Hedef koy ,plan çıkar,uygula,kontrol et ,rutin haline getir 🙂‍↕️💪🫰☺️

Yaptıklarım (evim hiç temizlik görmeyen bir ev değil sadece ilaçlarımı alıp dinlenerek yapıyorum )
Bulaşık makinesini boşaltıp yerleştirdir ✓
Tezgahın üzerini topla sil temizle ✓
Masanın üzerindeki kalabalığı topla sil ✓
Göze çarpan kalabalığı topla ✓
Mutfağı süpür yerleri sil ✓

Oturma odası ni topla ✓
Süpürge yap ,toz al ✓
TV sehpası ve TV yi sil ✓
Kapıyı sil ✓
Yerleri sil ✓

Salonu topla ✓
Süpürge tut ,toz al ✓
Yerleri sil ✓
Kapıyı sil ✓

Yatak odası ni topla ✓
Çamaşırlari katla ✓
Kirlileri makineye at ✓
Antre ve koridorları süpür ✓
Çocuk odasını topla süpür ✓
WC ve lavaboyu yıka ✓

Sadece ütü kaldı onu da yarın hallederim yada akşam yemekten sonra

Yani kötü niyetim yoktu 2 saatte bu saate kadar bi iş yapamadığını görünce yazdım sonuçta keşfete düşüyor yazdıkların forum olduğu için herkes yorum yapabilir
2 saatte dinlenerek mutfağı hallettim
Erzak kablarini doldurdum atilacaklari attım bulaşık süpürme silme işlerini yaptım
Hasta bir insanım ve oğlum ile öğlene kadar film dizi izledik oyun oynadık kitabımı bitirdim
Egzersizimi yaptım
Yapacaklarim diye attığım listeden sonra ki.mesajlara bakabilirsiniz birde konum popüler bir konu değil özellikle bakmanız lazım benim profilimden konularima ki görebilesiniz

Tamam ben de işi kolaylaştırmak için bir öneri verdim bi dövmediğin kaldı yazamazsın edemezsin bilmem ne al yazmıyorum bana ne yahu.

Forum ya istediğimi yazarım duymak istemiyorsan konu açma
Evet burası Forum ama mesela dualarım sizinle yada kitap kurdu yada kosisel gelişim konularına insanlar bodoslama dalmiyorlar değil mi
Yada diyet günlükleri vs ye yada mesela kişilerin günlük gibi yazmak istedikleri konularına

Yani burası benim alanım siz öneride bulundunuz ki öneri değildi bu yaptığınız bende önerinizi istemediğimi ama yine de teşekkür ettiğimi yazdım
Bu kadar yani
Takılmaya büyütmeye yok yazacagim yok burasi Forum yok o zaman konu açmayın vs gerek yok ki
Reelde birbirimizi tanımıyoruz bile
Kaldı ki sizden gelin bana yardım edin gibi talebim de olmadı
Konuma yorum yapmanız saçmaydı
Canım kolay gelsin deyip yada bende bugün bunlari yaptım yazıp geçebilirsiniz yani
Bdv yada öneri istediğim bir konu değil çünkü
Misal diyet günlük var oraya gidip
Benim yada başkasının ya az yesen bunlara gerek kalmazdı yazmam kadar saçmaydı yani yaptığınız şey
Yani lütfen bir konuya birşey yazacakken önceki ve sonraki mesajları okuyup öyle yorum yapın birde

Birde hiç anlayamadığım bir şekilde üzerime geliniyor kendi konularimda diğer konulara yaptığım yorumlarda nedenini anlayamıyorum

İlk mesajimdan 2 saat sonra yaptıklarımı yazmışım zaten
2 saatte birşey yapmadığınız için öneri de bulundum vs vs
Ya öneri isteyeb kim canım istemese hiç birşey yapmam yani burası benim günlüğüm gibi birşey

Eklentiler

• 1000100320.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000100321.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 2
Biraz rahatsızlıklarim var o yuzden birde burası benim özel günlük vs gibi bir alanım
Yinede teşekkürler
Yani bu konu bdv da ki konular gibi yoruma açık bir konu değil
Bdv de çok fazla vakit geçiriyorsun karşılıkli diyolog şeklinde yazıyorsun o kadar yazıncaya kadar arada 1 iş yapıp sonra devam et bu şekilde ilerleyemezsin yazdıkların akşama kadar bekliyecek şeyler değil koca ameliyat oldum özellikle kollarımın hareketi kısıtlı ama her işi yapıyorum bahane üretiyorsun sürekli

