hedef 50 kilo olmak.. :)))

Tıp okuyorum canım doktor olacağım inşallah. Bu seneyi saymazsak 2 yılım kaldı :))

Nasıl başlayabilirsin... Bence önce çok kalın olmayan bir gramer kitabı bul oradan konuları hatırla. Eş zamanlı olarak da kitap veya gazete okumaya başla. O başta zorlarsa seviye durumuna göre hikaye kitapları al satılıyor b1 b2 c1 vs... Seviyeni öğrenip (internette seviye testleri var) kendi seviyenin bir üstündeki hikaye kitaplarından alabilirsin. Okul durumunu bilmiyorum ama hergün 1-2 saat ayırsan çok güzel geliştirirsin. Mesela 1 saat gramer tekrarına 1 saat de kitaba ayır. Veya bu kadar vakit ayıramazsan yarımşar saat yap. İzlediğin dizileri ve filmleri de bundan sonra ingilizce altyazıyla izlemeye çalış o da çok çok geliştiriyor. Mesela avatarından anladığım kadarıyla game of thrones izliyorsun, ben o dizi başladığından beri hiç türkçe altyazı indirmedim hep ingilizce altyazıyla izledim. Sırf o dizinin bile bana kattığı ortaçağ/savaş/kraliyet ingilizcesi lügatı var :1:
sen diyince arastırdım o diziyi benim arkadasım izliyo :1:
ben bilmiyorum fragmanını bile izlemedim :1:
uyumadan 1 saat daha gitti desene :1:
bende vampir serisine baslayayım o zamanda şiveler falan karışmasın çünkü taklit yetenegim baya gelişmiş benim :60:
demesinler bu kız hangi çağdan geliyo diye :60:
burdak, topiclerde de pratic yaparımm yardım eder misinn:23::23::23:

sen diyince arastırdım o diziyi benim arkadasım izliyo :1:
ben bilmiyorum fragmanını bile izlemedim :1:
uyumadan 1 saat daha gitti desene :1:
bende vampir serisine baslayayım o zamanda şiveler falan karışmasın çünkü taklit yetenegim baya gelişmiş benim :60:
demesinler bu kız hangi çağdan geliyo diye :60:
burdak, topiclerde de pratic yaparımm yardım eder misinn:23::23::23:

Tabi ki ederim tatlım :)) Avatarındaki kız orda başrol gibi bir şey de, başka da pek dizi filmde oynamadığı için izliyorsun sandım :)

Tabi ki ederim tatlım :)) Avatarındaki kız orda başrol gibi bir şey de, başka da pek dizi filmde oynamadığı için izliyorsun sandım :)
teşekkürler tatlım bu arada gercekten tebrik ederim seni hem tıp hemde yabancı dil hobin valla bravoo:46::46::46:
bugün günümüzde yayınlanan bi kısa dizi bulup ingilizcesini izliyim ve sıfırdan defter acayım kendime yeni defter büyük aşk bilirsin:52:

teşekkürler tatlım bu arada gercekten tebrik ederim seni hem tıp hemde yabancı dil hobin valla bravoo:46::46::46:
bugün günümüzde yayınlanan bi kısa dizi bulup ingilizcesini izliyim ve sıfırdan defter acayım kendime yeni defter büyük aşk bilirsin:52:

Aynen :1: Eğer izlemediysen sana how i met your mother'ı öneririm. Hem günlük bir dizi, 2005 gibi başlamıştı yeni bitti. Hem sürekli günlük dille konuşuyorlar. Hem de komedi olduğu için her bölümü sadece 20 dakika.

Aynen :1: Eğer izlemediysen sana how i met your mother'ı öneririm. Hem günlük bir dizi, 2005 gibi başlamıştı yeni bitti. Hem sürekli günlük dille konuşuyorlar. Hem de komedi olduğu için her bölümü sadece 20 dakika.
disney channeldeki kısa diziler gibii bayılırımm:1:
bugun gece bakarım insallahh tesekkurler tatlım:16:
zaten sürekli inglizce sarkı dinlerim:31:

Merhaba kızlar bugün yediklerim
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, yeşil çay, domates, salatalık ve kaçamağım sucuklu yumurta:)

Ara: neskafe

Öğlen: yoğurt çorbası, taze fasulye, probiyotik yoğurt

Ara:elma

Akşam: 4 küçük köfte, yoğurt çorbası, azıcık karisik Kızartma

Bemimki de Dünün aynısı aslında :)) öyle her gün farklı yemekler yapan bir insan değilim :) aksam yemekten sonra 2 küçük meyveli pasta gibi birşey yedim ama pasta dediğime bakmayın 2si toplasam avuç içimin yarısı anca eder. Tam adlarını bilmiyorum. Beslenme listemde akşam meyve ve süt var onları yemicem

Merhaba kızlar bugün yediklerim
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, yeşil çay, domates, salatalık ve kaçamağım sucuklu yumurta:)

