Hedef : 65 Pes etmek YOK!..

freedom06

BiR TaNeM :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
1.003
21
158
Afyon
hamilelikte 30 kilo aldım, 25 ini vermiştim ama 5 ini geri aldım. şimdi 10 kilo vermek istiyorum. bebekte olunca zor ama olsun, çok kararlıyım. 10 kilonun esiri oldum, yapıştı kaldı ne yapsam gitmiyor. Kasımda diyet bir başka diyorum ve diyete başlıyorum :8::8::8:

Kilo : 76
Hedef : 65
Boy : 1.73

Sabah : 1 dilim ekmek + yumurtalı Menemen

Genelde geç kalktığım için ara öğünüm olmaz. elimden yeşil çayımı düşürmüyorum.

Akşam : 4 kaşık etli patates yemeği + 1 kase yogurt

Ara : 1 meyve + Soda

Çok acıkınca : Salatalık :)

inşallah geçe atıştırması yapmam, bu gece tutarım artık kendimi. diyetin ilk günü nede olsa :18:

ilk 3 gece açlıktan uyku tutmuyor insanı, sonra alışıyorsun. tek sorun spor, nasıl yapıcam bilmem :(((

gece 1 avuç kuru üzüm ve ufak ekmek arası peynir domates kaçamağı yaptım :27: olsun ilk gün nede olsa, abur cuburdan iyidir.

Sabah : patasesli yumurta + 1 bardak nescafe

Geç kalktım ve dışarıda işlerim vardı ara yapamadım.

Akşam : balık + keten tohumlu limonlu salata

Ara : 1 avuç kuru üzüm
Gece : az ekmek arası peynir domates salatalık

gece acıkmalarım çok olurdu önceden gittiğim diyetisyen geceye bunu veya 4 kaşık yoğurt + 1 meyveyle hazırlanan meyveli yoğurt koyardı..

bu günkü menüde bu. bol yeşil çay ve su. spor olsun diyede evin camlarını sildim, baya ter attım :8::8::8::8::8:

hafta sonu bol bol gezildi, bu yüzden nete giremedim. diyeti bozmadım tabiki çok dikkat ettim.

bugün sabah : Neskafe içtim 2 bardak + biraz kaşarpeynir + 1 yumurta + 3 zeytin yedim

Ara : 3 kaşık kısır

Akşam : Akşam yemeğinde balık + salata var

Ara : 1 meyve

yatarken : 1 bardak ayran

c.tesi günleri tartılma günü olarak belirledim. bakalım o güne kadar kaç kilo vericem :26::26::26::26:

Sabah : 1 bardak nescafe + 1 açma+1/2 domates

Ara : 1 mandalina

Akşam : 1 kase çorba + salata

Ara : nar

Gece : 1 bardak ayran + 1 avuç kuru üzüm

bügün biraz az yemeye karar verdim. tabi gece kaçamağı yapmazsam :)

canım seni hatırlıyorum daha önce açtıgım konuya cevap yazmıştın kilolarının bir çoğunun verdiğinden bahsetmiştin ben 76 kilo ile doğum yaptım şu an 54 kiloyum sıkıntım 51 kiloya kadar düştüm az yememe rağmen nerden bu 3 kilo geldi bebeğim emzirmeyi bıraktı malesef acaba onun etkisi mi var ki emzirme kesilince kilo alınıyormuş ben çok gruplara katıldım bıraktım ama bu sefer işin ucunu sıkı tutacağım inş birlikte veririrz kiloları hedefim 49 kilo olmak boyum 160

Back
X