Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büşra çok iyi gidiyorsun maşallah :) Ama elmayı falan ana öğün yapmamalısın bence. Birden bu kadar yüklenme sonuçların çok güzel zaten :) Ben durgunum bu aralar o yüzden girip yazacak birşeyim yok. Cuma günü diyetisyen kontrolüm var belki diyetisyen beni tekrar hayata döndürür :) İNŞALLAHDayanamadım bugün de tartıldım 91.2 yi gördüm daha da bir motive oldum
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmek
Yarım domates
1 kk light peynir
Haklısın canım aslında öğün atlamak istemiyorum ama bazen öyle denk geliyor, teşekkür ederim desteğin için :) geri dön aramızaa birlikte daha iyiyiz :)Büşra çok iyi gidiyorsun maşallah :) Ama elmayı falan ana öğün yapmamalısın bence. Birden bu kadar yüklenme sonuçların çok güzel zaten :) Ben durgunum bu aralar o yüzden girip yazacak birşeyim yok. Cuma günü diyetisyen kontrolüm var belki diyetisyen beni tekrar hayata döndürür :) İNŞALLAH![]()
Tebrikler Büşracım iyi gidiyorsun. Ben dukan diyetine geçiş yaptığım için öğün paylaşmıyorum arada tarif paylaşıyorum ama. En son çikolata tarifi paylaşmıştım mesela kaçamaklardan korunmak için öneririm dene o tarifi. Benim buzluğumdan eksik olmuyor hatta eşim benden çok yiyor :)Dayanamadım bugün de tartıldım 91.2 yi gördüm daha da bir motive oldum
Kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmek
Yarım domates
1 kk light peynir
Teşekkürler canım, ben de kimse paylaşmayınca kendimi çok yalnız hissettimTebrikler Büşracım iyi gidiyorsun. Ben dukan diyetine geçiş yaptığım için öğün paylaşmıyorum arada tarif paylaşıyorum ama. En son çikolata tarifi paylaşmıştım mesela kaçamaklardan korunmak için öneririm dene o tarifi. Benim buzluğumdan eksik olmuyor hatta eşim benden çok yiyor :)
Yemedim dayandım :)Keşke yeseydin birkaç çatal bile olsa :/
Bazen öyle şişkinlikler ödemler olur takma kafana , bir gecede o kadar kilo alınmazKızlar ikiniz de çok iyisiniz tebrik ederimm :))
Başlangıç kilom 98
Güncel kilom 92.0
Geçen hafta ile hiç fark yok, ama dün akşam tartılmama rağmen 91.7ydi hiç bir şey yemeden dün geceden beri nasıl 300 gr. alabilmişim?moralim çok bozuldu
Tebrikler lokumcum :)Ben de regl dönemimdeyim o yüzden tartıdaki sonuçtan memnun değilim ama olsun. İlk bildirimi ben yapayım.
Başlangıç:89.6
Güncel:83.6
Fark: -6.0 kg
Geçen hafta fark: -700 gr
Geçen süre: 6 hafta
Yarın sabah bir daha bakacağım. Bu hafta hem yememe çok dikkat ettim hem de yürüyüşümü hiç aksatmadım, 2 günde bi 3 mile leslie yaptım. Öyle olunca bu sonucu görmek çok üzdü...Bazen öyle şişkinlikler ödemler olur takma kafana , bir gecede o kadar kilo alınmaz