Hedef 8 kilo

Son ogunum
3 yas hurma 1 cay bardagi süt
Bikac kasik çoban salata

Güncel kilo: 58.35 hic bi zayiflama belirtisii yooook cildiracagim 😁 acaba acele mi ediyorum? Cuma gunu sabah ac karna bir daha tartilacagim

66.2 kg kahvaltıda cok bisey yemedim ara ogun yapmadım bir kahve ıcıyorum simdi oglen de yulaf yıyecegım

zayıflamak gerçekten çok zormuş. yoğun bir temponun içine girmeden zayıflayabileceğimi düşünmüyorum.bugun sabah yürüyüs yapamadım ama akşam yapmayı planlıyorum

Sabah:
7 yas hurma+yesil cay
Ara:
1 bardak tacinli süt
2 dilim seftali
Yemek:
Bol salata iki ince dilim palamut

Hurma detoksundan cikti bu is,yine ona bağlı kalmaya çalışmak beni frenliyor. Bugun kalanı yesil cay ve sade kahve ile olur

Sabah baya saglam bi kahvalti yaptim acik alandaydik. Ogle 2 tavuk kanat yedim hala aç degilim. Aksam uzeri 25 dk hizli tempo yürüyüş yaptim.

zayıflamak gerçekten çok zormuş. yoğun bir temponun içine girmeden zayıflayabileceğimi düşünmüyorum.bugun sabah yürüyüs yapamadım ama akşam yapmayı planlıyorum
Gayet iyi geceyi atlattın mi gerisi kolay :D

Kizlar
pazar 67.3 iken
Bugun yani ( persembe) 65.7 ciktim :KK71:

Ooo supersin
Sabah maydonozlu omlet
2 etimek tuzsuz
4 zeytin
1 kup peynir
1 kaşik dereotlu yogurt yedim

65.9
Sabah bir yumurta
Dom salatalık
Bes zeytın
Kucuk bir parca peynır
Ikı dilim recelli ekmek
simdi sutlu tarcınlı yesılcay ıcıcem öğleden sonra yulaf

Sabah:
4 kasik yogurt+5 hurma+keten tohumu
Ara:
Kahve
Ogle:
4 kasik yogurt+salatalik+baharat
Aksam: (gezmedeydim hemde baklavaci birinin evinde :bicak: )
4 kasik z.yagli kabak
1 sarma
1 kucuk kurabiye
Bir avuç karisik cig kuruyemis/kuru meyve
(Birer çatal bikac biseyin tadına baktım ama bayaga zor bi nefis mucadelesydi)

Güncel kilo: 58.35 hic bi zayiflama belirtisii yooook cildiracagim 😁 acaba acele mi ediyorum? Cuma gunu sabah ac karna bir daha tartilacagim
Kendimi tebrik ediyorum. Ne kilo almişim ne vermişim 58.35 ayni duruyorum :D şaka gibi gercekten haftasonu da memlekete gidecem kilo alıp gelirim artik

Back
X