öncelikle hepinize merhabalar arkadaşlar :) burdaki pek çoğunuz gibi yıllardır kilo almaya çalışanlardanım malesef
hep keşke zayıf değil birazcık kilolu olsaydım da onları vermeye çalışsaydım derim kendi kendime
o kadar çok özeniyorum ki fiziği düzgün insanlara hayır bende biraz kilo alsam öyle olucam ama yok ne yaptıysam alamıyorum
liseye başladığımda 36 kiloydum 40 kiloyla bitirdim o da zor bela yani
hep içime tayt giyiroum bacaklarım zayıf gözükmesin diye ve bıktım artık bu durumdan yaz geliyo üstelik yazın bile giyiroum düşünün durumumu
bi iki kez diyetisyene gittim devam etmedim sonra belki devam etseydim alırdım. geçen sene ensure denile besin takviyesi mamalardan kullandım bi süre etki etmedi vitamin hapları balık yağları denemediğim şey kalmadı nerdeyse
şimdi liseyi bitireli 3 yıl oluyor üniversiteye hazırlanıyorum ve bu sene inşallah olucak üniversite. ve ben böyle incecik şekilde gitmek istemiyorum üniversiteye yaşımı göstermek istiyorum bunun için de iki haftadır düzenli olarak diyetisyene gidiyorum gittiğimde en önce söylediğim şey bana bi ilaç falan verin hemen kilo aldırablicek şekilde dedim ama tabiki önermedi öncelikle bi diyet listesi hazırladık şimdi bu diyeti uyguluyorum ayrıca spora yazılmamı istedi ama dersanem olduğu için ona zaman ayıramazdım bu yüzden evde spor yapmam gerektiğini söyledi spor yaparak kiloyu yağ olarak değil kasa çevirerek alırsam daha iyi olacağını göbek falan olmadan fit bi vücut yaratmamız gerektiğini söyledi. açıkçası haklı burda pek çok arkadaş yiyip yatın diyor ama gerçekten hem sağlıksız hemde bende işe yaramadı. günde yarım saat 3 kgluk dambıllarla kollarımı çalıştırıyorum bi de bilek bandı mı ne varmıs sanırım onu alıcam bacaklarım için. Ayrıca netten araştırdım bi kaç hareket var onları yapmaya başladım tabi diyetle birlikte. aynı zamanda gece yatmadan cici bebe süt ve muz karışımı yapıyorum. kilo aldıkça eminim daha da azimle yapıcam bunları.size tavsiyem eğer iştahınız yoksa ve yemeği benim gibi zorla yiyosanız kafanızda şu fizigi hoşunuza giden hatunları canlandırın ve diyin ki bende onlar gibi olabilirim önümdeki yemekleri yiyerek bu sizin hırs yapmanıza ve kendinize olan inancın gelmesini sağlayacaktır
yani ben öyle yapıyorum kendimi hırslandırmak adına neden bizde öyle kıvrımlı güzel hatlara sahip olmayalım dimi kızlar ?
bu yazıyı yazmdaki amacım öyle bu derdimi birileriyle paylaşmak ve kendimi rahatlatmaktı ama kilo aldıkça yazıcam