Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyyyy çiğ köfteye bayılırımKızlar hepinizi tebrik ederimm böyle devam ederiz inşallahh :))
Öğle yemeğinde yarın porsiyon çiğköfte yedim
Ara öğün yarım kuru incir
3 mile leslie + 25 kelebek yaptım![]()
Oyyyyyy çiğ köfteye bayılırım. Afiyet olsun tatlım .hamileyken çalıştığım zamanlar öğle yemeklerinde bol bol yedim hatta ben hamileliğimde sadece iki şey aşerdim birisi çiğ köfte gece 12 de eşim aldı
. Diğer aşerdiğim şeyde poğaçaydı
![]()
Darısı bize :))Bu da iki numaralı yeni motivasyonum :) Dukanellanın instagramından
Ne güzel insanın beden ölçüsünün küçülmesi.Ben şu an 46 beden giyiyorum cekette.pantolon da 44 giyorum ve kıyafet bulamıyorum yaşıma uygun.güzel olan giysiler en fazla 42 bedene kadar bende zayıflayınca gardrıbumu yenileyecegim inşallahYeni motivasyonum
Çok güzel darısı bana inşallah :) Benim bu kadar belirgin incelmem yok pantolonlarım hafif bol gelmeye başladı o kadar. Ama ben de gardrobuma 38 beden kıyafetleri dizeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum :)Yeni motivasyonum
Çok az Büşra aman ha metabolizmayı durdurmaAkşam yemeğim
Bulgur pilavı
2 yl yoğurt
568 kalori almışım sabahtan beri![]()
Hiç fark etmedim az yediğimi akşam meyve ve süt takviyesi yaptım :))Çok az Büşra aman ha metabolizmayı durdurma