Hedef 50 kg

LESA76

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
5.661
7.376
398
Bursa
Merhaba,
Dun gardrobumu duzenlerken 29 beden olan pantalonum elime gecti ve biraz bol olmakla birlikte uzerime cuk oturdu diyebilirim.cok degil alti ay oncesinde 26 beden giydigim kotlarim bol geliyordu.ve bugun bu gidisata bir dur demeye karar vererek bu gunlugu acmaya karar verdim.ozel bir diyet uygulamayacagim.yediklerime dikkat ederek 10 kg vermek niyetindeyim.

Bu arada guncel kilom,60,7 kg.
Onerilmese de ben her gun tartiliyorum.bunda abur cuburu tuketmemin etkisi var.hani kilo aldimmi stresini her gun yasiyorum.normal ogunlerimde sikinti yok ,ama kacamaklaim oldugu icin kilo aliyorum ben.
Yaz geliyor fazlaliklari verme derdindeyken,simdi de,kis gelmeden 10 kg yi vereyim derdine dustum.

Bu sabah tartida 100gr eksi girdum.
Guncel kilom 60,6kg
Olacak bu is ,bazen 100gr ,vazen de kg gidererk ,illaki olacak.

Kahvaltida,
Bir sahanda yumurta,
Bir dilim ekmek
Bir sosis ve bir dilim salam
Cay ceyrek domates yedim.yani baya iyi yedim.
Bol suyla gune devam.
Henuz ogle ve aksam menusu belli degil.kacamaksiz azx kalorili bir gun olur insallah.

İlk gunum gayet guzel gecti.bir saatlik yuruyusumu,iki lt yi gecik suyumu ,kacamaksiz ogunlerimi tamamladim.ve yeme faslini saat alti bucukta kapattim.

Sabah kahvaltisi biraz cizli olsa da diger ogunlerim iyiydi bugun.
Oglen ve aksam,bir corba kasigi patates yemegi ve yarimsar baget yedim.ayrica yarim kase yogurt ve aksam ilave olarask biraz coban salata yedim.
Oglen oncesdi sade turk kjahvesi ve ogledern sonrada bir dilim karpuz yedfim.doyurucu ve kacamaksiz olarak tamamladim .darisi yarinkara olsun insallah.

Bugun de yeme faslini bitirdim.saat altibucuktan sonra sadece su ve belki bir maden suyu icerim.
Bu sabah kahvaltim dun sabahkiyle ayni oldu.
Ara yok.
İglen bir kase yayla corba ve iki kasik yogurt.
Ara,karpuz
Aksam,birer servis kasigi bulgur pilavi ve patates enginar yemegi.
Genelde bulgur ertesi gune siskinlik yapiyor,bu sebeple sanki buhun fazla kacirdim gibi hissediyorum.
Yarina bakalim tartida ne gorecegim.bugunluk bu kadar.

Selam gunlugum,yaklasik uc aydir ugramamisim sana:oops:kilo durumumda bir degisiklik yok bu arada.ve bugun yeniden basliyorum.

Bana eslik etmek isteyen olursa da sevinirim kizlar.aslinda cok zor degil ama biraz irade ve motivasyon lazim hepimize.

Bu sabah ac karina tartilmadim.yarin yazarim kilomu.
Sabah kahvaltida,
Bir kupa cay,
Avuc ici kadar pide,
Az peynir ve kasar
Domates yedim.
Oglen,
Bir kupa sutle kahve icecegim.
Aksam,
Dort kasik kuru fasulye ve iki kasik pilav.iki kasikta yogurt yerim.
Su icmiyorum su siralar pek.onuda gunde en az iki lt icecegim.
Hadi kolay gelsin.

Back
X