Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahKesinlikle başaracaksın![]()
Evde çok sıkılıyorum vandayım demiştim ya bebeğim küçük dışarsı soğuk oturduğumuz yer merkeze uzak dağın başı yakında bakkal bile yok eşim haftada birgün izinli ondada evde dinlenmek istiyor.haftalardır dışarı çıkamıyorum malum güvenli bir yerde değil burası şimdiden sıkıldım ya daha 2.5 sene var.offff normalde çalışıyorum şuan izindeyim 2 ay sonra başlı cam. Komşular desen ev hanımı hepsi günleri var onun dışında her gün birbirindrler vıcık vıcık laubaliler. Bende mesafe koydum dişladılar.ne kadar cahil insan varya insanın 1/2 tane arkadaşı olur bir toplanıyorlardı 7 kişi hepsi birbirini kıskanıyor laf sokuyor bu durumdan da memnunlar.buraya Alışamadım yaaa ben adanalıyım ankardada yaşadım ama buraya alışamadımHayırdır şelale ne oldu ?
Sagol canım edremitteyiz evet ,işe başlarsam yeni arkadaşlarım olur inşallah ama komşularıma kırgınım,günlerdir kapımı çalmıyorlar oysaki geldiğimden beri evde neyim varsa bölüştüm sırf onların grup arkadaşlığına girmediğim için böyle yaptılar ben istedimki biri ikisiyle samimi olim ama hiçbiri degmezmiş artık hakettikleri gibi davranacagım, bebegimede ben çalışırken annanne babanneler gelip bakacaklar o yönden rahatım.inşallah bizde burdan giderizMerkeze uzak dediğine göre edremitte falan olmalısın oralarda kafanıza uyan bir kaç arkadaş bulmazsan zaman geçiremezsin ben çok iyi bilirim 8 ay kış yazında yapacağın tek sosyallik piknik gerçi bizim zamanımızda terör bu kadar yoktu artık o bile zor şu zamanda allah kolaylık versin
Çalıştıgım kurumu söylemeyeyim canım kırılma bana ama bende doğu görevini yapmalıyım bebek büyüdüğünde bir daha gelmek istemiyorum, sen iyi yapmışsın ne güzel ama ben doğu görevinide bitirmek istiyorum buralarda yaşam çok zor aslında van çok güzel bir yer ama güvenlik sıkıntısı var o yüzden korkuyor insan .yaklaşık 1, 5 yıldır çalışmıyorum ücretsiz izindeyim, belkide çalışmak iyi gelir bebegimi özlicem bu seferde ama bir an önce başlayım bitsin inşallahCanım hangi kurumda çalışıyosun anlaşılan orda daha iş başı yapmamışsın doğum izni yada ücretsiz izinde olduğun için orda yabancılar için iş hayatın normalinden 3 kat daha zor ben sırf bunları kaldıramadığım için 2. Bebeğime hamile kalıp izne ayrılmayı seçtim lojmanda kalıyosan senin için avantaj daha kolay Ortam bulunuyor
ben yarısma özürlüyüm pes ediyorum ara ara..Aramıza hoşgeldin rapunzel yarışmamıza nereden katılıyorsunuz , yaşınız kaç sizi tanıyabilir miyiz :)
Allah yardımcın olsun Şelale tahmin edebiliyorum neler yaşadığını bunun tek çözümü var o da kafa dengi bir kaç arkadaş edinmek. Böyle sıkıcı yerlerde arkadaşlarla evde kaliteli zaman geçirmek sosyal hayat özlemini gideriyorEvde çok sıkılıyorum vandayım demiştim ya bebeğim küçük dışarsı soğuk oturduğumuz yer merkeze uzak dağın başı yakında bakkal bile yok eşim haftada birgün izinli ondada evde dinlenmek istiyor.haftalardır dışarı çıkamıyorum malum güvenli bir yerde değil burası şimdiden sıkıldım ya daha 2.5 sene var.offff normalde çalışıyorum şuan izindeyim 2 ay sonra başlı cam. Komşular desen ev hanımı hepsi günleri var onun dışında her gün birbirindrler vıcık vıcık laubaliler. Bende mesafe koydum dişladılar.ne kadar cahil insan varya insanın 1/2 tane arkadaşı olur bir toplanıyorlardı 7 kişi hepsi birbirini kıskanıyor laf sokuyor bu durumdan da memnunlar.buraya Alışamadım yaaa ben adanalıyım ankardada yaşadım ama buraya alışamadım![]()
Meslektaşmışız rapunzel hayırlı olsun eylülde mi başladın yoksa bu ay mı başlıyorsun ? Hatta aynı yaştaymışız hatta boy ve kilolar da yakın, hoşgeldin diyelimben yarısma özürlüyüm pes ediyorum ara ara..
öğretmenim yenı atandım
27 yasındayım :) bide 167 boyunda ama 80 kiloyumm![]()
:) bu ay atandım. Hosbuldumm :)Meslektaşmışız rapunzel hayırlı olsun eylülde mi başladın yoksa bu ay mı başlıyorsun ? Hatta aynı yaştaymışız hatta boy ve kilolar da yakın, hoşgeldin diyelimKPSS kilo aldırıyor normal ama kararlı olursan kurtulursun fazlalıklardan
![]()
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin, Yoğun bir gün gecirince eve geldiğinde insanın gücü kalmıyor haklısın,Yoğun bir güm geçirdim kızlarrrr ancak dahil oldum aranıza biraz da rahatsızım akşamları erkenden uyuyorum bu günlerde.
Ben sabah klasik bir kahvaltı yaptım
Öğlen karnıbahar ve brokoliden yaptığım sebze yemeğinden götürdüm işe
Akşam yemeğim de öğlen okula götürdüğüm yemekten ama akşam içindeki tavuk parçalarından da yiyeceğim![]()
Çiçeği burnunda öğretmenimiz hayırlı olsun tekrar :):) bu ay atandım. Hosbuldumm :)
evet fena kılo aldım unıversıteden sonra 10 kılo..![]()