- 11 Nisan 2019
- 40
- 44
- 38
- 46
Tesekkur ederim insallah hep beraber guzel kilolar veririzTabi eşlik edebilirsiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim insallah hep beraber guzel kilolar veririzTabi eşlik edebilirsiniz![]()
Hosbuldum eksilerimiz bol olsun insallahHoşgeldin,inşallah hep birlikte güzel kilolar vereceğiz![]()
Öyle miBaşlangıç ve hedef kilolarımız aynıymış. Inşallah hedeflerimize ulaştığımızı görürüz
Çok çok iyi 7 leri görmeye az kaldıGünaydın,dün 81,3 kiloydum bu sabah 80,5.Sağlam ödem attım heralde![]()
Yediklerine dikkat ettikten sonra 19.00da da yemenin bir sakıncası yok.Dün 19.00 da yemek yedim yani 17.00 kuralını uygulayamadım neyse ki kilom 64.6 artık daha ciddiye alacağım
Yediklerine dikkat ettikten sonra 19.00da da yemenin bir sakıncası yok.
Son yemeğinle yattığın saat arasındaki süre önemli
Haklısın genelde 23.30 da uyumuş olurum ama yine de kendimi kötü hissettim inşallah bugünümüz iyi geçer ben de sen gibi günlük 2 lt su içiyorum ama hareket etmiyorum![]()
İnşallah... Daha önce 70,3 kiloyu görüp 69 u göremeden kilo aldım.Al ver al ver ve en son tatilde koruyamayıp 80 küsürlere çıktım ama bu sefer 65 kiloya düşmeden bırakmayacağımÇok çok iyi 7 leri görmeye az kaldı![]()
Tebrik ederim cok guzel gitmis gercekten 7 ler cok yakin gorunuyorGünaydın,dün 81,3 kiloydum bu sabah 80,5.Sağlam ödem attım heralde![]()
Aksami hafif gecirdiysen 19 .00 da cok gec bir saat degil bence sabit kalmak kilo almaktan iyidirDün 19.00 da yemek yedim yani 17.00 kuralını uygulayamadım neyse ki kilom 64.6 artık daha ciddiye alacağım
Yapabilirsin devam edersen ben de 2. Gebelik sonrası 80 lerdeydim yavaş yavaş gitti inşallah seninki de giderİnşallah... Daha önce 70,3 kiloyu görüp 69 u göremeden kilo aldım.Al ver al ver ve en son tatilde koruyamayıp 80 küsürlere çıktım ama bu sefer 65 kiloya düşmeden bırakmayacağım
Balık salata yemiştimAksami hafif gecirdiysen 19 .00 da cok gec bir saat degil bence sabit kalmak kilo almaktan iyidir![]()
Öncelikle geçmiş olsun gerçekten kilo başa dert ben de polistikover çıktı dr kilo vermem gerektiğini söyledi inşallah pes etmeden devam ederizSelamlarrbu sabah basladim bende kilom 75.200 gunluk su miktarim 2.5 litreyi buluyor bazen 3
aksam 5 yada 6 dan sonra pek bisey yemem cay vazgecilmezim...Uzun sure 69 lu kilolarda kaldim sonrasi anlam veremedigim bi sekilde kilo aldim .. omrumde adini bile duymadigim bir hastaligim oldugunu ogrendim.Halen tedavi goruyorum .. insallah once 69 sonrasi 65 ve ne kadar giderse o kadar cok kilo vermek istiyorum
menumu aksam toplu bir sekilde yazarim ayrica bende gunluk tartilanlardanim
![]()