Hedef 15 Haziran!

Kızlar bisiklet sürmek kaç puan acaba.kondısyon degıl bildiğimiz dışarıda sürmek.malum havalar ısındı,bısıklet mevsımı açıldı :halay:

Karatay kuyruk yağı yıyın hayvanın ıç yağını yığın dıyor. Severım ama korkuyorum yemeğe.
ben pek hayvan yağı yiyemiyorum
ısıdan erimiş falan varsa gidiyorsa sertse no no no :duduk:

Günaydın kızlar
Sabah kahvaltım
Yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
kremsokola kremsokola
Pazartesi 71.6
Cuma(bugün)70.9 kilom:halay:
Tebrik ederim canım
daim olsun inşallah :nazar:

Günaydın, hayırlı kandiller herkese :KK45: başlangıç kilom:77 geçen haftaki kilom 74 bu sabah 73,5 . spor yapın arkadaşlar neredeyse hiç yemememe rağmen yarım kiloyu zorla verdim :KK11: diyete devam :KK17:
Tebrik ederim canım :KK200:
Eki Görüntüle 2136326 Pazartesi:74,5
Bu gun:74,1
Fark:0,4
KAbul ettı valla:KK70:kırpmaya gerek kalmadı:KK71:
tebrikler canım :KK200:

kızlar selamlar
dünü 800 kalori ile kapadım
nerdeyse 3 lt su içtim
akşam salata ve yoğurt yedim
bir de iki dilim incecik muz yedim
gece karnım gurulduyordu yoksa :KK45:
09/04/2018 pazartesi - 59,5
13/04/2018 cuma ara tartılma sonucu 59,0:dua:

ancak yani :KK51:
hafta sonu dünya kadar organizasyon var
pazartesi + çıkmam umarım

Verano_porteno Verano_porteno akşam sadece 10 dakika leslie yapıldı canım
sonrasında sağ kasığıma inanılmaz ağrı girdi
başka bişey yapamadım:110:

Ben fenalardayım kızlar ya vallaa bırakayım gitsin diyorum o derece yani . 67,2 çıktım artıdayım yani +100 .:KK43: dün yazamadım arkadaşımdaydım sıkıntılı biraz onda kaldım sabaha kadar oturduk :işsiz: normalde yarın falan regli olmam lazım biraz biraz belirtileri de var ama geçen ayda böyleydi sıkıntı stresten falan 10 gün kadar geç oldum inşallah yine öyle olmaz :KK43: haftasonu da aöf sınavlarım var :işsiz: bugün çok negatifim yani kızlar anlıcanızz :mad: ben beceremicem heralde bu kilo verme işini :KK43:

Ben fenalardayım kızlar ya vallaa bırakayım gitsin diyorum o derece yani . 67,2 çıktım artıdayım yani +100 .:KK43: dün yazamadım arkadaşımdaydım sıkıntılı biraz onda kaldım sabaha kadar oturduk :işsiz: normalde yarın falan regli olmam lazım biraz biraz belirtileri de var ama geçen ayda böyleydi sıkıntı stresten falan 10 gün kadar geç oldum inşallah yine öyle olmaz :KK43: haftasonu da aöf sınavlarım var :işsiz: bugün çok negatifim yani kızlar anlıcanızz :mad: ben beceremicem heralde bu kilo verme işini :KK43:
Canımmm pes etmek yok :KK19:

Back
X