Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 69 kiloyum canim .ya kalorimi yazarım yada yediklerimi yazarim canim ama burda paylasmak onemli sonuc olarakEvet canım ben bi ara diyetle 32 kilo vermiştim ve acayip kararlıydım hırs yapmıştım. Tekrar aynı istikrarı yakalamaya çalışıyorum. Sen kaç kilosun ? Yediklerinizi mi yazıyorsunuz yoksa kaç kalori aldınız toplamını mı?
Merhaba canım kilon cok iyi ama tabi kendini aynada nasil gordugun onemli .basen için plates yapmani tavsiye ederim evde eliptik bisikletin varsa o da işe yarar en onemlisi de yuruyus ama hava sartlari falan ben firsat bulamiyorum sadece evde yapabildigim kadar yapiyorum . Ama senin kilona inmekde nasip olur insallahMerhaba benim de boyum 1.67 ve Kilom 55
Ben de bir ay içinde 50 olsam çok iyi olur veya 52. Hiç fark etmez
Yeter ki beni rahatsız eden tek yağ toplanan bölgem olan şu basenlerimden kurtulayım.
Sabah; 2 cherry domates, 1 haşl yumurta, 2 kücük salatalık, yarım tatlı kırmızı biber, 1 havuç rendesi, koca bir dilim ezine peynir bunların üzerlerine bol zeytinyağı ve baharatla 4 cevizle birlikte yedim. 1 bardak da şekersiz çay.
Kahvaltı öncesi; 50 sağ 50 sol bacak hareketi
Ara öğün yapmıyorum. Karatayın 6 saat kuralına uyuyorum 2 gündür. Daha önce de karatay diyeti yapıp sonuç almıştım.
Az önce, yarım saatten fazla pilates ve yoga karışımı spor yaptım.
2,5 litre su içtim. Bakalım inş yakabiliriz yağları :)
Merhaba canım kilon cok iyi ama tabi kendini aynada nasil gordugun onemli .basen için plates yapmani tavsiye ederim evde eliptik bisikletin varsa o da işe yarar en onemlisi de yuruyus ama hava sartlari falan ben firsat bulamiyorum sadece evde yapabildigim kadar yapiyorum . Ama senin kilona inmekde nasip olur insallah
Cips degilde çikolataya bende dayanamiyodum eskiden ama şimdi baya bir düzene soktum cok şükür eskisi gibi yemiyorumSaol çok teeşkkür ederim inş sen de istediğin fiziğe kavuşursun. Ya üstüm çok ince aslında. Ama basen ve üst arka bacak yani popo altının sıkılaşmaya ihtiyacı var. Sıkılaşırken de kalınlaşmamak için dengeli besleniyorum. Aslında birkaç hafta önce şyiydim ama cipse ve çikolataya bir dadandım. Birkaç günde bile hemen farketti popom. O yüzden bıraktım bir haftadır bu kafaya geçtim tekrar :)
Cips degilde çikolataya bende dayanamiyodum eskiden ama şimdi baya bir düzene soktum cok şükür eskisi gibi yemiyorum
Aslinda gece 11 de su haric yeme icme faslının bitmesi gerek ama cok mecbur kalirsan en azindan Muz yerine tarçın koy bence sütüne .cunku muzun kalorisi biraz yüksek gece tercih etme derimGece saat 11 gibi yatmadan birkaç saat önce bir bardak sütle bir muz ve birkaç ceviz karıştırıp milkshake yapılıp içilir mi acaba ya? Bir saat sonra yürüyüşe çıkıcam. Akşam yemeğimi yedim 6 bucuk gibi. Yürüyüş sonrası bi protein kaynagı olsun diye. Acaba kilo alımı yapar mı?
Bende cok acıkınca saat 9 gibiyse eger (daha gecse sadece su ile yetiniyorum) iki kaşik yogurda bir tane salatalığı minikce dograyip icine kuru nane ve biraz pul biber ve bir iki damla zeytin yagi dökup yiyorum.Gece saat 11 gibi yatmadan birkaç saat önce bir bardak sütle bir muz ve birkaç ceviz karıştırıp milkshake yapılıp içilir mi acaba ya? Bir saat sonra yürüyüşe çıkıcam. Akşam yemeğimi yedim 6 bucuk gibi. Yürüyüş sonrası bi protein kaynagı olsun diye. Acaba kilo alımı yapar mı?
Bende cok acıkınca saat 9 gibiyse eger (daha gecse sadece su ile yetiniyorum) iki kaşik yogurda bir tane salatalığı minikce dograyip icine kuru nane ve biraz pul biber ve bir iki damla zeytin yagi dökup yiyorum.
Dogrudur canım Sen bilirsin tabiAslında muz yatmadan önce yenicek meyve olarak geçiyor birçok yerde. Böyle bi çizelge vardı. Hangi meyve ne zaman nasıl yenir diye. Kalorisi kaç hemen bakıcam şimdi bi şüphe ettim :/ hazır güzel düzeni oturtmuşken bozmuş olmuyım bi de. Süt ve muz içine bi çay kaşığı tarçın atsam nasıl olurdu ki?
Acıkmam da işte yürüyüş sonrası protein olsun diye içiyim diyodum.
Topigin hayirli olsun canim. Bugun epey spor yapmissin masallah iyi gidiyorsun .Ben de sabah 10:30 karatay kahvaltısı yaptım. Akşam 16:30 akşam yemeğimi yedim. Az önce 20:20de de milkshake yapıp içtim süt kakao tarşın ve muzla. Sabah 20 dk pilates + ikind 20 dk pilates,yoga, akşam birazdan leslie veya dans, sonra da ardından tekrar pilates yapıcam bi 20 dk. :) bugün toplamda 680 kalori almışım. Ama bana fazla fazla yetti. Doydum yani. Doyurucu ama kalorisi az şeyler yiyorum bakalım bir hafta sonra durum nolcak
Bu arada diyet günlükleri bölümünde 34-36 beden olma günlüğü açtım. Oraya yazmaya başladım her detayı![]()
Topigin hayirli olsun canim. Bugun epey spor yapmissin masallah iyi gidiyorsun .