• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

☆Hedef 50 kilo☆

Menum
Sabah 1 dilim kepek ekmeģi
Bir yesil zeytin
Birer catal helva peynir
Salatalık cay iki uc catal yumurta

Oglen iki uc tane kendi yaptgm bitterli cocostardan yedim (regl gunum bu haftayi en hafif sekilde atlatmaya calscam en azindan hazir gidalardan yagli ve serbetli tatlilardan kesinlikle yememem lazim)

Akşam
alabalık
Limonlu sirkeli salata

Saat 8 gibi film izlerken bir kase cekirdek ve sekersiz cay

Spor yok ama bugun hic oturmadigm bir gundu fırsat bulupta spor yapamadim bir dahaki cuma 67 hedefim bakalim en azindan 67 kiloya yaklaşmak isterim .

Canim nasilsin ? Hatirliyorum seni az cok bende devam ettiremedim iş güç bebek derken. Şimdi tekrar başladım bugün. 60 kiloya kadar düştüm ama 1 ayda 2.5 kilo aldim 62.3 üm şuan. Hedef 50. 86.8 den düştüm 10.5 ayda.

Canim nasilsin ? Hatirliyorum seni az cok bende devam ettiremedim iş güç bebek derken. Şimdi tekrar başladım bugün. 60 kiloya kadar düştüm ama 1 ayda 2.5 kilo aldim 62.3 üm şuan. Hedef 50. 86.8 den düştüm 10.5 ayda.
Ben pek hatirlayamadim ama olsun iyiyim canım sen nasılsın. Cok guzel kilo vermissin ahh keske ben de bir 60 olsam sonrası gelir insallah da işte ne yapalım cok fazla sıkamıyorum kendimi ancak boyle yavas yavas . Gec olsun guç olmasin

Hem senin bebek varmiş allah bagıslasin benim bebek olsa kilo onemli degil verilir de bebegimde olmuyo onunda bende kotu etkisi oluyo ister istemez . Ne yapim Allah kerim

Ben pek hatirlayamadim ama olsun iyiyim canım sen nasılsın. Cok guzel kilo vermissin ahh keske ben de bir 60 olsam sonrası gelir insallah da işte ne yapalım cok fazla sıkamıyorum kendimi ancak boyle yavas yavas . Gec olsun guç olmasin
Linam07 eski nickim hatırladın mi : aynen geç olsun güç olmasın ki zaten 2 kilo vermişsin sanirim durmak yok yola devam

Menum
Sabah yarım yulaflı krep
Domates salatalik
1 kaşık lor peynir 1 tane yeşil zeytin
Yeşil cay

Akşam
4 mercimek koftesi ve yarım alabalık 2 parça karnabahar

SelamEn Büyük TÜRKİYE
Son 3 gün inanılmaz yogundum ve diyet biraz esnedi:skandal::KK12:

Vazgecmek yokEn Büyük KK

Tekrar spor ve karatay beslenme odaklı ve 3 günü telafi edecek sekilde hırsla azimle kararlılıkla devammm
:KK76:

Merhaba

Bugün beslenmeye dikkat etmedim:kk77: ama spor harikaydı en az 2 saat tempolu yürüyüş :halay:ve 15 dk fitness:spor:
Yarın görüşmek üzere..

Günaydın
Karatay Kahvaltı tamam:kk77:
Simdi super tempolu yürüyüş:KK73:

1 saat yürüyüş yaptım:nazar:
Uyumadan 15 dk fitness da yaparsam harika olacak:dua:

Benim hedef kilom için son 7 gün:KK12:Son günlerde hem beslenmeye hem de spora yüklenmem lazım:spor::KK6:

Birkac gundur cok yogundum misafir falan agırladım düzensizdi menum ama hep az az yemeğe calıştım her cuma yada iki haftada bir kilo bildirimi yapmayı düsünyorum insallah tez zamanda 65i de gorurümm spora fırsatım olmuyo bu aralar ama yarın bir sekilde firsatıni bulup sporumu yapcam insallah yarınki hedefim en az 30 dakika spor:spor:

Bugun ku menum
Kahvalti;kuçuk bir kase kadar patates kızartması (bunu yedigim icin ekmegi cıkarttım)
Iki haslama yumurta
Bir catal helva (kahvaltida bal recel helva tarzı seyler yemezdim pek ama bu aralar yiyorum nedense gün boyu seker ihtiyacimi dengeliyo gibi geldi ayrıca enerji veriyo sanki ama tabi olçüm en fazla 2 tatli kaşıģı)

Saat 16:30 da akşam yemegi yedim
1 kepce lor peynirli makarna
3 parca tavuk gogsu(birkac damla yağda yapistirmayan bir tavada şinitzel seklinde pisirdim gayetde doyurucu oldu hem degişik bir alternetif benim icin. Sonucta hep sote yada haşlama yiyemeyiz.bilmiyorum ben bu sekilde kendimi cook fazla sıkmadan ama aşırıyada kacmadan devam ediyorum. Hem boylelikle çekilmez bir hal almiyo.zaten diyet olarak şartlandirmak istemiyorum kendimi ben saģlıkli beslenmeye gayret ediyorum ve hedef kilomada ulaşsamda devam etmek benim niyetim. Ama 65 i bir gorsem daha da motive olcam o zaman kilo vermem daha iyi devam edecek gibi geliyo bana. Neyse cok yazdim galiba okuyan herkese selam olsun :KK37:
:KK25:

