- 18 Ağustos 2020
- 123
- 79
- 13
Detayları nedir bılıyor musun her turlu diyete acıgım, :)erkek arkadaşım protein diyeti yaparak 3 ayda 20 kilo verdi içinden inan çıktı resmen ahahahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Detayları nedir bılıyor musun her turlu diyete acıgım, :)erkek arkadaşım protein diyeti yaparak 3 ayda 20 kilo verdi içinden inan çıktı resmen ahahahah
Protein diyeti nasil?erkek arkadaşım protein diyeti yaparak 3 ayda 20 kilo verdi içinden inan çıktı resmen ahahahah
Valla ben dr de henuz bi zayıflama yokKızlar cok ıyı Gidiyorsunuz ikinizi de tebrik ediyorum ben bugun de hıc dikkat edemedim 67kg olmusum aglayacam sınırden
Gayet iyi geceyi atlattın mi gerisi kolayzayıflamak gerçekten çok zormuş. yoğun bir temponun içine girmeden zayıflayabileceğimi düşünmüyorum.bugun sabah yürüyüs yapamadım ama akşam yapmayı planlıyorum
Supersın devam et aynı sekilde demek fayda ediyor diyetinKizlar
pazar 67.3 iken
Bugun yani ( persembe) 65.7 ciktim![]()
Evet gaza geldim iyice :)Supersın devam et aynı sekilde demek fayda ediyor diyetin![]()
Kendimi tebrik ediyorum. Ne kilo almişim ne vermişim 58.35 ayni duruyorumGüncel kilo: 58.35 hic bi zayiflama belirtisii yooook cildiracagimacaba acele mi ediyorum? Cuma gunu sabah ac karna bir daha tartilacagim