İşlerimi bitirdim çok şükür
Haklısınız
Ama dediğim gibi buraya yada yapılacakları deftere yazsam da yapıp yapmamak bana kalmış birşey
Burayı not defteri günlük işlerimi hobi vs yi yazmak için açtım yaparım yapmam beni baglayan birşey
Kaldı ki yaptım yani sadece ütü kaldı
Tekrardan dediğim gibi benim ruh halimi bedenimi hastalıklarimi vs bilmiyorsunuz
Burayı tarayıcı da açık bırakıyorum hiç çıkış yapmıyorum genelde o yüzden hep burada gibi görünüyor olabilirim
Canım isterse ve ağrım sızım yoksa elim çabuk ve pratiktir hemen yapıyorum
Birde evim çöp ev gibi değil ki günlük işlerimi yemeğimi vs yapıyorum oğlum tatilde bende olduğu için günümün çoğunu onunla geçiriyorum
İllaki sabah erkenden tüm iş bitecek kafasında da değilim
Evim yasanilmaz derecede kirli değil
2 haftada 1 tüm camlar balkonlar kapı pencere yıkanır silinir evimde
2 3 ayda bir tüm ev duvarlarını dilerim
Günlük toplama toz alma yapıyorum
Çamaşır ve ütü haftalık yapıyorum
Ama rahatsızlıklarim arttı bir günde tüm evi yapabilirken şimdi günlere oda oda bölmek zorundayım
Dediğim gibi evim çöp ev değil

Son düzenleme:
Bugün tek konuya yazdim konu sahibi ve farklı üyelere 18 19 tane yorum yapmışım (15.38 - 17.36 saatleri arasında yazmışım)
(Yapilacaklar listesini 2 gibi atmışım şuan saat 21 e geliyor
Saat 19 20 gibi yemek dahil tüm işlerimi hallettim sadece ütü kaldı )

Konu sahibi sürekli alinti yapınca cevap verme durumunda kaldım
Ki bdv ile buraya konu açmam ve kendi yapacağım ev işleri yazmam yapmam yada yapmamam beni bağlar
Bdv ya bu konuyu acsaydim işte yapacağım işleri yazsaydim ve siz nasıl yapıyor hangi sırayla neleri yapıyor hangi bez hangi temizleyici kullanıyorsunuz vs diye önerileri görüşlerini isteseydim haklı idiniz ama ben buraya karalama defteri günlük gibi yazmak için yazdım
O kadar

Yoo her konuya aynısını yapıyorsun sanki 2li konuşma şeklinde bende yorum yapıyorum nerdeyse her konuya ama senin gibi her şeyi alıntılayıp ayrıntısına kadar irdelemiyorum sûrekli bi savunma halindesin ister yap ister yapma beni ilgilendirmez ama olanı söylüyorum

Bugunki konudan öncede salı ve çarşamba günü tek konuya yorum yapmışım iki günde 43 yorum yapmışım çok fazla alıntı vs olduğu için cevaplar vermişim vs

Doğru diyorsunuz ama yapım bu sizinle ben aynı kişi değilim ki siz gelir geçer bir şekilde yazarsıniz ben karşılıklı konuşuyor gibi yazarım diğeri üstün körü bir şekilde yazar bir başkası alaycı bir tavırla bir başkası empati yapıyor gibi yazar
Ama bu konuyu kendim için öylesine açtım yani günlük niyeti ile o kadar
Buraya yorum yapan hiç kimseye olumsuz bir tavır sergilemedim
Sadece burası bdv konusu değil öneri ve görüş de istememisim neden konu dışında vs yazılıyor onu anlamıyorum buraya ister saçma sapan şeyler yazarım ister günlük liste çıkarır 10 maddede 5 ini yaparim ister hiç yapmam
Yani benim kişisel alanim gibi bir yer bu konu

Karşılıkli alıntı şeklinde ilerledi diyalog konu sahibi alıntı yapti ben cevap yazdim o alintiladi bu şekilde ilerledik
Konu sahibi dertleşmek istiyordu bende bunu yaptım
Konuya yazmadan önce
Yataklarimizi topladım makinede çamaşırı astım
Kahvaltı bulaşığıni makineye attım oğlumla oyun oynadim
30 dk egzersiz yaptim
Film izledik
Kitabımın son 30 sayfası vardı onu okuyup bitirdim
Sabah 10 dan 14 e kadar kahvaltı film oyun kitapla ve egzersiz ile geçti

Benim anlamadığım tek şey birinin yorumu ve tavrı kişiliği beni rahatsız ediyor ise göz ardı et seçeneğini kullanıyorum
Yani beni yorum yapma tavrımi tarzımı beğenmeyen bunu yapabilir reelde de instada veya WhatsApp de sessize al sona al seçeneklerini kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…