Hedef 15 Haziran!

Bugünkü menüm; sabah 1 yumurta, lorlu çemenli marul dürümü 3 tane. Öğlen; 1 kase yoğurtlu kereviz çorbası. Akşam; çorba ( aynından), bi de iki kabağı az yağda soteleyip üzerine taze nane ekledim :kk77: Bi de sınırsız çay eşliğinde 1 kuru incir. Gece de can dostum kayısılarım var :halay: cgdmk cgdmk En Büyük KK

Bana da ondan mantıklı geldi. Ama ben her gün içmiyorum. Bağırsaklar alışmasın diye.
Çok doğru yapıosun canım bu çaylar bağırsak tembelliğine sebep oluyormuş o yüzden fazla içmemek lazım bende normalde içmem ama bu ara sıkıntılıı geziden sonra bi türlü düzelmedii

İyi akşamlar,
Bugünkü menüm
Sabah 1dilim çavdar ekmeği, domates,peynir, maydanoz
Öğle 1kepce mantar çorbası, altı tavuk ortası ıspanak üstü beşamel soslu bir yemek
Ara sütlü nescafe,2 hurma
Akşam taze fasulye,1dilim ekmek, yoğurt, kapya biber
Ara 5tane çilek
cgdmk cgdmk

Selam kızlar anca yazabiliyorum kusuruma bakmayın o_O bugün 73 çıktım tartıda :KK45: çok heyecanlıyım biraz yavaş gidiyor ama naapalım gitsin de artık :bicak: bu arada bişey farkettim ben aşırı hızlı yemek yiyorum öyle böyle değil yani. Aman kız uyanır aman acıktı derken çiğnemeden yutuyorum resmen. Değiştirmeye çalışıcam ama nasıl yapıcam bilemiyorum :kızgın: bu ara spor yapmam imkansız, ben de gezmelere gidiyorum kardeşim nişanlanıyor :KK200: Çok kıskandım sizleri bana da kısmet oldu :21:
hahha iyi yolculuklar canim, grupca leylegi havada gorduk surekli gezioz:)

Veranoyla seni kıskanıyordum bana da bu geziler iyi geldi valla. Güneydoğu gitmeyi istediğim bir yerdi. Sırada Trabzon var Karadeniz yani
Guneydogu yemek turu yapmak istiyorum ben de coook:KK200: karadeniz'de de sadece bartin ve zonguldak'i gordum. gezmem gereken cooook yer var:rolleyes:

Back
X