Hedef 53

Selamlarr :KK3: bu sabah basladim bende kilom 75.200 gunluk su miktarim 2.5 litreyi buluyor bazen 3 :KK50: aksam 5 yada 6 dan sonra pek bisey yemem cay vazgecilmezim...Uzun sure 69 lu kilolarda kaldim sonrasi anlam veremedigim bi sekilde kilo aldim .. omrumde adini bile duymadigim bir hastaligim oldugunu ogrendim.Halen tedavi goruyorum .. insallah once 69 sonrasi 65 ve ne kadar giderse o kadar cok kilo vermek istiyorum Hoppa menumu aksam toplu bir sekilde yazarim ayrica bende gunluk tartilanlardanim :KK66:
Ayrıca günü erken kapatman avantaj senin için

Selamlarr :KK3: bu sabah basladim bende kilom 75.200 gunluk su miktarim 2.5 litreyi buluyor bazen 3 :KK50: aksam 5 yada 6 dan sonra pek bisey yemem cay vazgecilmezim...Uzun sure 69 lu kilolarda kaldim sonrasi anlam veremedigim bi sekilde kilo aldim .. omrumde adini bile duymadigim bir hastaligim oldugunu ogrendim.Halen tedavi goruyorum .. insallah once 69 sonrasi 65 ve ne kadar giderse o kadar cok kilo vermek istiyorum Hoppa menumu aksam toplu bir sekilde yazarim ayrica bende gunluk tartilanlardanim :KK66:
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Daha önce başarmışsın yine yaparsın bence.Hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz zaman zaman.Sabırla ilerlediğimiz sürece vermemek için hiçbir neden yok

Öncelikle geçmiş olsun gerçekten kilo başa dert ben de polistikover çıktı dr kilo vermem gerektiğini söyledi inşallah pes etmeden devam ederiz 🙏🏻 ben menü yazmıyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama günlük tartılmak iyi oluyor bence 😌
Tesekkur ederim sizede cok gecmis olsun ..Insallah birbirimizden motive olup kilolarimizi veririz ..Menu ben de kontrol olsun ne yemisim goreyim diye yazacagim .. Bence dikkat edilirse dozunda herseyi yiyerek kilo verilebilir diye dusunuyorum 🤗

Ben diyetteyim 2.gün
Naptiniz kizlar. Benim bugün günüm vardi.
Öğleye kadar ac gezdim. Öğle Allah ne verdiyse yedim. Sonra baska birsey yemiycem. Ve spora giderim aksam 20.00de salona gidiyorum.
Yarin nasil gelecek kilom bende merak icindeyim. Bugün 63.7 geldim. İlk once 59 olmayi istiyorum.

Ben diyetteyim 2.gün
Naptiniz kizlar. Benim bugün günüm vardi.
Öğleye kadar ac gezdim. Öğle Allah ne verdiyse yedim. Sonra baska birsey yemiycem. Ve spora giderim aksam 20.00de salona gidiyorum.
Yarin nasil gelecek kilom bende merak icindeyim. Bugün 63.7 geldim. İlk once 59 olmayi istiyorum.
Yarın eksileri görürsün bence 😊

Sabah
uc kasik biber kavurma domatesli
Iki dilim ekmek
Bir kac kup kasar peynir
Domates salatalik nane
Aksam
16 00 gibi
Ceyrek ekmek icinde et doner
Tuzsuz ayran
Su 2.5 litre oldu
Bugunluk boyle olsun yarin daha da guzel bir gun olur insallah :dua: