• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

☆Hedef 50 kilo☆

Çok teşekkür ederim. Sen nasılsın nasıl gidiyo? Şimdi yarım saatten fazla pilates yaptım adaçayımı içiyorum. Böyle abanmayınca değişmiyo benim fizik napıyım. Alışkın spora. Yormak gerekiyo
Iyiyim canim saol. Napim ev işlerinden fırsat bulsam bende spor yapcamda evde cok isim var bugunde boyle kolari harciyacam galiba :temizlik:
Ama iyi gidiyo benimde insallah tarti gününde guzel sonuclar elde ederiz

Iyiyim canim saol. Napim ev işlerinden fırsat bulsam bende spor yapcamda evde cok isim var bugunde boyle kolari harciyacam galiba :temizlik:
Ama iyi gidiyo benimde insallah tarti gününde guzel sonuclar elde ederiz

Sizin tartı gününz ne zaman? Ben 10 gün sonra tartılıyım diyorum, tam 2 hafta olmuş olcak o zaman

Selam Hanımlar :KK52:

Bugün 2 ögün yaptım. :kk77:yalnız şimdi canım bir seyler istedi. İradem bakalım ne yapacak:olamaz: 1 saatten fazla yürüyüş yaptım ama fitness yapmadım. Uyumadan önce 15 dk bi set yaparım :spor: Sabah yine beni motive eden bel cevremdeki sıkı görünümdü:KK36::KK68:

Sizler de fırsat buldukca yazın lütfen. Merk ediyorum.:KK66:

Tartı günü belirleyelim mi?

Selam Hanımlar :KK52:

Bugün 2 ögün yaptım. :kk77:yalnız şimdi canım bir seyler istedi. İradem bakalım ne yapacak:olamaz: 1 saatten fazla yürüyüş yaptım ama fitness yapmadım. Uyumadan önce 15 dk bi set yaparım :spor: Sabah yine beni motive eden bel cevremdeki sıkı görünümdü:KK36::KK68:

Sizler de fırsat buldukca yazın lütfen. Merk ediyorum.:KK66:

Tartı günü belirleyelim mi?
Canım bu ayın 31 inde kilo bildirimi yapalım daha sonra da her cuma kilo bildirimi yapalim bence

Günaydınnn :KK36:
Ben hafif bir kahvalti ile gune basladım sizler neler yapiyorsunuzz

Menum
Sabah ince bir dilim kepek ekmegi
Iki catal peynir
2 yesil zeytin
1 haslama yumurta
Cay (cayima ve kahveme seker koymam asla)

Aksam
Bir tabak üstü et kavurma

Birazdanda sade kahvemi icerim

Su 1.5

Menum
Sabah ince bir dilim kepek ekmegi
Iki catal peynir
2 yesil zeytin
1 haslama yumurta
Cay (cayima ve kahveme seker koymam asla)

Aksam
Bir tabak üstü et kavurma

Birazdanda sade kahvemi icerim

Su 1.5

Çok iyi gidiyorsun:nazar:

Ben her zamanki gibi mnüleri Karatay beslenmeye uygun yaptım. Bugün 3 öğün yedim. :kk77:
40 dk yürüyüş:KK71:
30 dk fitness:spor:
3 bardak bitki çayı içtim. Limonlu su ve su içmeye devam ediyorum:KK50:

Bedenimde gözle görülür değişiklik var MAşallah :nazar:super gidiyorum:KK68::KK36::sampiyon:

Bugunkü Menum ;
sabah 1 haslama patates
Iki kucuk haşlama yumurta
Bir ince dilim salam
2 yesil zeytin 3 catal peynir
1er cay kasigi tahin pekmez
Bir çiğbiber bir kücuk salatalık
Şekersiz çay

Akşam
Karnabar tava (yagsiz )sadece tavaya bir iki damla yağ sürdüm
havuc tarator
3 kaşık bulgur pilavı

1,5 lt su
15 dakika tempolu eliptik bisiklet

Son düzenleme:
Merhaba benim de boyum 1.67 ve Kilom 55
Ben de bir ay içinde 50 olsam çok iyi olur veya 52. Hiç fark etmez :p
Yeter ki beni rahatsız eden tek yağ toplanan bölgem olan şu basenlerimden kurtulayım.
Sabah; 2 cherry domates, 1 haşl yumurta, 2 kücük salatalık, yarım tatlı kırmızı biber, 1 havuç rendesi, koca bir dilim ezine peynir bunların üzerlerine bol zeytinyağı ve baharatla 4 cevizle birlikte yedim. 1 bardak da şekersiz çay.
Kahvaltı öncesi; 50 sağ 50 sol bacak hareketi

Ara öğün yapmıyorum. Karatayın 6 saat kuralına uyuyorum 2 gündür. Daha önce de karatay diyeti yapıp sonuç almıştım.

Az önce, yarım saatten fazla pilates ve yoga karışımı spor yaptım.

2,5 litre su içtim. Bakalım inş yakabiliriz yağları :)
boy kilo aynı basen derdim var :)basen kısmı olcuyorum bacağımı 55 cm biri yani 5 cm incelme lazım :)

boy kilo aynı basen derdim var :)basen kısmı olcuyorum bacağımı 55 cm biri yani 5 cm incelme lazım :)

Benim basen kısmı dış çevreden 95 - 96 çıkıyor canım. Ama belim onkadar ince ki popom kocaman kalıyor. Tek yapmamız gereken onkısımdaki faxla yağlardan kurtulup yerini sıkı bir kasla sabitlemek :KK51:
O zaman çok mutlu olucaz eminim :KK68:
Bunun için üşenmedim konu açtım. 34-36 beden olma diye. Ordan kendime günlük yaptım. Bakabilirsin ordan da, bir hafta sonra ölçülerimle birlikte yeni kilomu yazıcam orda :spor:

Bugun ku menüm (oruc gunlerimi aksattim ama tansiyonum pek iyi degil ondan dolayı)
Sabah ~2 zeytin
Peynir (kibrit kutusunu gecmez genelde)
1 büyük çiğ sivri biber ,bir salatalık
Cok az kendi yaģında pismiş sucuklu yumurta iki kucük ve ince dilim kepek ekmeģi

Akşam saat 16:00~(erken yiyorum genelde acıkırsam biriki kaşık yogurtla idare ediyorum icine bazen chia bazen salatalik ve kuru nane ekliyorum )ama en gec saat 21:00 i buluyor

Akşam menum ~
4 yk et suyunda pilav üstüne sebzeli tavuk yemeģi bir buyuk kase cacık

2 saat sonra sade kahve (her akşam kocamla huyumuzdur kahve icmeden duramam yanında bu akşam kendi yaptıgım bitterli cocostar vardi ama sadece bir catal yedim zaten tadımlik yapmiştım.genelde 3 tane kuru siyah üzümle icerim kahvemi )

Su 2 lt
15 dakika eliptik

Benim basen kısmı dış çevreden 95 - 96 çıkıyor canım. Ama belim onkadar ince ki popom kocaman kalıyor. Tek yapmamız gereken onkısımdaki faxla yağlardan kurtulup yerini sıkı bir kasla sabitlemek :KK51:
Bunun için üşenmedim konu açtım. 34-36 beden olma diye. Ordan kendime günlük yaptım. Bakabilirsin ordan da, bir hafta sonra ölçülerimle birlikte yeni kilomu yazıcam orda :spor:
aynı işte 95 96 :) belim 64 oyuzden sanki çok büyükmüş gibi duruyor oyuzden gözüme batiyoe :)

hadi inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın :)

Menüm☆
*sabah 1 kücük haşlama yumurta
*Bir tane (küçük) sigara böreğı
*1 yeşil zeytin biriki çatal peynir
*1 er cay kaşiģı tahin pekmez
*1 bardak Yeşil çay

Ara öğün
*Iki kaşık chialı yoğurt

Akşam saat(16:00) kocam işten15:00 de geliyo acıkmış olduğu icin erken yiyoruz mecburen
*5 tane mercimek koftesi bol marull (ben iki kişilik yaptıgım icin miktarıda,içerisindeki yağı da az kullanıyorum)

Saat 18:00
*bir sade türk kahvesi kuçük bir kase patlamş mısır

20 dakika civarinda eliptik bisiklet
1,5lt su

Bugunde guzeldi yarında ev temizliği yaparım aktif olurum yani:temizlik: . Tartı gunümde 68 i görmek istiyorum inşallah iyi sonuc alirım pes etmek yok :KK20::spor::KK55:

♡Bugünkü menün♡
○sabah(10:00)
▪bir yeşil zeytin
▪Biriki çatal peynir
▪İki ince dilim salam

▪bir tane yulafli krep
▪birkaç yaprak marul
▪bir büyük bardak ayran
○Ara öģün siyah cay (4 cay bardağı)

○akşam(16:00)
▪ton balıklı köfte
▪ayran

Biriki saat sonra sade kahve yanında yarım kakaolu muz

Su 2 lt ye tamamlarim

SelamlarEn Büyük TÜRKİYE
Bir kaç gün yazamadım:KK12: Son sürat devam ediyorum:KK49:Karatay beslenme artı spor:kk77::spor: vücudum inanılmaz şekillendi yani eskisine göre:halay:

31. inde tartı günü yapamayabilirim ama yapınca yazacagım:KK5:

Birde eliptik bisiklet kullanan arkadaslara sorum olacak : Bugün kullanırken gövde kısmında pedal cevrilmede duraklama yaptı kayıs cıktı gibi düşündüm . Servis olmadan nasıl onarabilirim ?:KK56:

Menüm
Sabah birkać catal patates (az yağda)
1 yeşil zeytin 2 haşlama yumurta
1 kücük dilim kepek ekmeģi
Birer cay kaşigı tahinpekmez
1 çatal helva
saat 16:00
3 tane ton balıklı köfte
Bir kase Salata

Saat 19:00
1 avuç kadar cekirdek
Cay