Hedef 15 kilo , gelin birlikte verelim

Kizlarr pisilgetiniz geldiği huuuu :KK24:
Ayin 11 inde 69.700 dum ve smdii 67 olmuşum yupbiiii :KK68:
Ayy uzun soluklu gitmek ama isler güçler ve birazda bnlma grdm herhalde her yerden herşeyden uzaklastm ama şimdi yine geldiiiimmmmmmm hepinizi opuyrum yanaktan :p
Sizler neler yapıyorsunuz :)

Ayy uzun soluklu gitmek ama isler güçler ve birazda bnlma grdm herhalde her yerden herşeyden uzaklastm ama şimdi yine geldiiiimmmmmmm hepinizi opuyrum yanaktan :p
Hoşgeldin canım, maşallah ne güzel kilo vermişsin bende iki haftada 2700 gram vermiştim ara verdim biraz şimdi tekrardan azimle başladım, insan arasıra bunalıma giriyor bir şekilde çıkıyor veya var olan dertleri unutmaya çalışıyor zaten arada bir yükünü boşaltması lazım insanın çünkü taşıyamaz hale geliyor

Hoşgeldinnnn merak etmiştik sizleri kayıplara karıştınız. Kilo durumu harika devamını bekliyoruz :KK19:

Burayı tekrar böyle renkli görmek ne güzeel :KK50:
Kahvaltıda 1 poğaça yedim
15 dakika okula tempolu bir şekilde yürüdüm :KK55:

Poğaça çok tehlikeli büşracım :KK20::KK48: ama yeniden kalabalık olmak hakkaten güzel oldu
Canım dün gece geldim evde hiçbir şey yok o yüzden mecbur sabah okula giderken 1 poğaça aldım ama bugün alışveriş yapacağım tekrar devam :KK46:

Bugün öğle yemeği yerine 1 bardak herbalife içtim
Yarım saat daha yürüyüş + 2 mile leslie yaptım
Ara öğün yerine küçücük bir parça çikolata
:KK49:

Herbalife mı kullanıyosun canım? Ben de merak ediyordum etkisi nedir?
Yeni başladım daha canım öğün yerine geçiyor, kalorisi baya düşük. Vücudun için gerekli olan şeyleri alıp gereksizleri almamış oluyorsun içindekiler sayesinde

Akşam yemeği
1 porsiyon taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmek
2 yk yoğurt

Az önce 1 elma yedim
1000 kalori ile bu günü kapattım :)

Back
X