- 5 Şubat 2016
- 86
- 73
- 3
Yüzde 95 i protein olan bir diyet. Aşamaları falan var kitabında ve sitesinde ayrıntılı bilgi var sanırım.Dukan diyetinde neler yeniyor neler yenmiyor ismini duydum ama içeriğini bilmiyorum,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzde 95 i protein olan bir diyet. Aşamaları falan var kitabında ve sitesinde ayrıntılı bilgi var sanırım.Dukan diyetinde neler yeniyor neler yenmiyor ismini duydum ama içeriğini bilmiyorum,
Hoşgeldin canım, maşallah ne güzel kilo vermişsin bende iki haftada 2700 gram vermiştim ara verdim biraz şimdi tekrardan azimle başladım, insan arasıra bunalıma giriyor bir şekilde çıkıyor veya var olan dertleri unutmaya çalışıyor zaten arada bir yükünü boşaltması lazım insanın çünkü taşıyamaz hale geliyorKizlarr pisilgetiniz geldiği huuuu
Ayin 11 inde 69.700 dum ve smdii 67 olmuşum yupbiiii
Ayy uzun soluklu gitmek ama isler güçler ve birazda bnlma grdm herhalde her yerden herşeyden uzaklastm ama şimdi yine geldiiiimmmmmmm hepinizi opuyrum yanaktan
Sizler neler yapıyorsunuz :)
Hoşgeldinnnn merak etmiştik sizleri kayıplara karıştınız. Kilo durumu harika devamını bekliyoruzKizlarr pisilgetiniz geldiği huuuu
Ayin 11 inde 69.700 dum ve smdii 67 olmuşum yupbiiii
Ayy uzun soluklu gitmek ama isler güçler ve birazda bnlma grdm herhalde her yerden herşeyden uzaklastm ama şimdi yine geldiiiimmmmmmm hepinizi opuyrum yanaktan
Sizler neler yapıyorsunuz :)
Poğaça çok tehlikeli büşracımBurayı tekrar böyle renkli görmek ne güzeel
Kahvaltıda 1 poğaça yedim
15 dakika okula tempolu bir şekilde yürüdüm![]()
Canım dün gece geldim evde hiçbir şey yok o yüzden mecbur sabah okula giderken 1 poğaça aldım ama bugün alışveriş yapacağım tekrar devamPoğaça çok tehlikeli büşracımama yeniden kalabalık olmak hakkaten güzel oldu
Herbalife mı kullanıyosun canım? Ben de merak ediyordum etkisi nedir?Bugün öğle yemeği yerine 1 bardak herbalife içtim
Yarım saat daha yürüyüş + 2 mile leslie yaptım
Ara öğün yerine küçücük bir parça çikolata
![]()
Yeni başladım daha canım öğün yerine geçiyor, kalorisi baya düşük. Vücudun için gerekli olan şeyleri alıp gereksizleri almamış oluyorsun içindekiler sayesindeHerbalife mı kullanıyosun canım? Ben de merak ediyordum etkisi nedir?
Inşallah güzel sonuç alırsın canım. Ben de denerim belki sen sonuç alırsan :)Yeni başladım daha canım öğün yerine geçiyor, kalorisi baya düşük. Vücudun için gerekli olan şeyleri alıp gereksizleri almamış oluyorsun içindekiler sayesinde
Umarım canım :)Inşallah güzel sonuç alırsın canım. Ben de denerim belki sen sonuç alırsan :)