- 3 Eylül 2014
- 26
- 18
- 3
- Konu Sahibi mimarella9
-
başaramıycağın hiçbir şey yok canım
ben de kilolarımı verdim ve şu an bikiniye yakışan en güzel vücudu yapmak için spor yapıyorum
bu da başarı hikayem
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/basardim-fotografli.787945/
Canm bizim boyunuza gore 61 cok fazla degil.. onemli olan yag kas oranimiz ve aynadaki goruntumuzSizlere bir şey daha sormak istiyorum. Özellikle çalışanlar diyetlerini nasıl devam ettiriyor. Yemekhanede çıkan yemekler hangi yağ ile yapılıyor bilmediğim için yemek istemiyorum. Yanımda yemek getirsem koyabileceğim bir buzdolabı da yok. Bana önerebileceğiniz bir şey var mı. Bir de işten eve gittiğimde saat 19.00 olmuş oluyor ve ne yazık ki o saatte akşam yemeği yemem gerekiyor, bi de sporu da ancak o saatten sonra yapabiliyorum ve bazen çok yorgun hissettiğim için kendimde o azmi bulamıyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz
Canm bizim boyunuza gore 61 cok fazla degil.. onemli olan yag kas oranimiz ve aynadaki goruntumuz
Tartidaki sayiya bakarsan cok kafaya takarsin
Kas orani fazla olup da kilosu daha fazla olan ve gostermeyen cok bayan var
Ben de uni de okuyorum sabah yumurta yemeyr calisiyorum en azindan gec kalsam bile
Oglen yemekhanede iyi bi yemek varsa yiyodun
Sulu yemeklerin sadece tanesini yiyodum..
Yaninda activa yogurt ve bi avuc ceviz badem goturebilirsin
Yagsiz salata yapsan saklama kabina koysan oglene kadar bir sey olcagini sanmiyorum bi cekmeceye dolaba koyarsin..
7deyemek yiyebilirsin biraz gec ama vok da degil uzmanlar 8den sonra yemeyin diyor zaten cunku geceden sabaha kadar kalori yakimina yardimci olan leptin hormonu salgilaniyor
Kendine bi spor listesi olustur evde spor aletin var mi?
Ben evden getiriyorum canım ara öğünlerime kadar minik bir poşet oluyor. Genelde zeytinyağlı sebze yemekleri getiriyorum bazende kaoriferin üzerine koyuyorum ama zeytinyağlılar mükemmel gidiyor. Bazen köftede filan kullanmadığım bir kettle var yiyeceği 2 tane buzdolabı poşetinin içine koyup kettleda kaynattığım suyun içine atıp bekletiyorum.15 dk sıcacık oluyor:)Sizlere bir şey daha sormak istiyorum. Özellikle çalışanlar diyetlerini nasıl devam ettiriyor. Yemekhanede çıkan yemekler hangi yağ ile yapılıyor bilmediğim için yemek istemiyorum. Yanımda yemek getirsem koyabileceğim bir buzdolabı da yok. Bana önerebileceğiniz bir şey var mı. Bir de işten eve gittiğimde saat 19.00 olmuş oluyor ve ne yazık ki o saatte akşam yemeği yemem gerekiyor, bi de sporu da ancak o saatten sonra yapabiliyorum ve bazen çok yorgun hissettiğim için kendimde o azmi bulamıyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz
Kararlığını lütfen deva ettir o simitler poaçaları yemesi güzel ama simitleri pantolondan çıkarığ yağlı bir görünüme sebep oluyorBugün yine uykuma yenik düştüm ve evde kahvaltı yapamadım, dolayısıyla simit ve çay benim kahvaltım oldu. Ekmek yemeyi seven, arayan bi insan değilim, yemeklerle hiç yemem ama sabah da şu simit olayını bi çözsem
Doğru söylüyosun evet akşamdan hazırlayıp buzdolabına koysam sandviçleri zamanımı bile almaz. simit poğaça yok bundan sonra. öğlen için de yemekhaneden şimdilik salata ve yoğurt yemeye çalışıyorum sadece, yemek yapmayı pek beceremediğim için zeytinyağlı yapıp getirmek benim için çok zor olucak. bir de akşamları hafifi bi şeylerle geçiştirmeye alıştım mı missKararlığını lütfen deva ettir o simitler poaçaları yemesi güzel ama simitleri pantolondan çıkarığ yağlı bir görünüme sebep oluyoren kötü evde 2 tambuğday ekmeği(kare olanlar) içine bir dilim beyaz peynir koyup tost getir çok basit on dk almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?