- 14 Mayıs 2012
- 3.343
- 3.033
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
-
- #4.361
maydonoz kuru nasil oluyo???)
mezuniyet kinasimi ne guzel...:118:
benimde hafta sonu arkadaslar gelicek yatili babamda cuma gidecek .. pufff ... hafta sonu bozmam insallah..
yok abla atölye dersimiz ne zaman baslar bilmiyorum haftaya program yapılcak ya persembe yada cuma olur diger zamanlar hep ders sabahtan aksama kadarrr
evet sadece yumurta yemek içinn yanii oglanla hiç alakam yokkk
ne dersi abla calışıyosunAyıp ettin Dilvincim hemen hemen
hiç bilmiyorum abla daha hiç olmadım doktorum dedi ama simdilik konrtol altındayumurtalı seyler yemiyorum olur ya ilerde acil bişey olur onun için hiç başlamayayım ki etkisini zamanla yitirmesin vucut alısmasınyogun olacaksin desene..insallah emeklerinin karsiligini kat kat alirsin...
bende ole tahmin ettimmm...
igneci oğlan hadi belime dolan
ne oğlani... amac yumurta yemek yasasin yumuşş)))
bu igne alerji icin mi?? ne kadar sure etkisi...
ne dersi abla calışıyosun
hiç bilmiyorum abla daha hiç olmadım doktorum dedi ama simdilik konrtol altındayumurtalı seyler yemiyorum olur ya ilerde acil bişey olur onun için hiç başlamayayım ki etkisini zamanla yitirmesin vucut alısmasın
bi kere o oglan bana pansuman yapmıştı elime ne zaman ilaç almaya gitsem hemen bana bakıyo yanıma geliyo falan
işaretli yere çok güldüm Allah iyliğini versin
bugün belimin inceldiğini fark ettim hemde ciddi sekilde bi ara ölçücem
kiloluyken belim yoktu düzdü orası bildiginiz gecen seneki bel ölçümee coooook yaklaştımm
maydonoz limon olanmi baktim netten:)) ayy ne guzel kiz kiza eglenin acik:118: bozma sakin ole.. ben bozmamayi dusunuyorum insallah becere bilirim...Ender saraçoğlunun maydanoz kürü tarifi canım ama iyice araştıramadım aklıma yatarsa yapacağım nasipse.
Araştırınca sana da link atarım olur mu?
Evet kına bahane aslında maksat kızkıza eğlenmek
inşaALLAH(C.C) bozmayız canım kendimi de katıyorum bunaOhhh yatılı ha ne güzel Elacım
ne dersi abla calışıyosun
hiç bilmiyorum abla daha hiç olmadım doktorum dedi ama simdilik konrtol altındayumurtalı seyler yemiyorum olur ya ilerde acil bişey olur onun için hiç başlamayayım ki etkisini zamanla yitirmesin vucut alısmasın
bi kere o oglan bana pansuman yapmıştı elime ne zaman ilaç almaya gitsem hemen bana bakıyo yanıma geliyo falan
işaretli yere çok güldüm Allah iyliğini versin
bugün belimin inceldiğini fark ettim hemde ciddi sekilde bi ara ölçücem
kiloluyken belim yoktu düzdü orası bildiginiz gecen seneki bel ölçümee coooook yaklaştımm
oo ne güzel hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallahKpss çalışıyorum Dilvncm hafta sonu finallerim bitti
maydonoz limon olanmi baktim netten:)) ayy ne guzel kiz kiza eglenin acik:118: bozma sakin ole.. ben bozmamayi dusunuyorum insallah becere bilirim...
hadi insallah az kaldi gayet iyi gidiyorsun... olc bakalimm...sporda yapiyorsun yaa
sen yeme bari yumurta felan ne olur ne olmazz:((( anasilan sana igneci oglan yazişko
oo ne güzel hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah
şimdilik bişeyler düşünmediğim için istedigi kadar yazsın tınmıyorum bile annemi arkadasımı sinir etmek için anlatıyorummaydonoz limon olanmi baktim netten:)) ayy ne guzel kiz kiza eglenin acik:118: bozma sakin ole.. ben bozmamayi dusunuyorum insallah becere bilirim...
hadi insallah az kaldi gayet iyi gidiyorsun... olc bakalimm...sporda yapiyorsun yaa
sen yeme bari yumurta felan ne olur ne olmazz:((( anasilan sana igneci oglan yazişko
yurtdışı destekli özel egitim görüyorum ablaAmin Dilvincim ALLAH(C.C) herkesin gönlüne göre versin inşaALLAH(C.C)... (amin...)
Sen okuyor musun? :26:
yurtdışı destekli özel egitim görüyorum abla
peki senin bölümün ne, ne istiyorsun
umarım hakkında en hayırlısı neyse o olurrAnladım canım benimne kadar güzel
Bende' Kamu Yönetimi' okuyorum seneye son sınıfım nasipse yani finallerden sonra belli olacak son senem olup olmadığı nasipse inşaALLAH(C.C)
Eylülde ki memurluk sınavlarına hazırlanıyorum bir yandanda
umarım hakkında en hayırlısı neyse o olurr
canımın için sen günlüğüme yazınca fark ettim ki hayallerime yazacagıma hayellerime yazmışım anladım ki gece ders çalışırken konu falan aclmaz sakin kafayla açılır
editöre mesaj attım şimdi
Allahım Allahım yaaaaAmin inşaALLAH(C.C) canım
ALLAH(C.C) razı olsun canım benim
Bende farketmemiştim ya
Allahım Allahım yaaaa
ahahah bende betülden sonra fark ettimhayeeeller gercek olsadimi
komik dilvin bende solemesen farketmemistim
oooo maşallahhhh çalışkan esracıkkkSelam fıstıklar
Jillianımı yaptım (level2) yemeğimi yedim (bir tabak etli bezelye) geldimsizler neler yapıyorsunuz bakalım? Eloşum listemiz biraz değişmiş sanırım benim boyum da 160 cm canım. Dilvincim hayEllerin ne alemde tatlım
İyi yapmışsın, yeter ki hareket olsunDans da sporun en eğlenceli yollarından biri
nasilsiniz kizlarnapiyorsunuz..
kahvaltim:
1 simit
2 kk peynir
6 dilim sucuk (kendi yaginda)
bir kupa yesil cay
Günaydınn
Kahvaltı ve spor ile güne başladımmşimdi temizlik sonrası ders zamanı
haftaya salı günü tanışma faslı olur asıl derse girişimiz haftaya cuma günü olur
keşke bende yumurta yiyebilsem
yakında bizim sitenin eczanesine gidip iğne yaptırıcam ordaki cocuk cok yakışıklı diye yada benimle ilgileniyo diye değil ya yumurta yemek istediğim içinn
oglen yarim muz yedim.. kepekli grisini ve peynir tabagi yaptim kendime aksam ne yapicam simdilik bilmiyorum.. kilom bir cikiyo bir iniyo bugun ayni kilodayim... halla(( su 60 tan kurtulamadim bir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?