HEDEF 50 KG DİYORUM:)

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.661
7.376
selam;
yaz başlamadan önce başladım diyete ama hala veremedim şu 5 kg yi.resmen üzerime yapıştı.insan bir günde 2.5 -3 kg verip tekrardan bunu geri alırmı.tabiki de bunun en fazla 0.5 kg si kilo kaybıydı ama ben bunun üzerine nasıl bu 3 kg yi eklemeyi başardım bilmiyorum.evet sebebi dışarda yemek yemek ti.keşke tutsaydım biraz boğazımı ama yapmadım.yaz geldi geçiyor ben hala uğraşıyorum ,ama bu defa kararlıyım 50 kg olmaya.

Ayni durumdayiz @La_vinya ben bu nicki hatirliyorum. Belkide ayni kilo verme yarismasindaydik.emin olamadim. Bu kez basarman dilegiyle kolay gelsin.

teşekkürler canım.bir ara 50 59 kg topiğinde yazıyordum belki oradan hatırlamışsındırHoppasen de istediğin kiloya ulaşırsın inşallah.
Evet gecmise goz atinca gordum. O gruptaydik. :KK48: Ben de bir zayiflama gunlugu acmayi dusunuyorum. Ya da ayni kilolarda olanlarin bulundugu bir yarisma bulabilrsem yarisirim belki. Hadi hepimize kolay gelsin.:KK25:

Evet gecmise goz atinca gordum. O gruptaydik. :KK48: Ben de bir zayiflama gunlugu acmayi dusunuyorum. Ya da ayni kilolarda olanlarin bulundugu bir yarisma bulabilrsem yarisirim belki. Hadi hepimize kolay gelsin.:KK25:
aslında en güzeli yarışma grupları ama ben pek süreklilik sağlayamıyorum.insan daha bir dikkat edip hırslanıyor bu gruplarda.bir de bizim zorumuz verilecek kilo az olunca vermek daha zor ve bir yerden sonra sıkılıyorsun galiba.bakalım yazı değerlendiremedim kışa kalmadan verebiliriz inşallah şu kiloları.

Slm canım benim de hedef 48:) yok yakınmış :) Her gün leslie yapıyorum, istersen beraber yapabiliriz, hem chentiq chentiq de bize katılacak :KK50:
selam canım:KK25:
leslie ben de yürümüştüm bir ara ,ama devamını getiremedim malesef.kilo durumuma gelirsek hala aynı diyebilirim.1 ileri 2 geri .keşke ben de katılsam size ne güzel olur ,ama ilk önce ev deki işleri bir rayına oturtmam lazım.ve hali hazırda vermem gereken 5-7 kg m var:KK62:

selam canım:KK25:
leslie ben de yürümüştüm bir ara ,ama devamını getiremedim malesef.kilo durumuma gelirsek hala aynı diyebilirim.1 ileri 2 geri .keşke ben de katılsam size ne güzel olur ,ama ilk önce ev deki işleri bir rayına oturtmam lazım.ve hali hazırda vermem gereken 5-7 kg m var:KK62:

anladım canım benim, o zaman evdeki işlerden sonra her daim bekleriz seni :KK19::KK19:

Selam,yine fazla kilolarla basim dertte olarak geldim.bu defa bir hayli abartmisim pis bogazligimi ...60,9 kg yi gordum sabah.yarin basliyorum diyete.hedef hafta da 0,5 _1kg.

Bu sabah 300 gr eksiyi gordum tartida.guncel kg 60,6 kg:KK25:yarina daha umutluyum insallah.

X