• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 15 Haziran!

Bugünkü menüm
Tarçınlı lımonlu su
Haşlama yumurta
Zeytın peynır domates salatalık biber

Öğlen mısafırlıkteydım.
Tadımlık sadece yedım. Gerısını çocuklara yedırdım

Akşam
Yumurtalı acı filiz
Bol yesıllık
Ayran

1 saat pilates
20 dk cardıo
60 sn plank
Yarım saat hızlı tempolu yürüyüş
Baya ter attım iyi oldu.
Yarın sadece yürüyüş yaparım galıba.
Verano_porteno Verano_porteno
Afıyet olsun tatlım.yazdıkların guzel de öğlen neyleri tadımlık yedin ben onu merak ettım:rolleyes:
Sporun harıka:KK9:

Ben de bu sabah erkenden ciktim. O yuzden disarda yaptim kahvaltiyi. Disarda burda pek secenek yok, english muffin arasi yumurta sandvich yedim. Simdi eve gecip yemek yapcam. Mercimek corba, 6 izgara kofte bide kefir. Toplam 1170 kalori yapio. Sonra da spor :KK73:
Afıyet olsun cnm.muffın bıldıgımız cupkek ya english olanı nasıl oluyor:KK70:
Bol kalorı yakmalar :KK6:

Afıyet olsun tatlım.yazdıkların guzel de öğlen neyleri tadımlık yedin ben onu merak ettım:rolleyes:
Sporun harıka:KK9:
Kaç gündür canım sarma cekıyordu. Arkadaş da sarma yemıs ondan 2-3 yedım ama küçüktüler taze yaprak olunca.
Tatlı vardı şeker pare 2-3 çatal aldım. O kadar. Daha 2-3 cesıt vardı ama onlardan yemedım.

ACBBB424-BC62-437E-89B9-424379C8EE1E.webp
İyi akşamlar kızlar bu ara işler yoğun eve gelince direk kendimi koltuğa atıyorum (tabi yemek yaptıktan sonra :bicak:)
Menümü yazayım , spor yok , walla çok Yorgun'um :(

Afiyet olsun, bana göre bol karbonhidratlı :)
Patates püresi karbonhidrat sadece , hatta protein fazla olmuş diye düşünmüştüm oranları şöyle bak
5303D6D4-04D4-40F9-8C24-7FB91C0899DD.webp

eveet kizlar tabloyu guncelledim, hata varsa beni etiketleyin:KK200: bnnu bnnu -100 gramini yazdim canim 100 gr 100 grdir:) @cgdmk senin hesaplaman da -3 puan dogruymus tatlim, pegasus07 pegasus07 cum guncel kiloya boldu heralde, ya da asagi yuvarladi bilemedim:) en yakin tam sayiya yuvarliyorum ama ben herkesi, ondan -3 yazdim sana.
Gördüm canım teşeklürler :KK76:, yalnız benim başlangıç 9 Nisan 9 Nisanda da 61.5 kiloydum , 13 Nisanda 60.8 16 Nisanda da 60.7 idim , tabloyu görünce şaşırıyorum :)

Menu cok guzel canim haftasonu sporu telafi edersin artik
Daha Çarşamba perşembe cuma var yarına toparlarım diye umuyorum hafta sonu kasmışım kendimi ,kaslarım dinleniyor şu an :)) , hamlamışım birden yüklenince bir de işler de yorunca 2 gün dinlendim diyelim , azimliyim yarın yapılan yaparım saatcik yürüyüş o da :halay:

kalori olarak oldukça az. Çok güzel menü valla
Teşekkürler :KK50:

Son düzenleme:
Menu yazayım :hamarat:
Sabah ılık limonlu şu

Okulda biraz tirtikladim kirpidesinden

12.30 kasarli kavurmali 2 yumurta yağda
8Zeytin 2 kk beyaz biraz telli peynir
Domates slatalik
18.00
1 tabak alinazik 1 kase mercimek çorbası
Salata
Spor yok :KK12:
Su 2 lto_O
Çay ile kek:duduk::kızgın:
Eywah kek :skandal:

Ben de bu sabah erkenden ciktim. O yuzden disarda yaptim kahvaltiyi. Disarda burda pek secenek yok, english muffin arasi yumurta sandvich yedim. Simdi eve gecip yemek yapcam. Mercimek corba, 6 izgara kofte bide kefir. Toplam 1170 kalori yapio. Sonra da spor :KK73:
Bi sandviç mi yedin sabahtan akşama kadar o_O
Bir de seçenek olmaması çok fena , dışarıda ben de bazen çok çaresiz kalıyorum , ama sporla telafi edersin , kefiri de çok severim iyi hatırlattın yatın ben de alayım çok faydalı :KK50:

Bugünkü menüm
Tarçınlı lımonlu su
Haşlama yumurta
Zeytın peynır domates salatalık biber

Öğlen mısafırlıkteydım.
Tadımlık sadece yedım. Gerısını çocuklara yedırdım

Akşam
Yumurtalı acı filiz
Bol yesıllık
Ayran

1 saat pilates
20 dk cardıo
60 sn plank
Yarım saat hızlı tempolu yürüyüş
Baya ter attım iyi oldu.
Yarın sadece yürüyüş yaparım galıba.
Verano_porteno Verano_porteno
Spor çok güzel , tadımlıklar da kararındaysa güzel bir gün olmuş , yumurtalı acı filiz nasıl birşey :sus:

Eywah kek :skandal:

Bi sandviç mi yedin sabahtan akşama kadar o_O
Bir de seçenek olmaması çok fena , dışarıda ben de bazen çok çaresiz kalıyorum , ama sporla telafi edersin , kefiri de çok severim iyi hatırlattın yatın ben de alayım çok faydalı :KK50:

Spor çok güzel , tadımlıklar da kararındaysa güzel bir gün olmuş , yumurtalı acı filiz nasıl birşey :sus:
Canim var da saglikli secenekler pahali 1 salata 8 dolar, koca sadwich 3 dolar gibi. Mecburen yani :KK70:

Patates püresi karbonhidrat sadece , hatta protein fazla olmuş diye düşünmüştüm oranları şöyle bak
Eki Görüntüle 2138048

Gördüm canım teşeklürler :KK76:, yalnız benim başlangıç 9 Nisan 9 Nisanda da 61.5 kiloydum , 13 Nisanda 60.8 16 Nisanda da 60.7 idim , tabloyu görünce şaşırıyorum :)
60 saniye gövde döndürme 2
200 ip 40
500 bölgesel 300
7300 adım 109.5
10 dakika bisiklet 30
Toplam 481.5

ben yine karman çorman bişiler yedim ama ne yedim bende bilmiyorummm :D tatlı krizimde tuttuu akşam akşaaam :işsiz: fındık yediim çok fazlaaa ama halaa gözümün önünde tatlılar uçuşuyoo :KK57:

Şekerpare dedın benı benden aldın.kac gündür canım istıyor da yapmıyorum.ben yıyemıyorsam kımse yıyemez evde:KK70:
Taze yaprak sarması ayrı güzel oluyor.ucuz atlatmışsın.yarın da aynı ıradeyı gösterırsın mutlaka❤️
Kaç gündür canım sarma cekıyordu. Arkadaş da sarma yemıs ondan 2-3 yedım ama küçüktüler taze yaprak olunca.
Tatlı vardı şeker pare 2-3 çatal aldım. O kadar. Daha 2-3 cesıt vardı ama onlardan yemedım.

Back
X