Ara: neskafe

Öğlen: yoğurt çorbası, taze fasulye, probiyotik yoğurt

Ara:elma

Akşam: 4 küçük köfte, yoğurt çorbası, azıcık karisik Kızartma

Bemimki de Dünün aynısı aslında :)) öyle her gün farklı yemekler yapan bir insan değilim :) aksam yemekten sonra 2 küçük meyveli pasta gibi birşey yedim ama pasta dediğime bakmayın 2si toplasam avuç içimin yarısı anca eder. Tam adlarını bilmiyorum. Beslenme listemde akşam meyve ve süt var onları yemicem

Canım bence sucuklu yumurta kaçamak sayılmaz. Kızartma dışında gayet güzel bir menü olmuş :46: Benim midem kazınıyor saatlerdir tatlı bir şeyler çekiyor canım ama kendimi tuttum... Saatten dolayı sağlıklı atıştırmalıklar bile yiyemiyorum. Yarın kendime bitter çikolata kaplı meyve veya elma cipsi hazırlayacağım kalorisi çok düşük :8:

mrb ben 6 ay oldu dogum yapalı sezeryanla dogum yaptm boyum 1.60 cm 75 kılodan suan 65 dustm ama durakladm veremıyrm arkadaslar ben dr ayca kayanın aylık 8 kıloluk dıyetını uygulamaya basladm ama acayıp kabızlık cekıyrm ama dıyetı bırakınca kabızlık gıdıyr buyuk tuvalete cıkıyrm lutfenr yardımcı olurmusnz bana sıze gunluk ogunlerımı yazacam acaba yanlısmı beslenıyrm hedefım 50 kılo olmak hemde 3 ıcınde vermem gerekır arkadaslarm dalga gecyr kılolrm yuzunden evden cıkamaıyrm moralım cok bozuk arkadaslar lutfen banada yardımcı olurmusnz ?

SABAH 1 dılım kepek ekmegı haslanmıs yurmata( veya peynır) domates salatalık sekerısz cay 2 bardak su

ÖGLEN =5 kasık zeytın yaglı kabak yemegı sade lımonlu salata 2 bardak su ve bır kase yogurt

aksam = 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı 1 baardak su bır tabak sade lımonlu salata,yogurt

ben bunları yıyrm genelde gunde 90 dk yurus ve aksamları seekersız cay bol bol su ama kabızlık cekıyrm lutfen bana hem zayıflamk ıcın hemde kabızlık ıcın yardımcı olurmsun ben kayısı yıyorm hosaf fayda etmıyr yapamıyrm buyuk tuvaletımı yapamıyrm yardım yARDM =(

merhabalar , 2 haftadır bildirim yapamadım foruma giremediğimden.
ilk 54.3 demiştim.
bir sonraki hafta 53.3 geldim
bir sonraki haftada 53.5 geldim. (ama adetim gelmişti).
yarın bildirim yapmaya çalışacağım.
ama kilo verdiğimi hissetmiyorum hiç ve bir iştah aldı başını gidiyo.
motivasyonum düşük beni motive edin :14: bacaklarım çok kalın :43:

kilom bu haftaiçinde çok uçuk uçuk gitti 66.5 ları felanda gördüm bu hafta ama bugünkü kilom 65.4 :50:

Offf bi an önce 60lardan kurtulmalıyım :14::14::14::14::14:

Herkese selam. Bende 63 kiloydum şu an 58 oldum inşallah daha da veririm. Haftada üç gün düzenli spor yapıyorum en fazla koşu bandında 6 km yürüdüm. Bazı günler de zumba yapıyorum. Sabah kahvaltım yok öğlen canım ne isterse yiyorum akşam yine yemek yemiyorum günde 2 litre de su içiyorum. İnşallahhhhhhhhh en kısa zamanda eski kilomda olucam :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın. Kilo bildirimi geçen hafta 57.1 bu hafta 56.6.
500 gram da iyi bizim kiloda
:nazar:masaallah kizlar darisi basima.ben geçen hafta 53.6 idim şimdi 53.4 oldum.2 hafta oldu abur cuburu keseli toplamda 1 kilo gitti.
Yediklerim dun
Kahvalti nesfit
Oglen 3 kofte yogurt
Karpuz ve kahve ara öğün
Aksam taze fasulye salata yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi
Cay ve form biskuvi
Bu arada uyaninca 20dk samba yapiyorum.sambadan sonra ve uyumada önce yesilcay iciyorum.ve bolll su ama giden 1 kilo:(

Günaydın. Kilo bildirimi geçen hafta 57.1 bu hafta 56.6.
500 gram da iyi bizim kiloda
:nazar:masaallah kizlar darisi basima.ben geçen hafta 53.6 idim şimdi 53.4 oldum.2 hafta oldu abur cuburu keseli toplamda 1 kilo gitti.
Yediklerim dun
Kahvalti nesfit
Oglen 3 kofte yogurt
Karpuz ve kahve ara öğün
Aksam taze fasulye salata yogurt 1 dilim tam bugday ekmegi
Cay ve form biskuvi
Bu arada uyaninca 20dk samba yapiyorum.sambadan sonra ve uyumada önce yesilcay iciyorum.ve bolll su ama giden 1 kilo:(
samba nesfit cd'si olan samba mı tatlım:31:

Back
X