• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef 55 kilo

Şimdi yeşil çay içiyorum inş yarın güzel bir sonuç alırım çünkü tartım delirdi keskin iniş ve çıkışlar var sabah yumurta ceviz zeytin peynir domates salatalık yedim akşam da yoğurt mantar ve çorba tabiiki yatana kadar su

Tebrikler kaç kiloydun tatlım boyun falan
Yeniyim ya öğreneyim gaza gelirim belki
1.68 boy diyete 65 kıloyla basladım yedıklerıme cok dıkkat edemıyorum ama sporu aksatmıyorum. Su an 60.6 kıloyum. 3 4 aya bebek dusunuyoruz ne kadar zayıflarsam o kadar iyi. Hedefim 55 56 kılo bence gaza gelmelisin verdigin 1 kılo bile o kadar farkediyorki vucudunda.

1.68 boy diyete 65 kıloyla basladım yedıklerıme cok dıkkat edemıyorum ama sporu aksatmıyorum. Su an 60.6 kıloyum. 3 4 aya bebek dusunuyoruz ne kadar zayıflarsam o kadar iyi. Hedefim 55 56 kılo bence gaza gelmelisin verdigin 1 kılo bile o kadar farkediyorki vucudunda.
Supersin ya yarısını vermişsin fazla birşey kalmamış ben ilk hamileliğimde nasıl olsa kilo alınıyor diye hiç dikkat etmemiştim 90 a varmıştım ikincisinde 75le Doğum yaptım hamilelikte abartmamak lazım yoksa zor veriliyor
Ama sen iyisin tatlım 55le hamile kalırsan daha da süper olur başarılar

Güncel kılom 60.5
Dün yedigim künefeden sonra kesin kılo artışım olmuştur diye düşünmüştüm şaşırdım olmamış
Sabah 1 sımıt pastırma peynir
Arada kahve dondurma
Aksam simit pastırma peynir zeytin domates
Pazar günleri kocaya uyunca boyle kaçamak oluyor malesef :(
2 lt su yesil çay 7000 adım
Gece yatmadan 5000 daha yürürüm bu gunluk biter
Bu hafta hedefim 59 lu rakamları görmek

Kahvaltı
Az ekmek 1 yumurta peynir
Öğlen
Visne suyu fındık
Aksam
Mercimek corbası nohut salata
Sekersiz kahve cekırdek fındık rezene çayı Sabahları geç kahvaltı yaptığımdan ogle yemeği yemiyorum maalesef
16000 adım 2 lt su
2 tanede soda bugünlük bu kadar

Kahvaltı
Az ekmek 1 yumurta peynir
Öğlen
Visne suyu fındık
Aksam
Mercimek corbası nohut salata
Sekersiz kahve cekırdek fındık rezene çayı Sabahları geç kahvaltı yaptığımdan ogle yemeği yemiyorum maalesef
16000 adım 2 lt su
2 tanede soda bugünlük bu kadar
Güzel bir menü ama ekmek yerine 1avuç ceviz yiyebilirsin
Ekmek kilo vermeyi zorlaştırıyormuş bulgur ve pirinç de aynı

60.9 çıktım bugun ya vücudum su tuttu yada yedıklerımde bir sıkıntı var bilemedim neyseeee
Kahvaltı az ekmek süt peynir zeytin domates
Oğlen kahve 2 kurabiye
Aksam az tavuk sote bollll salata 1 kase yoğurt
Soda 2 lt su 12000 adım

Ama bugun 60.7 dun kuruyemisi biraz fazla yedim ardindan da bol su icince vucut su tuttu heralde
Butun suc kuruyemisin neyse moral bozmuyoruz yola devam
Dun aksam
Ispanak
Mantar
Yogurt
Sebze salatasi
Gayet iyi di mi protein yiyorum genellikle ekmek seker yok

Back
X