Menum
Sabah 1 tane yulafli krep
Biraz marul ve domates

Akşam
3 yk lor peynirli makarna
3 tane Ton balikli kofte
3 kaşık yogurt

30 dk egzersiz
Su 2 lt

Merhaba
Bugün sabah daha iyi gördüm vücudumu :KK36:

Karatay beslenmeye bağlı kaldım :kk77:
30 dk yürüyüş +15 dk fitness:spor::KK6:MaşaAllah
:KK68:

Yarın görüşmek üzere:KK5:

Selam Hanımlar

Karatay beslenmeye bağlı kaldım:kk77:

15 dk fitness yaptım:spor:

:nazar:simdi de yürüyüşe cıkıcam:KK73:
2 litre su ve 3 bardak bitki çayı içtimm:KK50:

Selam Hanımlar

Karatay beslenmeye bağlı kaldım:kk77:

15 dk fitness yaptım:spor:

:nazar:simdi de yürüyüşe cıkıcam:KK73:
2 litre su ve 3 bardak bitki çayı içtimm:KK50:
Canım karatay deyip duruyonda menünü bir göremedik yani neymis bu karatay diyeti neler tüketiyosun

Merhabalar. Ben de 1.70 boyunda 68 kiloyum. 2 yıl önce 54 kiloydum. Sağlık sorunları sebebiyle 25 kilo kadar aldım. Şimdi vermek istiyorum tekrar. Kahvaltıda domates peynir yiyorum, ekmek yemiyorum. öğle yemeğimi 3-4 parçaya bölerek akşama kadar 2şer saat aralıklarla bitiriyorum. Akşam yemeklerini bugün itibariyle kesmek istiyorum ve her gün 1 saat eliptik bisiklet yapmaya çalışıyorum. ancak yarım saat sonra çok sıkılıyorum eliptik bisiklette. sıkılmamak için önerisi olan var mı? :(
inşallah ben de 1 ay sonra 58 e düşme hedefim var.

Canım karatay deyip duruyonda menünü bir göremedik yani neymis bu karatay diyeti neler tüketiyosun

Canım Çok hoşsun:KK66:
...........
Karatay Beslenme hakkında kesinlikle duydugun topiclerde okudugun bilgiler vardır.Madem detay istiyorsun yazayım : Ekmek yani unlu gıda ve şekerli besinler kesinlikle tüketilmemeli.2 ya da güne erken baslamaya bağlı olarak 3 ögün tavsiye eder. İştah ve enerji durumuna göre yani.. Ögünler arası 4-5 saat olması lazım.

Kahvaltı Menüsü : yumurta (haslanmıs yada tereyağda piişirilmiş olmalı / ben iştahıma göre bazen haşlama bazen pişirme yapıyorum) biber salatalık domates özellikle zeytin ceviz+badem den oluşuyor. Yanında mutlaka bitki çayı tüketiyorum.

Öğle yada diğer öğünler : bol yeşillikli zeytinyağlı salatam sabit olmak üzere bazen tavuk haşlama, balık ızgara, karnabahar, yogurt corbası gibi evdeki malzemelerden ve zeytinyağlı olarak yaptığım yemekler oluyor.

...........

Ben eskiden çok fazla kilo verme yöntemi denedim.
Şok diyetler yaptım
5 günde 5 kilo vb
Kalori hesabı ile diyet yaptım Elimde kalorileri yazılmıs besinlerin olduğu notlarla yaşadım:silah:
Hepsinin kısa süreli tatmin edici etkisi oldu
Hatta 10 günde 7 kilo verdiğim zamanlarda oldu :ukala:
Bir süre sonra tekrar fazlasıyla kilo aldım. :KK61::KK61:

O yüzden şu besini su kadar tükettim yazmıyorum.

Karatay beslenmeyi yaşam tarzım haline getirmeye çalışıyorum. Zor değil ama eski alışkanlıklarımı yıkmak (ekmek+çay bol şekerli :sus:) zaman alıyor.Ama başaracağım:sampiyon::KK5:

Spor yapmak önemli+ sıkı ve fit beden için gerekli diye yazıyorum
Su ve Bitki çayı tüketimi yağ yakımı için önemli diye yazıyorum:KK71:

Uzun yazdım:işsiz:

.....
Neyse gelelim bugüne:nazar:
Karatay kahvaltımı yaptım:kk77:
15 dk fitnes yaptım
Bitki çayımı içtim
Akşam yürüyüş yapacağım:spor:
Görüşürüz:KK68::KK36:

Merhabalar. Ben de 1.70 boyunda 68 kiloyum. 2 yıl önce 54 kiloydum. Sağlık sorunları sebebiyle 25 kilo kadar aldım. Şimdi vermek istiyorum tekrar. Kahvaltıda domates peynir yiyorum, ekmek yemiyorum. öğle yemeğimi 3-4 parçaya bölerek akşama kadar 2şer saat aralıklarla bitiriyorum. Akşam yemeklerini bugün itibariyle kesmek istiyorum ve her gün 1 saat eliptik bisiklet yapmaya çalışıyorum. ancak yarım saat sonra çok sıkılıyorum eliptik bisiklette. sıkılmamak için önerisi olan var mı? :KK43:
inşallah ben de 1 ay sonra 58 e düşme hedefim var.

Merhaba Hg:KK36:
Boy uzunluğun harika:nazar::nazar:
Ben de eliptik bisiklet kullanmak istiyorum ama düzene geçemedim. Etkisi süper:KK49:
Hedefine inşallah ulaşırsın
:KK200:

Back
X