- Konu Sahibi elaprensess
-
- #4.321
bilmez miyim o jillianıDilvincimm ben bugün karabuğday diyetine başlayamadım canım, şu aralar hastane işlerim var maalesef, özel bi diyet yapmam pek mümkün durmuyor, aynı düzenimde kalmam en uygunu gibi şimdilik. Bu arada Jillian'a başladım sayende, çok zorluyor yahu, egzersiz bittiğinde önce duşa sonra yatağa atıyorum kendimi
sen mi ben miii ?Ben de gayet iyiyim az önce 1 tabak etli bezelye yedim, 2.ve son öğünümKarataya devam ediyorum baya tok tutuyor sevdim...
Ama ramazanda oruçken nasıl besleneceğim konusunda hiçbir fikrim yokiftardan sonra çok acıkıyorum bir de ailemin yanında olacağım annem şimdi ramazan diye tatlılar pastalar börekler yapacak off ne yapacağım ben
Kızlar bugünkü menüm:
Uyanınca;
- 1 bardak limonlu su ve 1 tane kuru erik
Kahvaltı;
- 1 yumurta
- 1 ince dilim yağsız beyaz peynir
- 1 salatalık
- 2 çeri domates
- 1 dilim kızarmış kepek ekmeği
Öğle yemeği sırasında hastanedeydim, evden çıkmadan çantama attıklarımı yedim.
- Yarım muz
- 200 ml. yağsız süt
Akşam;
- 7 tane fırında mantar
- 1 kaşık haşlanmış ıspanak
- 1 kutu probiyotik yoğurt
- Salata (iceberg + yarım kırmızı biber + yarım salatalık + bol limon ile hazırladım)
Sporumu da yaptım: Jillian Michaels 30 day shred - level 2
Sporumu da yaptım: Jillian Michaels 30 day shred - level 2
sen mi ben miii ?
ben de napcagımı bilmiyorumzaten derslerim sınavlarım olucak ramazanda eve kendimi zor atıcam sabah büyük ihtimal yürürüm haftada 3 gün ramazan bayramında düşman catlatmam gerekk
hadi fazla yiyip ipin ucunu kaçırırsam diyorum korkuyorummmm
sen gelde bunu laz trabzonlu bir anneye anlat buyur annemle konuşma sözü sizindirrrAynen ben de bir yıldır spor yapıyorum güya. Ama bu jillian başka bir şey, canıma okuyorSenin kaçıncı günün tatlım?
Hayır dilvinnn hayır kaçırmamamız gerek kesinlikleannelerimizi ne yapsak ya söz mü verdirsek benimki hiçbir şekilde söz dinlemiyor
Aynen ben de bir yıldır spor yapıyorum güya. Ama bu jillian başka bir şey, canıma okuyorSenin kaçıncı günün tatlım?
bilmez miyim o jillianı
güzel bişeye vesile olmuşsan
m ne mutlu bana tatlım
sormak istedigin aklına takılan olursa cekinmeden sorabilirsin
afiyet olsun canım
2. günüm, yeni başladım canım :) Sabahları Jillian, akşamları da yoga yapıyorum, Jillian'ın yaptığı ağrılar yogayla hafifliyorSen kaçıncı günündesin?
Merhaba hanimlar bu jillian ne kadar zorrr, hangisini yapiyorsunuz siz? Faydasini gorenler kimler?
gunaydin betulcumm
nasilsin bugun??
her bir level 10 günlüktür,Teşekkürler canım :)) O halde hemen sorayım -fırsatı da hiç kaçırmam- her bir levelı kaç gün uygulamamız gerek ve ara vermemiz gerekiyor mu?
Ben ikinci levelin 3.gününü yaptım bugünüçüncü levelin daha kolay olduğunu yazmışlar yabancı forumlarda. Umarım öyledir çünkü 2 çok zor
Teşekkürler tatlım :) Senin akşam sporun nasıldı?
Merhaba hanimlar bu jillian ne kadar zorrr, hangisini yapiyorsunuz siz? Faydasini gorenler kimler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?