• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hedef:50 bu sefer olacak!

uyaninca 10:30, 2 adet taze incir

kahvalti 12:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri

aksam 17:15
1 tabak semizotu yemegi,
4 yk sarimsakli yogurt

Selam kizlar hedeflerimiz ayni bende 50ye dusmek icin basladim ve burda bir diyet günlüğü tutuyorum benim gunlugumede beklerim hedefe cok az kaldi ama gun gectikce kilom ya duraksiyor yada 200 300 gr ustu cikiyor sinir oldum :) 60 kiloyla basladim su an 54 civariyim..

Sizler kac kilo ile basladiniz ve su an kacsiniz ? :)
Selam canım. Ben de 62.1 kiloyla başladım yaklaşık bir ay oldu şuan 58.9 kilodayım :) sen çok iyi vermişsin tebrik ederim :KK9:

Akşam 17:15
- bir porsiyon ıspanaklı börek
Aslında bunu yemeyecektim ama dayanamadım :KK43: Neyse bu da kaçamak olsun bugünlük bu kadar başka bir şey yemem heralde. Yeşil çay içerim geceye doğru :KK75:

sabah uyaninca, 2 adet taze incir

kahvalti 10:30
1 adet yulaf kepekli krep (servis tabagi büyüklügünde)
1 kk ezine,
3 parca salatalik,
3 tatli kasigi ev yapimi biber sosu
5 siyah zeytin ev yapimi

:KK68::KK68:

aksam 19:15
1 tabak domatesli pilav,
1 kase yogurt

bugun de misafir vardi :KK53: ben yine onlar kek börek yerken yemedim, aksam yemegim cok geldi galiba midem bulaniyor suan, pilates yapma niyetindeyim ama bakalim midemin durumuna baglio_O

Merhaba bayanbaloncuk :)
Benimde amacim oncelikle 50 kiloya ulasmak, bunun için iki kilom kaldii ...
Bende diyetten çok saglikli bir sekilde beslenmenin pesindeyim.
Yulafli krepin ilgimi cekdi acaba tarifini verebilirmisin ?

Simdiden tesekkurler :)

Selam canım. Ben de 62.1 kiloyla başladım yaklaşık bir ay oldu şuan 58.9 kilodayım :) sen çok iyi vermişsin tebrik ederim :KK9:

Tesekkur ederim cnm ben baya bi spora ve bol su icmeye adadim kendimi bide sekeri ve ekmegi ilk zamanlar tamamen kestim o yüzden cabuk verdim sanirim su an sekeri yine tuketmiyorum hayatimdan cikardim ama arada ekmek tuketiyorum her gun olmasada az miktarda.. bakalim 50ye ne kadar sürede dusebilicem :) ve marifet dusmek deil kilomuzu korumak bence inşallah onuda basaririz :)

sabah uyaninca, 2 adet taze incir

kahvalti 10:30
1 adet yulaf kepekli krep (servis tabagi büyüklügünde)
1 kk ezine,
3 parca salatalik,
3 tatli kasigi ev yapimi biber sosu
5 siyah zeytin ev yapimi

:KK68::KK68:

aksam 19:15
1 tabak domatesli pilav,
1 kase yogurt

bugun de misafir vardi :KK53: ben yine onlar kek börek yerken yemedim, aksam yemegim cok geldi galiba midem bulaniyor suan, pilates yapma niyetindeyim ama bakalim midemin durumuna baglio_O

Su yulaf kepekli omlet tarifini bende istiyorum cnm :) yulaf kepegini ben sadece yogurtla karistirip yada salatanin ustunde falan tuketiyorum omletide guzel olabilir yumurtayla karistirmaktan haric ekstra bisey yapiyormusun ?

süt yumurta yulaf kepegi 1 kac damla da z,yagini karistiriyorum civik bi kivam elde edince pisiriyorum :) hem tok tutuyor hem de saglikli normal krepler gibi degil ama tadi da görünüsü de

Su yulaf kepekli omlet tarifini bende istiyorum cnm :) yulaf kepegini ben sadece yogurtla karistirip yada salatanin ustunde falan tuketiyorum omletide guzel olabilir yumurtayla karistirmaktan haric ekstra bisey yapiyormusun ?
süt yumurta yulaf kepegi 1 kac damla da z,yagini karistiriyorum civik bi kivam elde edince pisiriyorum :) hem tok tutuyor hem de saglikli normal krepler gibi degil ama tadi da görünüsü de

Merhabalar arkadaşlar,bende kendim dikkat ederek ve özellikle yaşam stiline getirmeye çalışarak, hedef olarak 49 kiloyu belirledim.Ebru Şallı başlangıç pilates yaptım 1 hafta kadar.Şimdi Ebru Şallı'nın skinny jeans work out'unu yapıcam.Sizlerin yazılarını görünce motive oldum biraz daha ve hedefte aynı olunca yazmak istedim :) Umarım hedeflerimize ulaşabiliriz!!!

Selam kizlar hedeflerimiz ayni bende 50ye dusmek icin basladim ve burda bir diyet günlüğü tutuyorum benim gunlugumede beklerim hedefe cok az kaldi ama gun gectikce kilom ya duraksiyor yada 200 300 gr ustu cikiyor sinir oldum :) 60 kiloyla basladim su an 54 civariyim..

Sizler kac kilo ile basladiniz ve su an kacsiniz ? :)
yaaa ne güzel kilo vermişsin ne kadar zamanda gitti bu kadar kilo :)

Merhabalar arkadaşlar,bende kendim dikkat ederek ve özellikle yaşam stiline getirmeye çalışarak, hedef olarak 49 kiloyu belirledim.Ebru Şallı başlangıç pilates yaptım 1 hafta kadar.Şimdi Ebru Şallı'nın skinny jeans work out'unu yapıcam.Sizlerin yazılarını görünce motive oldum biraz daha ve hedefte aynı olunca yazmak istedim :) Umarım hedeflerimize ulaşabiliriz!!!
merhabaa :) dün skinny jean workout yaptım bacakları gerçekten çok sıkılaştırıcak sanırım çok acıyo çok
senin kilon kaç canım

Cok tesekkur ederim tarif için ! :)
Evet evet bende bir kez yapmisdim ama dagilmisdi resmen, gorunusu hos olmamisdi, ama tadini begenmisdim. Birde senin tarifinle deniyeyim ;)

Back
X