- Konu Sahibi heytbengeldim
Tebrikler kaç kiloydun tatlım boyun falan
Yeniyim ya öğreneyim gaza gelirim belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.68 boy diyete 65 kıloyla basladım yedıklerıme cok dıkkat edemıyorum ama sporu aksatmıyorum. Su an 60.6 kıloyum. 3 4 aya bebek dusunuyoruz ne kadar zayıflarsam o kadar iyi. Hedefim 55 56 kılo bence gaza gelmelisin verdigin 1 kılo bile o kadar farkediyorki vucudunda.Tebrikler kaç kiloydun tatlım boyun falan
Supersin ya yarısını vermişsin fazla birşey kalmamış ben ilk hamileliğimde nasıl olsa kilo alınıyor diye hiç dikkat etmemiştim 90 a varmıştım ikincisinde 75le Doğum yaptım hamilelikte abartmamak lazım yoksa zor veriliyor1.68 boy diyete 65 kıloyla basladım yedıklerıme cok dıkkat edemıyorum ama sporu aksatmıyorum. Su an 60.6 kıloyum. 3 4 aya bebek dusunuyoruz ne kadar zayıflarsam o kadar iyi. Hedefim 55 56 kılo bence gaza gelmelisin verdigin 1 kılo bile o kadar farkediyorki vucudunda.
Harika canım bak beraber zayıflıyoruz. Bu hafta hedefim 59 lu rakamları görmek. Umarım beraber görürüzBen de 60.7 geldim bugün hadi bakalım hayırlısı
Ins canim bakalim ilk once kim gorecekHarika canım bak beraber zayıflıyoruz. Bu hafta hedefim 59 lu rakamları görmek. Umarım beraber görürüz
60.5 dunle aynı değişiklik yokSen kaçsın canım
Güzel bir menü ama ekmek yerine 1avuç ceviz yiyebilirsinKahvaltı
Az ekmek 1 yumurta peynir
Öğlen
Visne suyu fındık
Aksam
Mercimek corbası nohut salata
Sekersiz kahve cekırdek fındık rezene çayı Sabahları geç kahvaltı yaptığımdan ogle yemeği yemiyorum maalesef
16000 adım 2 lt su
2 tanede soda bugünlük bu kadar
HarikasınBen bugün 59.9u gördüm
Bugun ben de senin gibiyim canim yol arkadasim60.9 çıktım bugun ya vücudum su tuttu yada yedıklerımde bir sıkıntı var bilemedim neyseeee
Kahvaltı az ekmek süt peynir zeytin domates
Oğlen kahve 2 kurabiye
Aksam az tavuk sote bollll salata 1 kase yoğurt
Soda 2 lt su 12000 adım
Kesinlikle su tutmustur tuzlu birseyler yediysenBugun ben de senin gibiyim canim yol arkadasim