Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Kızlar hepinizi tebrik ederimm böyle devam ederiz inşallahh :))

Öğle yemeğinde yarın porsiyon çiğköfte yedim
Ara öğün yarım kuru incir

3 mile leslie + 25 kelebek yaptım :KK49:

Kızlar hepinizi tebrik ederimm böyle devam ederiz inşallahh :))

Öğle yemeğinde yarın porsiyon çiğköfte yedim
Ara öğün yarım kuru incir

3 mile leslie + 25 kelebek yaptım :KK49:
Oyyyyyy çiğ köfteye bayılırım :kk77:. Afiyet olsun tatlım .hamileyken çalıştığım zamanlar öğle yemeklerinde bol bol yedim hatta ben hamileliğimde sadece iki şey aşerdim birisi çiğ köfte gece 12 de eşim aldı:KK72::KK72::KK72:. Diğer aşerdiğim şeyde poğaçaydı:KK33::KK33::KK33:

Oyyyyyy çiğ köfteye bayılırım :kk77:. Afiyet olsun tatlım .hamileyken çalıştığım zamanlar öğle yemeklerinde bol bol yedim hatta ben hamileliğimde sadece iki şey aşerdim birisi çiğ köfte gece 12 de eşim aldı:KK72::KK72::KK72:. Diğer aşerdiğim şeyde poğaçaydı:KK33::KK33::KK33:

Sağol tatlım öğrencilerin vazgeçilmez menüsü çiğköfte :KK70:
Biraz geç bildirdim ama akşam yemeğinde 1 porsiyon beşamel soslu tavuk
2 yk makarna
1 kase cacık
Ekmek yok

Günaydın kızlar beni unuttunuz Ben iş yerinde çok yoğunum kurumda müfettiş var teftiş geçiriyoruz buda beni mahvediyo kiloma bile yansımış gr veremedim başlangıç 67
Şuan 63.8 haftaya artık sizler çok iyisiniz maşallah

Kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk light peynir
Yarım domates

Öğle yemeği
1 salatalık
Yarım portakal

Ara öğün
1 avuç leblebi

Sabah 15 dakika yürüyüş yaptım
Şimdi de 3 mile leslie + 25 kelebek

Kızlar, şu yaşımıza kadar belki defalarca zayıflamayı istedik, diyete başladık, egzersiz yaptık. Ama süreklilik sağlayamadığımız için hala net sonuç alamadık. Burada birbirimize destek olarak bu sürekliliği sağlamaya çalışıyoruz. Önemli olanın bir gün değil her gün istemek olduğunu anladım. Bu bakış açısıyla olduğum sürece de diyet ve sporu devam ettireceğime inanıyorum. O yüzden az önce dolabıma koskacaman "Bir gün değil, her gün iste!" yazdım ve gördükçe inancım tazeleniyor :KK66:

Yeni motivasyonum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 55
Yeni motivasyonum
Ne güzel insanın beden ölçüsünün küçülmesi.Ben şu an 46 beden giyiyorum cekette.pantolon da 44 giyorum ve kıyafet bulamıyorum yaşıma uygun.güzel olan giysiler en fazla 42 bedene kadar bende zayıflayınca gardrıbumu yenileyecegim inşallah

Akşam yemeğim
Bulgur pilavı
2 yl yoğurt

568 kalori almışım sabahtan beri :KK35:

Back
X