Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Günaydın kızlar kahvaltım

1 kiraz domates
2 zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim köy ekmeği

Ben kendimi bugün bitkin ve umutsuz hissediyorum niye böyle oldu bilmiyorum ama sanki veremiycekmişim gibi kilo :KK43:
Bu kadar çabalamayla illa ki veririz ümidimizi kaybetmeyelim. Bugün leslieyi arttır birazcık. Eminim başaracağız. :KK19:

Bu kadar çabalamayla illa ki veririz ümidimizi kaybetmeyelim. Bugün leslieyi arttır birazcık. Eminim başaracağız. :KK19:
Yani gerçekten çabalıyoruz ama bu his nerden geldi bilmiyorum sanırım solumdan uyandım :/ teşekkür ederim desteğin için :KK5:

Öğle yemeğinde
1 portakal
1 salatalık yedim

Kızlar az önce tvde gördüm. Diyet yapanlar için haftada bir gün serbest yemelerini öneriyorlar. Hatta bir deney yapılmış 6 ay sürelik. 7gün boyunca diyetine harfiyen uyanlarda daha çabuk bıkkınlık oluyor ancak 1 gün ara verenler daha başarılı gözükmüş. Bir de metabolizma açısından da haftada 1 gün metabolizmayı şaşırtmak iyi geliyormuş. Çünkü az yemeye alışan metabolizma bir süre sonra kendini savunmaya geçerek yavaşlıyormuş. Bunu engellemek için de haftada 1 gün metabolizmayı şaşırtıp tekrar hızlanmasını sağlamak gerekiyormuş. Önemli olan kısa sürede kilo vermek değil kalıcı ve sağlıklı kilo vermek :KK19:

40 dakika tempolu yürüyüş yaptım :KK55:

Ara öğün
98 kalorilik form bisküvi
bir avuç leblebi

Bugün şu ana kadar toplam 415 kalori aldım sadece pek yiyesim yoktu :KK46:

ama bir tanecik çikolata yiyesim var 187 kaloricik kaçamağım olsun :KK72:

Kızlar az önce tvde gördüm. Diyet yapanlar için haftada bir gün serbest yemelerini öneriyorlar. Hatta bir deney yapılmış 6 ay sürelik. 7gün boyunca diyetine harfiyen uyanlarda daha çabuk bıkkınlık oluyor ancak 1 gün ara verenler daha başarılı gözükmüş. Bir de metabolizma açısından da haftada 1 gün metabolizmayı şaşırtmak iyi geliyormuş. Çünkü az yemeye alışan metabolizma bir süre sonra kendini savunmaya geçerek yavaşlıyormuş. Bunu engellemek için de haftada 1 gün metabolizmayı şaşırtıp tekrar hızlanmasını sağlamak gerekiyormuş. Önemli olan kısa sürede kilo vermek değil kalıcı ve sağlıklı kilo vermek :KK19:
Aynen öyle ben de onu savunuyorum hatta bakın Gürkan Kubilay diyetlerinde sırayla bir hafta içinde kahvaltı öğlen ve akşam kaçamağı var hem de çok fazla kilo verdiriyor

Aynen öyle ben de onu savunuyorum hatta bakın Gürkan Kubilay diyetlerinde sırayla bir hafta içinde kahvaltı öğlen ve akşam kaçamağı var hem de çok fazla kilo verdiriyor
Sanırım artık kaçamak yaptık diye üzülmemiz gerekmiyor :) tabi çok sık olmaması lazımm

Günaydın kızlar kahvaltım

1 kiraz domates
2 zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim köy ekmeği

Ben kendimi bugün bitkin ve umutsuz hissediyorum niye böyle oldu bilmiyorum ama sanki veremiycekmişim gibi kilo :KK43:
Aman sakın Büşra gelme bu hormonların oyunlarına ;) arada olur öyle hisler, bu çok uzun hatta aylarca sürecek bir yolculuk, rahat olmazsak olmaz. Bu his aslında kiloyu kısa sürede verme isteğinden doğuyor diye düşünüyorum ben. Bende de olur bazen

Aman sakın Büşra gelme bu hormonların oyunlarına :KK66: arada olur öyle hisler, bu çok uzun hatta aylarca sürecek bir yolculuk, rahat olmazsak olmaz. Bu his aslında kiloyu kısa sürede verme isteğinden doğuyor diye düşünüyorum ben. Bende de olur bazen
Kesinlikle omdan kaynaklanıyor canım. Yoksa 1 haftada 2 kilo verdim bu gayet güzel bir rakam bir hafta için. İnsan sabırsızlanınca bitkin düşüyor sanırım güçlü olmamız lazım kendimizi motive etmemiz lazım, iyi gidiyoruz :kk77:

Ben dün kaçamak yaptım cezası agır oldu 300 mekik bugün yine kaçamak yaptım :oops::oops: ama dün belimi incitmişim 250 mekiki araka arkaya yapmaya çalıştıgım için bugün belim çok agrıyor bugün bayagı gevşeklik yaptım inşallah yarın temiz bir sayfa açıp başlayacagım , ama büşracıgım bencede söylediğin şo_Oey doğru aslında bir gün kendimize serbest bırakmalıyız aşırıya kaçkamadan sonra sıksa sıka bi patliyosun acısı fene çıkıyor şekil ben 2 hafta çikolata yemedim iki gündür 2 tane çikolata brovni turta hepsini yedim o_Oo_O sporda yapamıyorum belim ciddi agrıyor bende bundan sonra cuma günlerini serbest gün yapacagım diğer 6 gün diyetime harfiyen uyacagım innnnnnnnnşallllahhhhhho_Oo_O

