Hedef 20 kilo vermek

Crasiva yazmayı unutma arada bir de olsa haber ver kilolar ne alemde diye..
Hayyalllcim düzelttim kilonu..
bol neşeli günler herkese...

Her sabah tartiliyorum canim :) bugun 91.3 ciktim azimle devam ediyorum dun birazcik kacamak yaptim ama aksamda sporumu fazla yaptim :) yine mutlu bir gun guzel bir gun :))

kızlarr kimsecikler kalmamış..
Bugün adet oldum yani bebiş yok.. bir ay boyunca zayıflayabilirim demek bu.. hem canım sıkıldı hemde belki 6-7 kilo verir öyle hamiş olurum diye teselli ediyorum kendimi..

kızlarr kimsecikler kalmamış..
Bugün adet oldum yani bebiş yok.. bir ay boyunca zayıflayabilirim demek bu.. hem canım sıkıldı hemde belki 6-7 kilo verir öyle hamiş olurum diye teselli ediyorum kendimi..

Aa canim sende mi bebis icin urasiyodun :) ayni kaderi paylasiyoruz sanirim..

Aa canim sende mi bebis icin urasiyodun :) ayni kaderi paylasiyoruz sanirim..

ayyy ne güzel ya yalnız değiliz bak.. İnşallah hem kilolarımızı verip hemde hamile kalırız.. Bu kiloda hamile kalırsak sadece bebeğe yarayacak şeyler yiyip çok kilo almamamız gerekicek ama bebek olsunda o kolay dimi yaaaa

Aynen bi bebis olsa gerisi kolay insallah hem kilo veririz hemde bebis gelir yakin zamanda valla bende dun biraz kacirdim bakalim yarin tartida ne gorucem :)

Kızlarrr ben 76 olmusum yarım kilo ama olsun ödem var regl bitince belli olur iyice kaç kilo olduğu

hayyall üzülmek yokkk devam edicez vericez bu kiloları...
tuba52 tekrar hoşgeldin.. spor yapıyomusun..
kızlar bikaç gün buralarda olamayabilirim küçük bi tatile çıkıyorum.. kilo bildirimlerinizi bekliyorum ama..ilk haftanın birincisi kim henüz belli değil..

75.5 olmuşum.. her hafta yarım yarım gidiyo kilolar.. tamam çok güzel ama biraz daha fazla fazla gitse ne güzel olurdu..

aman crasiva sakın üzülüpte diyeti bozma.. sabredelim illaki gidecek bu kilolar.. Bu yaz bizim yazımız olsun yada sonbahar mı demeliyim:44:

Ya umidi kestim yazdan sonbahar dielim ama suda gercek biraz yaramazlik yaptim kac gundur ekmege falan dikkat etmedim sanirim ondan gitmiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…