Bir günlükte benden olsun.. Umarım bu sayede hırslanır ve veririm şu kilolarımı..
160 boyunda 75 kilodayım ( Ben ne zaman bu hale geldim diyorum bazen kendimeAma cevap basit abur cubur, su içmemek ve hareketsizlik )
Neyse kendime bu kötülüğü madem yaptım kendi kendimin de kurtarıcısı olmam lazım o vakit..
Bebek sahibi olmak istiyorum.. O yüzden bebiş olana kadar ne kadar verirsem kardır diyor ve yarın sabah programıma başlıyorum..
KURALLARIM
1) Hergün 2 litre su
2) Hergün 1 saat hafif tempolu yürüyüş veya leslie 3 mil (zamanla spor saatleri arttırılacak)
3) Squat yapılacak 50 ile başlayıp hergün beşer arttırılacak
4) Kahvaltı dışında ekmek yok. (Yapacağım şey tam anlamıyla diyet değil sağlıklı beslenme ara öğünlere önem vericem ve kendimi kısıtlamak yok)
5) Her pazartesi tartı günü
6) Gece yatmadan önce bikaç kaşık yoğurt ( Zayıflatıyomuş denicez bakalım)
Sizide beklerim programımaGelin birlikte zayıflayalım
Merhaba bende araniza katilmak istiyorum benimde boyum 175 93.9 kilo ile cuma gunu diet ve spora basladim kendimce bir diet hazirladim ve gunde 9 km yuruyorum suan 92.9 kilodayim temmuza kadar hedefim 70 olmak insallah hepimiz mutlu olucagimiz kiloya ulasiriz :)
HoşgeldinizDiyet programınızdan bahsedermisiniz biraz.. 9 km çok güzel ama kaç saatinizi alıyo merak ettim..
Ben bugün çok mutsuzum 76.5 olmuşum nasıl olduda 1.5 kilo aldım yaaaspor topiğindeki bi arkadaş ilk zaman kilonda artış olabilir demişti umarım yağ değildir bu onun dediği gibi kaslarla alakalıdır inşallah.. Artık akşamları çorba ve salata yicem sanırım.. Böyle olmaz yoksa
bende son bir bucuk ayda 4 kilo verdim ve vermeye devam ediyorum.. sizede önerilerim olacak :))
1)sabahları yağsız süt mutlaka için hem tok tutuyor hemde metabolizmayı hızlandırıyor, bağırsakları çalıştırıyor..
2)cipsti cikolataydı uzak durun :)
3)kendizi kısıtlamayın ama alışkanlıklarınızı değiştirin meyve suyu yerine ice tea içmek gibi.. canınız bişey istediğinde kalori oranı düşük olanı tercih etmeye çalılşın..
4)ben her seyi haslanmış yiyorum sebzeyi eti.. sıfır yağ ve az tuz.. cnkü tuz vucutta ödem yapıyor.
5)su anda bıraktım ama lahana suyunu diyete başlarken öneririm .. vucuttaki ödemi atıyor..
6)haftasonu kahvaltılarnda bal recel ekmek herseyi yiyordum ama haftaiçi kahvaltıda diyet için olan mısır gevrekleri veya yulaf ezmesi yiyorum.
7)Kilo verirken yüzüm hasta gibi görünüyor saçlarım dökülüyor ve tırnaklarım kırılıyor.. bu yüzden meyvelerinizi eksik etmeyin.. vitaminizi mutlaka alın ..ara öğün olarak elmayı öneririm .. muzdan uzak durun :)
siz aynı zamanda egzersiz de yapıyorsunuz sanırm bu cok guzel ben vaktim olmadığı için yapamıyorum.. sizin ulaşacağınız kilo benimkinden daha sağlıklı ve kalıcı olacaktır.. :) simdiden basarılar..
120 dakika da 9.3 km 320 kalori yakiyorum dietimde kendime gore yaptim sabah ilik su iciyorum bi bardak sonra kepek ekmegiyle kucuk bi sandivic hazirliyorum peynir domates ve salatayla yanindada yesil cay iciyorum oglen bir kase yogurt ve patates yemegi yiorum bir kepce. aksam yemeginden bir iki sat oncede meyve yiorum genellikle yesil elma yiorum ve aksamda bol yesillikli salata yiorum gece yine bir kase yogurt yierek gunu kapatiyorum..sporumuda oglen ve aksam yemeginden sonra yapiyorum bazense tek bir kerede 120 dakika yapiyorum umarim yardimci olabilmisimdir :) bugun 400 gram daha vermisim cok mutluyum :)
benim bugün planladığım diyette sizinkine benziyo.. gece yatmadan yoğurt çok iyi oluyo zaten ve inanıyorum ki uykuda yağ yakımını saglıyo o yoğurt..
Aynen bende oyle okumustum o yuzden boyle devam ediyorum ufacik kacamaklar yapiyorum ama kalori hesabiyla devam ediyorum insallah en yakin zamanda kurtuluruz bu lanet kilolardan ben inanilmaz hirsliyim bu sefer sekeri tamamen kestim ne iciyosam sekersiz kizartma asla yemiyorum inat ettim vericem kisa zamanda bu topiginde mutlu haberlerimizi veririz :)
İnşallah kurtuluruz inşallah.. Ben hırslı değilim ama eşimde diyete başladı 5 kilo fazlası var diye ( komik geliyo 5 kilo için sıkı diyete girmesi ama belkide bana destek için bu yolu seçti) o yüzden diyetim yarım kalmaz diye umuyorum..
benim diyet planimsa şu: sabah:
08:30 1haslanmis yumurta yaninda maydonoz dereotu.
10:00 ara ogun:yogurt/ayran
12:00 öğle :haslanmis kirmizi ya da beyaz et yag ve tuz olmayacak.yaninda salata.
14:00 ara ogun: 1 meyve
16:00 ara ogun:badem/findik/ceviz
17:30 aksam: 4 kaşık corba ve bol salata. ayrica gunde 3 litre su.spor yapabilecegimi sanmiyorum.çünkü bebegim var.
bununla guzel ve dengeli bir diyet olacak diye düşünüyorum. Çünkü günlük almam gereken bütün besin grubu var. ihtiyacim olan seyse sizin beni desteklemeniz.:) yarin itibari ile basliyorum. ve kilomu her sabah yazacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?