Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Akşam yemeği

3 yk yoğurt
1 porsiyon ıspanak

Ben 30 yaşındayım:KK33:. Ama abla hanım demene gerek yok tatlım.Şelale de yeter

Bende bugün tartıldım yine dayanamadım vee 63.9 yuppi durmak yok arkadaşlar benimde yaş otuz ama iş bitmemiş ha gayret bende Hareket Eksik masa başında akşama kadar koltuğa yapışıyorum işten eve gelincede halim kalmıyor kıpırdamaya birde o olsa tamamdır bu iş

Az önce 1 elma yedim ve bu günü 857 kalori ile kapatıyorum :KK53:

Bende 27 yaşındayım kızlar.Hanım mı ? O da neymiş rahat ol lokumcumm :KK19:

Bende bugün tartıldım yine dayanamadım vee 63.9 yuppi durmak yok arkadaşlar benimde yaş otuz ama iş bitmemiş ha gayret bende Hareket Eksik masa başında akşama kadar koltuğa yapışıyorum işten eve gelincede halim kalmıyor kıpırdamaya birde o olsa tamamdır bu iş
Çok iyi gidiyorsun Eda tebrikler

ben de geldım kızlaarr :))
benım kacamak bırden cok oluyo bır haftada hele kı 1 aydır bıraktım dıkkat etmedı de cok sukur verdıgım bı kac kıloyuda almadım.. :)
tekrar dıkkat etmelıyım :)

Günaydın herkesee

Kahvaltım
1 kk peynir
1 dilim köy ekmeği
2 kiraz domates
1 zeytin

benım kacamak bırden cok oluyo bır haftada hele kı 1 aydır bıraktım dıkkat etmedı de cok sukur verdıgım bı kac kıloyuda almadım.. :)
Hoş geldin rapunzel :KK31:

Günaydın kızlar iyi haftasonları diliyorum hepinize bugün tatil sebebiyle kahvaltı öğlen karıştı biraz :) zengin bir öğlen kahvaltısıyla başladım güne

Benimde sabah ve öğlen karıştı bir çatal Sucuk lu Yumurta bir kaç parça patates kızartması biraz peynir ve 2 dilim Ekmek ben uno light tercih ediyorum ara öğünde elma ve 2 dilim mandalina Yedim bol su ve akşam üzeride hamsi buğlama yicem ve finish

2 mile leslie yaptım
Ara öğün 1 elma ve biraz leblebi

Aramıza hoşgeldin rapunzel yarışmamıza nereden katılıyorsunuz , yaşınız kaç sizi tanıyabilir miyiz :)

Akşam yemeği
3 yk bulgur pilavı
3 yk kuru fasulye
Yarım kase yoğurt
Biraz da salata
Ekmek yok

Back
X