- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
- #5.381
Canim ptsiye kadar devam etcem olur da ise yararsa sen de denersinvaay çok iyiymişş canım hakkaten işe yaradı galiba 3 öğün sende acaba bende mi denesem yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ptsiye kadar devam etcem olur da ise yararsa sen de denersinvaay çok iyiymişş canım hakkaten işe yaradı galiba 3 öğün sende acaba bende mi denesem yaa![]()
Hadi bakalım yarasın inşallaaaaah canımCanim ptsiye kadar devam etcem olur da ise yararsa sen de denersin
Harikaa bi menüüü canım bencee patlıcan dedin canım patlıcan istedicgdmk menum soyle
Sabah: 1 muz , omletimden ama bu sefer 1 yumurtayla, 4 zeytin, cok az peynir
Ogle: patlicanli et yemegi 8yk
Ara: 4 kayisi
Ara: 3 kayisi, filtre kahve
Aksam: izgara et, salata , ayran
Sporum da 1 saat normal tempo yuruyus 270 puan
Dun pazara gittim minnak dolmalik patlicanlar vardi ama oyacagim olmadigi icin guvec gibi yaptim. Sonuc husran patlicanlarda hic tat yok. Bazi sebzeler turkiyeyle ayni tat olarak ama bazilari tat olarak cok uzak malesef. Sen benim yerime de ye artikHarikaa bi menüüü canım bencee patlıcan dedin canım patlıcan istedibu hafta içi menüme ekliyim bari
![]()
Valla bizimde burda aldıklarımızın ne kadar tadı var bilemicemm canımDun pazara gittim minnak dolmalik patlicanlar vardi ama oyacagim olmadigi icin guvec gibi yaptim. Sonuc husran patlicanlarda hic tat yok. Bazi sebzeler turkiyeyle ayni tat olarak ama bazilari tat olarak cok uzak malesef. Sen benim yerime de ye artik
Valla millet nerede bilmiyorum, yazıyorum, yazan yok. İyice sahipsiz oldu burasıHey kızlar nerelerdesiniz?
Evet o da var ama normalde de çok akici bi grup değiliz sankiBugün pazar ve anneler günü. Herkes ya annesinde yada gezmede. Bende piknik ten geldim yeni. Bi yedim bi yedim yarını merak ediyorum. Hic ekmek yemedim ama tek artısı o. Bol bol et. Salata ve çekirdek.
Kalori hesabı ile mi ilerliyorsun zayıflamak için? Mısır gözüme batti da :)Eki Görüntüle 2146157 Eki Görüntüle 2146156cgdmk menümm + sütlü kahvem (1/4su bardağı süt kalanı su) vee 2 parçacık caramio bitter var ama henüz yemedim kalori hesabı için girdim buraya da ekran alamadı
Eveet :)Kalori hesabı ile mi ilerliyorsun zayıflamak için? Mısır gözüme batti da :)