• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 53

Başlangıç ve hedef kilolarımız aynıymış. Inşallah hedeflerimize ulaştığımızı görürüz

Merhaba hanimlar hos geldiniz.
Bugun
14.00 sade nescafe
16.30 da güne gittim.
1 kase kısır ,1 dilim ince kek, 1 ev yapimi kurabiye, 3 çiğ köfte.
baska birsey yemedim. Aciktim. Yarin guncel kilomu yazarim .
baslangic 65 diyelim. Hedef 53

Bu arada dün akşama yemeğim
1 küçük tabakta fırında patlıcan oturtma ve 1 kase yoğurt

Bu sabah kahvaltım
2 uzun galeta , 1 dilim hindi füme , 1 kk beyaz peynir ve 1 bardak süt

7 adet badem ve yeşil çay ile ara öğünümü yaptım.
Su miktarını hiç yazmıyorum çünkü ben diyette olayım olmayayım günlük rutin 2,5-3 litre su içerim :)

Yediklerine dikkat ettikten sonra 19.00da da yemenin bir sakıncası yok.
Son yemeğinle yattığın saat arasındaki süre önemli

Haklısın genelde 23.30 da uyumuş olurum ama yine de kendimi kötü hissettim inşallah bugünümüz iyi geçer ben de sen gibi günlük 2 lt su içiyorum ama hareket etmiyorum 😊

Selamlarr :KK3: bu sabah basladim bende kilom 75.200 gunluk su miktarim 2.5 litreyi buluyor bazen 3 :KK50: aksam 5 yada 6 dan sonra pek bisey yemem cay vazgecilmezim...Uzun sure 69 lu kilolarda kaldim sonrasi anlam veremedigim bi sekilde kilo aldim .. omrumde adini bile duymadigim bir hastaligim oldugunu ogrendim.Halen tedavi goruyorum .. insallah once 69 sonrasi 65 ve ne kadar giderse o kadar cok kilo vermek istiyorum Hoppa menumu aksam toplu bir sekilde yazarim ayrica bende gunluk tartilanlardanim :KK66:

İnşallah... Daha önce 70,3 kiloyu görüp 69 u göremeden kilo aldım.Al ver al ver ve en son tatilde koruyamayıp 80 küsürlere çıktım ama bu sefer 65 kiloya düşmeden bırakmayacağım
Yapabilirsin devam edersen ben de 2. Gebelik sonrası 80 lerdeydim yavaş yavaş gitti inşallah seninki de gider

Selamlarr :KK3: bu sabah basladim bende kilom 75.200 gunluk su miktarim 2.5 litreyi buluyor bazen 3 :KK50: aksam 5 yada 6 dan sonra pek bisey yemem cay vazgecilmezim...Uzun sure 69 lu kilolarda kaldim sonrasi anlam veremedigim bi sekilde kilo aldim .. omrumde adini bile duymadigim bir hastaligim oldugunu ogrendim.Halen tedavi goruyorum .. insallah once 69 sonrasi 65 ve ne kadar giderse o kadar cok kilo vermek istiyorum Hoppa menumu aksam toplu bir sekilde yazarim ayrica bende gunluk tartilanlardanim :KK66:
Öncelikle geçmiş olsun gerçekten kilo başa dert ben de polistikover çıktı dr kilo vermem gerektiğini söyledi inşallah pes etmeden devam ederiz 🙏🏻 ben menü yazmıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama günlük tartılmak iyi oluyor bence 😌

Back
X