HEDEF 30 KG

adak

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
113
27
298
Geçen yıl diyet yapıp 14 kg verdim. ancak tatilde hepsini geri aldım. Ama bu sefer kararlıyım 30 kg mı vermeden bırakmak yokkkkkkk
Bir aydır diyete başlamak için hergün uğraşıyordum. sonun da 12 aralık cumartesi kararlı bir şekilde başladım.
kendimce yapıyorum diyeti. herhangi bir liste yok. Hamur işi , ekmek, şeker , pilav makarna gibi direkt karbonhidratlardan uzak duruyorum.
Kilomu kimseyle paylaşamıyorum. kilolu olduğum tabiki belli ama yine de söyleyemiyorum. Olduğum yaştan daha büyük gösteriyorum. artık bıktım
burada herşeyi konuşup rahatlayabileceğimizi ve dürüst olabileceğimizi biliyorum

Benimle başlamak veya kaldığınız yerden devam etmek isterseniz beklerim...

Son düzenleme:
  • 12-12-2015 cumartesi yediklerim
  • 1.00 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu
    90 kcal
  • 2.00 x 1 Adet (80gr) Trabzon Hurması (Yaş)
    114 kcal
  • 1.00 x 1 Fincan (150ml) Filtre Kahve (Sütlü)
    6 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon Etli Taze Fasulye
    250 kcal
  • 2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz)
    2 kcal
Toplam
462
kcal

• 13-12-2015 pazar yediklerim
  • 2.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Sütlü-Şekersiz)
    70 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon Etli Taze Fasulye
    250 kcal
  • 1.00 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu
    90 kcal
  • 8.00 x 1 Adet (15gr) Kavrulmuş Kestane
    240 kcal
Toplam
650
kcal

2. günün sonunda tartıldım 102.3 ile başlamıştım bu sabah 96.6 geldim
  • 13-12-2015 pazartesi yediklerim
  • 2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
    160 kcal
  • 3.00 x 1 Adet (80gr) Trabzon Hurması (Yaş)
    171 kcal
  • 1.50 x 1 Porsiyon Patlıcan Yemeği
    300 kcal
  • 3.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı
    108 kcal
Toplam
739
kca

merhabalar hayırlı olsun inşallah verirsiniz hedeflediğiniz kiloyu lakin dikkatimi çeken aldığınız kalori miktarı günlük 1000 kalorinin altında olmasının sağlıksız olduğunu biliyorum , diyetisyene gittiğim zaman 1400 kaloilik liste vermişti

çok teşekkürler
ancak ilk önce bira sıkı yapıp biraz moral bulmak istedim. Spor yapmadığım için biraz düşük spora başlayınca artırıcağım

hayır yanlış yazmışım 99.6

hayır yanlış yazmışım 99.6
bu kadar az kaloriyle diyet yapmanizi dogru bulmadim acikcasi, heleki kilo fazlaniz cokken. bu sekilde ancak kas ve su kaybedebilirsiniz en az 1200 1300 kalorilik bir beslenme planiyla baslayin ki kilo vermeniz durdugunda yapabileceginiz seyler olsun hem de sagliginizdan olmayin

biliyorum çok düşük ama bu hafta moral olsun motive olayım istiyorum. diyete ilk uyum sürecinde biraz halsizlik olduğundan spor da yapmıyorum . haftaya değişiklik yapıcam

hayırlı olsun günlüğün madem bu kadaR az kaloriyle gününü geçiriyorsun şeyda coşkunun 2 -3 günlük detoksları var hemde yemesi içmesi çok keyifli ben emzirdiğim için yapamıyorum ama sana tavsiye ederim.

şu an tam hatırlamıyorum ama muzlu sütlü bi tarifi vardı 2kg garanti diyor .. 97-96 olursun moral olur ....

Evvela kolay gelsin canım. Ben de acikinca burda gezinip kendimi motive ediyorum. 23.gun bugün. 90 başladım 15. Günümde 85 tartildim. Sonraki tartı günüm 22 aralık. Ben de azar azar sık ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Senin dediğin gibi şeker, un, abur cubur hepsini kestim. Akşam 18 den sonra yemiyor. Yeşil çay sıvı vs aklına ne gelirse. Allah yardımcımız olsun. Takipteyim konunu

adak tatlım daha faal ve paylaşımı çok bir yerde bulunmak istersen 5.takıma bekleriz.
Azimli ve sabırlı hatunlara kapimiz açık.
Yarışarak daha keyifli oluyor diyet isi.. Umarım gorusuruz..

Çok teşekkürler
şimdilik bir listeden çok kendimce evde pişirdiğimden bir parça yiyerek yapmak istiyorum

çok teşekkürler....
bende sizin gibi forumları takip edip moral bulmaya çalışıyorum. Zayıf olan kişilere bakıyorum kendimi motive ediyorum. bende onlar gibi olabilirim. BAŞARACAĞIM...
Sizde çok güzel kilo vermişsiniz darısı başıma... inşallah böyle devam edersiniz.

Bu saate kadar yediklerim. Akşam ne yapacağıma karar vermediğimden onuda sonra eklerim

• 1.50 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı)
    69 kcal
  • 3.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı
    105 kcal
  • 1.00 x 1 Kahve Fincanı (75ml) Kahve (Sade-Şekersiz)
    0 kcal
    2 kcal
Toplam
176
kcal

Ay inşallah

sabah tartıldım 99.3kg
bugünkü menüm

• 1.50 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı)
    69 kcal
  • 3.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Sade Pirinç Pilavı
    105 kcal
  • 1.00 x 1 Kahve Fincanı (75ml) Kahve (Sade-Şekersiz)
    0 kcal
    2 kcal
  • 2.00 x 100gr Biftek (Izgara)
    556 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağlı)
    139 kcal
Toplam
871
kca

akşam misafir geldi şöbiyet getirdi. eşim sen çok seversin 1 tane ye dedi veeeeeeeee YEMEDİM

Çok teşekkürler
şimdilik bir listeden çok kendimce evde pişirdiğimden bir parça yiyerek yapmak istiyorum
Yoo anliyorum bende listeye bagimli kalamam. . demek istedigim 2 gun muzlu yulafli sutle gayet rahat 2-4 kg verebilirsin. Sadece 2 gun... Cunku zaten az kalori aliyorsun kolay dayanirsin demek istedim

İyi akşamlar evde internet yok bende ancak tlf dan giriyorum o yüzden ayrıntıları yarın yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…