yıyemıyorum.sorun bende yanio kadar değişiyor ki aslında kalitesine göre midir artık nedirr . bende ilk heralde kötü bi yağa denk geldim sonrasında ısınamadım ama bazende öyle bi denk geliyo ki zeytinyağı demezsin yanii aynen eşin gibii bandır bandır yee
evet, annemler zeytinyagi disinda bi yag almazlar hic eve. zeytinyaglarini da kendi topladiklari zeytinlerden yaptiriyolar. imreniyorum vallaEge’de cok tuketılıyor zeytınyagı.alışıksın demekkı.eşim İzmir’de yaşamış o yüzden oranın mutfagınada aşınayız biraz
guzel fikirdene dene seveceğini düşünüyorumm sevmezsende bakım yaparsın saçına falan
neredeyse 100 oldukveVerano_porteno gecmisi okuya okuya geliyordu:))
Italyadan getırıyorum cnm. zeytın bahçesi olan çiftçilerden.kalıtesız degıl de ben kokulu şeyleri pek yıyemıyorum.sorun bende yani
ben de kokulu seyleri daha bi seviyorum galiba. etlerden en cok kuzuyu severim mesela. yabancilarin kuflu peynirini falan da pek severim, beyaz peynirin de koyun sutuyle yapilanini severim. ne garibimahaa aynı benn bende koku konusunda çok takıntılıyımdır peynir et aynı şekildee
ben kurban bayramlarında maskeylee gezicem neredeysee o dereceeben de kokulu seyleri daha bi seviyorum galiba. etlerden en cok kuzuyu severim mesela. yabancilarin kuflu peynirini falan da pek severim, beyaz peynirin de koyun sutuyle yapilanini severim. ne garibim
Kuzu kokmaz bana.kokulu peynırı benım 2 numara sever.pwynır yesın dıye o kokmuşlardan alırım onaben de kokulu seyleri daha bi seviyorum galiba. etlerden en cok kuzuyu severim mesela. yabancilarin kuflu peynirini falan da pek severim, beyaz peynirin de koyun sutuyle yapilanini severim. ne garibim
hahahaha kokusmus peynir:)) peynirin sevmedigim cinsi yok zaten de kokanlari daha bi seviyorum sanki. keci peynirine de bayilirim yaKuzu kokmaz bana.kokulu peynırı benım 2 numara sever.pwynır yesın dıye o kokmuşlardan alırım ona
sakıııııın uzak duur onlardannn cııısssssscupcake "gelsene, burasi cok guzel" dedi. "ben senin bildigin kizlardan degilim" dedim. ama bi yanim suphe icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?