Hedef 58 olmak :)

Iftarimida yaptım sahurumuda yeri geldi tatlida yedim diyetisyen eşliğinde 4bucuk kilo verdim sporsuz

Iftarimida yaptım sahurumuda yeri geldi tatlida yedim diyetisyen eşliğinde 4bucuk kilo verdim sporsuz
Tebrik ederim.Ben sahuru canım pek istemediği için yapmadım.Zaten birde yanlizdim.İftarda zaten az yiyordum .Ama spor yapamadım açıkçası .Olsun en azından kilo almadım.Genelde ramazanda kilo veriyorum almıyorum ben.Oyle su içerek dayanamam ben yazık üzüldüm arkadaşa .Birde hızlı kilolar çok çabuk gelen kilolar.En güzeli yiyerek zayıflamak.Ben diyetisyen gitmiyorum.Kendim güzel bir şekilde zayifliyorum.

Merhaba bende güncel 65 hedefim 55 yalnız ben emziriyorum bebeğim 4 aylık aslında prematüre şuan 1 aylık olmalıydı nasıl ve nerden başlayacam bilemedim birde rezene içiyorum oda iştah açıyormuş galiba

Şifa orucu diye geçiyor Aidin Salihin tarifi ile yaptım. Aslında şifa için yapılan bişey internetten araştırıp okursanız.. bir daha yapmam zaten ilk üç gün çok iyidi de son iki gün zor dayandım kemik ağrılarından öldüm. Evet az az yiyerek kilo vermeyi düşünüyorum benim baş düşmanım çikolata onu bırakırsam tamam

'Türk milleti 8-12 öğün besleniyor, enine büyüyor'
"İbn-i Sina, Ortaçağ'ın en önemli bilimadamı, tıp hekimidir. Onun yazdığı tıp kitapları Ortaçağ'da bütün tıp okullarında okutuluyordu. İbn-i Sina, 'İki öğün sağlıktır, üçüncü öğün hastalıktır' der. Sabah zaten çok kuvvetli yiyince doğal olarak iki öğüne iniyorsunuz. Akşam yemeği de erken yemeli. Hz. Muhammed'in tavsiyesi de bu doğrultudadır. Kuvvetli bir kahvaltı yaptıktan sonra zaten acıkmıyorsunuz. Ama Türk milleti maşallah 8-12 öğün besleniyor, öyle alıştırıldı, öyle programlandı. Bu nedenle de Türk milleti enine büyümeye başladı!

buda burda dursun.

Aynıymışız bende 73 ten 63e geldim. Hedef şimdilik 60 sonrada 58 inşallah. Neler yapıyorsun

Aynıymışız bende 73 ten 63e geldim. Hedef şimdilik 60 sonrada 58 inşallah. Neler yapıyorsun
Canım inşallah görürüz o 60 kiloyu .Ben şu anda evden uzaktayım.Tatildeyim.Biraz dikkat etmeye zorlanıyorum.Duzen bozuldu.Ama yinede elimden geldiğince dikkat ediyorum.

Kilom 73 ewli bir cocukluyum calisiyorum insulin direncim ve kolestrolum var.triodim sinirda. Guzellikten cok saglik icin canima yetti kilolar kalcamda bile agri war dogumdan kalan bi sikinti war kiloda eklenince cok agrim oluyor..
Baska bir gruba yaziyordum onlar cok siki diyet yapmis simdi daha large bir duzen tutturmuslar oyuzden bana uymadi.2 gundur de seni okuyorum tek basinasin ve ayni kg ya ulasmayi hedefliyoruz siki disiplin duzenli bildirimler hazirim ben diyete baslayali 5.gunum

Fotografini cekmemistim ama bugun tarti gunumuzdu 73.2 kilom guncel hmne gunleri tarti paylasma gunu

Fotografini cekmemistim ama bugun tarti gunumuzdu 73.2 kilom guncel hmne gunleri tarti paylasma gunu

Hoşgeldin kuzum umarım kilolar gider

Geçen hafta :74.9
Bu hafta :
Verilen kilo: -500 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…