Iftarimida yaptım sahurumuda yeri geldi tatlida yedim diyetisyen eşliğinde 4bucuk kilo verdim sporsuzAman sen ne yaptın öyle .Ben sadece iftarimi yedim sahur yapmadım.İftarda da herşey yedim ama çok az yiyebiliyordum oruçtan dolayı .Bu şekilde ramazanda 2.5 kilo verdim.Kenfine cidden çok zarar vermisin.Yapma öyle diyetler .Birde nasıl dayandım öyle ben hayatta dayanamam .Ayrıca çok fazla kilon yok bak akşam 5 ten yada en geç 7 den sonra yeme .Hamur tatlıdan biraz uzak dur hem kalıcı hemde güzel kilo veriyorsun.
Tebrik ederim.Ben sahuru canım pek istemediği için yapmadım.Zaten birde yanlizdim.İftarda zaten az yiyordum .Ama spor yapamadım açıkçası .Olsun en azından kilo almadım.Genelde ramazanda kilo veriyorum almıyorum ben.Oyle su içerek dayanamam ben yazık üzüldüm arkadaşa .Birde hızlı kilolar çok çabuk gelen kilolar.En güzeli yiyerek zayıflamak.Ben diyetisyen gitmiyorum.Kendim güzel bir şekilde zayifliyorum.Iftarimida yaptım sahurumuda yeri geldi tatlida yedim diyetisyen eşliğinde 4bucuk kilo verdim sporsuz
Yok kizkardesimle tartıştıkÇok mu aç kaldin acaba .Dikkat et kendine.
Şifa orucu diye geçiyor Aidin Salihin tarifi ile yaptım. Aslında şifa için yapılan bişey internetten araştırıp okursanız.. bir daha yapmam zaten ilk üç gün çok iyidi de son iki gün zor dayandım kemik ağrılarından öldüm. Evet az az yiyerek kilo vermeyi düşünüyorum benim baş düşmanım çikolata onu bırakırsam tamamAman sen ne yaptın öyle .Ben sadece iftarimi yedim sahur yapmadım.İftarda da herşey yedim ama çok az yiyebiliyordum oruçtan dolayı .Bu şekilde ramazanda 2.5 kilo verdim.Kenfine cidden çok zarar vermisin.Yapma öyle diyetler .Birde nasıl dayandım öyle ben hayatta dayanamam .Ayrıca çok fazla kilon yok bak akşam 5 ten yada en geç 7 den sonra yeme .Hamur tatlıdan biraz uzak dur hem kalıcı hemde güzel kilo veriyorsun.
Bence sen başlama daha diyeteMerhaba bende güncel 65 hedefim 55 yalnız ben emziriyorum bebeğim 4 aylık aslında prematüre şuan 1 aylık olmalıydı nasıl ve nerden başlayacam bilemedim birde rezene içiyorum oda iştah açıyormuş galiba
nasııııllllllIftarimida yaptım sahurumuda yeri geldi tatlida yedim diyetisyen eşliğinde 4bucuk kilo verdim sporsuz
Aynıymışız bende 73 ten 63e geldim. Hedef şimdilik 60 sonrada 58 inşallah. Neler yapıyorsunBaşarılar diliyorum.Benimde hedefim 58 59 bandında .Bende 74 kilo ile başladım.Su anda 63.7 kilodayim.Biraz yavaş gidiyor benimde .Yavaşta olsa devam edicem.Ev hareketleri harici hareketin yok.İlk aylar yürüyüş yapıyordum .Ama artık yapamıyorum.Ramazan derke,bayram derken,regli derken kaçtı bütün heves . Pazartesi de tatile gidicem inşallah orda fazla kacirmam .Yolunda devam etmeni ve sabır etmeni isterim .Mutlaka basariyorsun.
Canım inşallah görürüz o 60 kiloyu .Ben şu anda evden uzaktayım.Tatildeyim.Biraz dikkat etmeye zorlanıyorum.Duzen bozuldu.Ama yinede elimden geldiğince dikkat ediyorum.Aynıymışız bende 73 ten 63e geldim. Hedef şimdilik 60 sonrada 58 inşallah. Neler yapıyorsun
Hoşgeldin kuzum umarım kilolar giderKilom 73 ewli bir cocukluyum calisiyorum insulin direncim ve kolestrolum var.triodim sinirda. Guzellikten cok saglik icin canima yetti kilolar kalcamda bile agri war dogumdan kalan bi sikinti war kiloda eklenince cok agrim oluyor..
Baska bir gruba yaziyordum onlar cok siki diyet yapmis simdi daha large bir duzen tutturmuslar oyuzden bana uymadi.2 gundur de seni okuyorum tek basinasin ve ayni kg ya ulasmayi hedefliyoruz siki disiplin duzenli bildirimler hazirim ben diyete baslayali 5.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?