Ben dün kaçamak yaptım cezası agır oldu 300 mekik bugün yine kaçamak yaptım :oops::oops: ama dün belimi incitmişim 250 mekiki araka arkaya yapmaya çalıştıgım için bugün belim çok agrıyor bugün bayagı gevşeklik yaptım inşallah yarın temiz bir sayfa açıp başlayacagım , ama büşracıgım bencede söylediğin şo_Oey doğru aslında bir gün kendimize serbest bırakmalıyız aşırıya kaçkamadan sonra sıksa sıka bi patliyosun acısı fene çıkıyor şekil ben 2 hafta çikolata yemedim iki gündür 2 tane çikolata brovni turta hepsini yedim o_Oo_O sporda yapamıyorum belim ciddi agrıyor bende bundan sonra cuma günlerini serbest gün yapacagım diğer 6 gün diyetime harfiyen uyacagım innnnnnnnnşallllahhhhhho_Oo_O
Kesinlikle öyle yapmalısın canım ayrıca kaçamaklar için üzülme daha fazlasını da yiyebilirdin ya da spor yapmayabilirdin :) mekiği de bence o kadar abartma mesela 100e düşür ama yanında başka bir hareket yap örneğin bacak haraketleri ya da mümkünse yürüyüş. Çünkü mekik çekiyoruz diye sırf karın bölgemiz eriyo diye bir şey yok aslında birçok kasımız hareket ediyor. İsmini bilmiyorum ama şu zıplayarak havada el çırpılan ve aynı zamanda bacakların açıp kapatıldığı hareket var ya (çok komik anlattım ama :D ) o hareket vücuttaki en ağır kasları aynı anda çalıştırıyormuş ve kalp hızını da çok kısa zamanda arttırdığı için daha çabuk yağ yakımına sebep oluyormuş :)

Kesinlikle öyle yapmalısın canım ayrıca kaçamaklar için üzülme daha fazlasını da yiyebilirdin ya da spor yapmayabilirdin :) mekiği de bence o kadar abartma mesela 100e düşür ama yanında başka bir hareket yap örneğin bacak haraketleri ya da mümkünse yürüyüş. Çünkü mekik çekiyoruz diye sırf karın bölgemiz eriyo diye bir şey yok aslında birçok kasımız hareket ediyor. İsmini bilmiyorum ama şu zıplayarak havada el çırpılan ve aynı zamanda bacakların açıp kapatıldığı hareket var ya (çok komik anlattım ama :KK70: ) o hareket vücuttaki en ağır kasları aynı anda çalıştırıyormuş ve kalp hızını da çok kısa zamanda arttırdığı için daha çabuk yağ yakımına sebep oluyormuş :)
Haklısın canım bu arada leslie de bayagı ter attırıyor ve zorlanmıyor insan yaparken bi de benim minik dursa spor yaparken bacagıma yapışır mekik çekerken karnıma çıkar:KK46::KK46:

Şelale aman ha zorlama kendini önce sağlık kendini zorlamayacağın bir spor tercih et yürüyüş gibi

Bugün öğlen 3 parça ince bonfle bir tane köfte yedim yanında ayran
Akşam ıspanak ve yoğurt

Haklısın canım bu arada leslie de bayagı ter attırıyor ve zorlanmıyor insan yaparken bi de benim minik dursa spor yaparken bacagıma yapışır mekik çekerken karnıma çıkar:KK46::KK46:
Dün ben de ilk kez 2 mile yaptım ve çok fazla ter attım gerçektenn :)
Haha o da şimdiden başlamak istiyordur belki :))

Kızlar iyi gidiyoruz moral bozmak yok. Birden bire beslenme düzenimizi değiştirdik uyum sağlamak için süre gerekiyo. Tabi ki kaçamaklarımız olacak ama dengelemeyi biliyoruz bence. Daha fazla sporla ertesi gün biraz daha kalorisiz beslenmeyle dengeliyoruz. Kendimize haksızlık etmeyelim. Bu arada sanırım ben hepinizden yaşça küçüğüm ama nasıl hitap etmem gerektiğini tam kestiremediğim için kızlar bayanlar falan diyorum isterseniz hanım falan diyerek de hitap edebilirim diyet yoldaşlarım :KK64:

Kızlar iyi gidiyoruz moral bozmak yok. Birden bire beslenme düzenimizi değiştirdik uyum sağlamak için süre gerekiyo. Tabi ki kaçamaklarımız olacak ama dengelemeyi biliyoruz bence. Daha fazla sporla ertesi gün biraz daha kalorisiz beslenmeyle dengeliyoruz. Kendimize haksızlık etmeyelim. Bu arada sanırım ben hepinizden yaşça küçüğüm ama nasıl hitap etmem gerektiğini tam kestiremediğim için kızlar bayanlar falan diyorum isterseniz hanım falan diyerek de hitap edebilirim diyet yoldaşlarım :KK64:
Aslında bende öyle :/ ben 23 yaşındayım sizler kaç yaşındasınızz

Back
X